Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Kan je Hyperlinks in Microsoft Excel ?
Excel maakt het mogelijk voor u om hyperlinks in zijn cellen te creëren . Redenen voor het maken van hyperlinks bevatten hoeven snelle toegang tot het web of om bestanden op uw harde schijf . Bijvoorbeeld , bij het opstellen van een lijst van websites , wilt u misschien een hyperlink bevatten voor elke site, zodat u snel kunt verzamelen meer informatie voor uw lijst . Snelle methode

Een snelle manier om een hyperlink te creëren is een geldig bestand of webadres in een cel in te voeren . Bijvoorbeeld , het typen " http://www.WhiteHouse.gov " in een cel automatisch een link naar de website van het Witte Huis maken . Merk op dat als u deze methode gebruikt , kunt u niet een meer beschrijvende naam voor de link. Excel zal het adres weergegeven als je het hebt getypt , met de toevoeging van een blauwe , onderstreepte lettertype aan te geven de tekst een hyperlink .
" Hyperlink " Function

Excel 's functie " Hyperlink " kunt u een beschrijvende naam voor uw hyperlinks opgeven . Om deze functie te gebruiken , klikt u op het menu " formules" , klik vervolgens op de " Opzoeken en referentie" -knop . Klik op de " Hyperlink " punt om een ​​dialoogvenster te openen met tekstvakken voor de hyperlink te creëren . De " link location" tekstvak is het webadres , ook wel bekend als URL voor de link. Bijvoorbeeld , zou een tekenreeks als " http://www.whitehouse.gov " hier gaan . Merk op dat je niet beperkt tot webadressen voor het veld " Link location" . U kunt een pad typen naar een bestand op uw harde schijf , bijvoorbeeld , " File :///c :/gebruikers /AlEinstein /MyViolin.jpg . "
Friendly Name < br >

de " Friendly naam " tekstvak van het " Function argumenten " dialoogvenster waarin u de tekst die in Excel worden weergegeven in plaats van het webadres . Vriendelijke namen toestaan ​​om hyperlinks waarvan de bestemming is duidelijk op het eerste gezicht te creëren . Bijvoorbeeld , kan een vriendelijke naam als " DowntownArtSupplyWithHugePaintbrushSelection " nuttiger zijn voor u dan de link adres " http://www.JoesHobbyAndCraft.com . " Als u niet typt een vriendelijke naam , Excel de hyperlink weergegeven met de tekst in het veld " Link location" .
Testen van de verwijzing

Na het invullen van de velden in de " Function argumenten " dialoogvenster , test uw hyperlink door erop te klikken . Als u een webadres invoert, wordt uw standaard webbrowser openen om de locatie die u hebt opgegeven in de " locatie Link" veld van het dialoogvenster zojuist genoemde . Als u een bestandsnaam ingevoerd, zal Excel het bestand te openen . Als u klikt op een link en krijg een foutmelding van uw webbrowser dat de site niet bestaat , controleer op spelfouten in het veld " Link location" .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Wat is een Grafiekindeling in …
·Excel Functies voor NPV & Lege…
·Hoe kan ik de hoogte van een 3…
·Over Excel Dashboard Reporting…
·Hoe maak ik een e-mail distrib…
·Hoe maak Excel Bereken Divisio…
·Hoe maak je een Excel XML- kaa…
·Hoe de koptekst op elke pagina…
·Oefeningen om Excel 2007 Prakt…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
Hoe maak je een eenvoudige tabel in Word…
Hoe maak je een Main Mail Merge document…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe kan ik een nieuwsbrief te maken 
  Software Articles
·Hoe te Curves in Flash maken 
·Hoe flip video naar WMV 
·Verschillen tussen MS Office en OpenOffi…
·Hoe kan ik een ISO converteren naar een …
·De WDF File Extension 
·Hoe te Angles van Right driehoeken in Ex…
·Hoe te Slideshows Maken Met Movie Achter…
·Hoe u uw ogen groter lijken Photoshop 
·Hoe om Flash Video opslaan in OS X 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com