Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Lijst van Excel 2007 Voorwaarden
Zoals met de meeste computer -programma's , Microsoft Excel 2007 heeft een lijst van termen die gemeenschappelijk zijn voor deze spreadsheet programma . Inzicht in Excel terminologie voordat u start met het programma kan zeer nuttig zijn bij het ​​begrijpen van hoe het programma analyseert gegevens , beheert en deelt de informatie , en hoe het genereert financiële rapportages . Het kennen van de terminologie zal helpen bij het ​​gebruik van de vele functies en eigenschappen van deze software . Excel is een product van Microsoft Corporation . File Algemene

Werken in Microsoft Excel vereist dat u een basiskennis van wat tabbladen een ' werkboek ', ' werkblad " en " werkblad " zijn hebben . De werkmap is een bestand met daarin een verzameling van werkbladen . Werkbladen , vaak genoemd spreadsheets , bevatten een verzameling van cellen of ruimten waarin u numeriek , alpha of alfanumerieke waarden of formules in te voeren . Werkbladtabs geven afzonderlijke werkbladen en zijn te vinden op de bodem van het Excel-werkblad , bestempeld als Blad 1 , Blad 2 en zo verder , tot u hernoemen of opnieuw labelen .
Waarde Algemene

Worksheets
omvatten " cellen , " " rijen " en " kolommen ". Cellen zijn waar een rij en kolom elkaar kruisen en waarden zoals tekst , getallen of een formule bevatten . U kunt elke cel verwijzen door de kolomletter en het rijnummer , zoals A24 , wat betekent kolom A , rij 24 . De rij is de horizontale verzameling cellen op het werkblad . Elke rij is een nummer dat wordt gevonden aan de linkerkant van het werkblad toegewezen . Kolommen zijn de verticale verzameling cellen op het werkblad en worden toegewezen brieven die zijn te vinden aan de bovenkant van elke kolom .
Referentie

Bij het toewijzen van informatie die u hebben vaak een specifieke locatie op het werkblad te pakken . De "cel -adres , " of celverwijzing , is de kolom letter en regelnummer . A10 , B15 , C1 , enz. De " vak " is de plaats waar u de cel of kolom met cellen noemen. De " range " verwijst naar een groep cellen zoals A1 tot A24 . Een "actieve cel " is de cel die u momenteel bevolken met gegevens . De actieve cel heeft een zwarte rand rond het wanneer actief .
Berekeningen

Het fundament van Microsoft Excel is de capaciteit te kunnen berekenen geavanceerde spreadsheets . De " formule " is een wiskundige vergelijking die Excel gebruikt om de bevolkte cellen die u toewijst in de vergelijking om een waarde te bepalen pakken . Alle formules in Excel beginnen met een gelijkteken bijvoorbeeld " = ( A1 + A3 ) ( B1 + B3 ) . " Een ' functie ' begint ook met een gelijkteken en het programma wat berekeningen uit te voeren , zoals de functie SOM vertelt , " = SOM ( B1 : B40 ) . "
< Br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te lege cellen te verwijde…
·Hoe maak je een datum invoegen…
·Hoe de normale curve voor Prob…
·Hoe kan ik Excel Zorg altijd D…
·Dingen die je kunt doen met Mi…
·Hoe maak je een korting conver…
·Hoe te Graph logaritmische fun…
·Hoe te lezen uit een tekstbest…
·Een Line Zal niet verwijderen …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe kan ik een lijst in Works Alfabetise…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Het automatisch laden Automatisch genumm…
  Software Articles
·Hoe kan ik een PDF converteren naar een …
·Het verschil tussen Powerpoint '07 en zi…
·Hoe te openen MP4- bestanden met Vista 
·Hoe om bestanden te gebruiken SharpZipLi…
·Hoe maak je een link naar een Grafisch i…
·Hoe druk ik een bereik van pagina's in e…
·Hoe maak je een Patroonbedekking in Phot…
·Hoe de File Extension converteren 8XU 
·Hoe om te doen Red Lines in een Word- do…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com