Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een dashboard maken in Excel
Als u wilt een aanzienlijke hoeveelheid data-analyse weer te geven in een Microsoft Excel-werkblad , overwegen de oprichting van een dashboard . Een Excel dashboard bevat meestal meerdere grafieken en kleine reeksen cijfers uit externe of andere interne werkblad plaatsen en weergegeven op een enkele pagina . Dit is handig voor presentatie doeleinden en stelt u in staat om onmiddellijk de analyse zien zonder over te schakelen pagina's . Het opzetten van een dashboard is een uniek proces voor elk project , maar je moet bepaalde functies en commando's die van toepassing zijn op alle dashboards om te beginnen weten . Instructies
1

Open een Excel- werkmap met gegevens die u wilt bewerken . Maak een nieuw werkblad , ingevoegd op de voorzijde van de werkmap , en noemen het ' Dashboard '.
2

Klik op " File " en vervolgens " Opties". Klik op " Lint aanpassen . " Vink het vakje naast " Developer " en klik op "OK . " Dit maakt uw formulier controle. Formulieren kunnen een essentieel onderdeel in een Excel dashboard zijn.
3

Insert formulier items door te klikken op "Ontwikkelaar ", " Insert " en het selecteren van een vorm optie . Met formulieren , zoals een keuzelijst , kunt u " Format Control" en kies een output cel . Die cel , in het geval van een keuzelijst , zal een getal dat de geselecteerde optie te tonen . Voor een keuzelijst weergeven van de dagen van de week , bijvoorbeeld , de output cel ( verborgen ) zal een waarde tussen " 1 " en bevat " 7 . " Dit nummer kan vervolgens worden gebruikt door een grafiek of macro om gegevens alleen voor die dag weer te geven .
4

Maak een gekoppelde cel te linken naar andere locaties . Dit is handig als bijvoorbeeld je hebt een totaal set van cijfers over het tweede werkblad en willen een grafiek op pagina een te maken , maar ook laten zien die totalen . Uittypen " Total " en " Subtotaal ", bijvoorbeeld , op de eerste pagina , en klik vervolgens op de cel rechts van "Total . " Typ een gelijkteken ( " = " ) , klik vervolgens op het tweede werkblad de " Total " cel figuur en druk op " Enter " om een ​​link naar die cel te creëren . U kunt de gegevens op die pagina te veranderen en het zal nog steeds werken op de eerste pagina .

Gebruik kleuropmaak 5 om het uiterlijk van uw dashboard te verbeteren . Dit is niet alleen handig voor het blok kleur , maar ook voor de voorwaardelijke opmaak . Zo selecteert u een tabel met gegevens en klik op "Home ", " Voorwaardelijke opmaak ", " Kleur Schalen " en vervolgens " More Rules . " U kunt een andere kleur schaal te kiezen en de cijfers te bewerken zodat hoge cijfers , bijvoorbeeld , worden weergegeven als rode en lage cijfers als groen . Gebruik deze basistechnieken om te beginnen met het maken van uw dashboard .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je Romeinse cijfers weerge…
·Excel 2007-2003 Conversie 
·Hoe maak je een opdracht knop …
·Hoe maak je een pijp gescheide…
·Hoe maak je een nieuwe Row & C…
·Hoe om te doen Payroll in Exce…
·Hoe te enkelvoudige interest i…
·Hoe te Autofilter in MS Excel …
·Manieren om Microsoft Excel ge…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Embedded System Design Tools 
·Hoe te openen Sibelius 4 bestanden in Si…
·Hoe kan ik een SWF in RealPlayer 
·De nadelen van Microsoft Word Software 
·Wat is de bestandsextensie , AZW ? 
·Hoe te verwijderen mijn opgeslagen gebru…
·Hoe te verwijderen van de Geschiedenis l…
·Heeft Thunderbird werken met iCal en iPh…
·Hoe Microsoft Access- databases samenvoe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com