Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
De Geplakt beeld is de verkeerde maat in Excel 2007
Microsoft Excel 2007 biedt tal van hulpmiddelen om te delen , toegang tot en de overdracht van informatie tussen de verschillende programma's . U kunt tekst , tabellen en afbeeldingen kopiëren en plakken in uw Excel-werkblad en verklein ze met de afbeelding gereedschappen . Als je foto is te klein of te groot is , kunt u de parameters veranderen om uw behoeften te voldoen . Kopiëren en plakken

U kunt een verscheidenheid aan informatie om uw Excel 2007-werkblad met het klembord kopiëren en plakken . Het klembord is een Microsoft Office tool die de compatibiliteit tussen en toegankelijkheid van haar programma's , e-mail en het internet biedt . Openen te bekijken en te gebruiken het klembord door te klikken op de onderste rechterhoek van het Klembord hulpmiddelen op het tabblad Start van het lint . Selecteer de afbeelding en druk op "Ctrl - C " om het toe te voegen aan het klembord .
Standaard Maat

De grootte van uw foto is afhankelijk van de bron . Als u een foto te downloaden van uw camera , kan het te groot om te passen op een scherm of een vel papier . Aan de andere kant kan je een foto in je e-mail , dat is te klein om tekst en details te bekijken hebben ontvangen . Als uw afbeelding is een screenshot van uw computer , een kleinere afbeelding binnen het kan moeilijk te zien zijn . Oplossen van deze problemen door het aanpassen van het beeldformaat .
Hulpmiddelen voor afbeeldingen

formaat van een verscheidenheid van foto's met de ingebouwde foto - editing tools in uw Excel 2007 werkblad . Selecteer de foto om het tabblad Opmaak Hulpmiddelen voor afbeeldingen van het lint te bekijken op de bovenkant van de pagina . Als uw foto te groot is of klein , klik en sleep de onderste rechterhoek van de afbeelding . Klik op de " Crop" drop-down box om onnodige ruimte te verwijderen in uw beeld . U kunt ook bijsnijden en vervolgens de afmetingen van het beeld naar de belangrijke onderdelen duidelijker te maken .
Opties Bekijk

De weergave-instellingen in uw Excel-werkblad kan de zichtbaarheid van uw invloed beeld . Je foto ziet er te groot als er in feite uw werkblad wordt ingezoomd Klik op het tabblad " View " op het lint aan de bovenkant van de pagina en klik op de " 100 % " -knop om de normale weergave te herstellen . Als je foto is nog te groot , dan kunt u uitzoomen totdat je de randen zien , selecteer en sleep de onderste rechterhoek van de afbeelding .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een tekst Wijzig wi…
·Hoe te xlsx converteren naar M…
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe kan ik een factuur behulp …
·Hoe je Tab Namen gebruiken als…
·Hoe maak ik gebruik draaitabel…
·Hoe te dupliceren informatie t…
·Hoe te simultane vergelijkinge…
·Belang van Microsoft Excel 
  Related Articles
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Hoe kan ik een afbeelding invoegen in Wo…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe kan ik een afbeelding invoegen in ee…
  Software Articles
·Hoe je Virtual DJ Unlock 
·Hoe te Frames masker met Gimp 
·Hoe kan ik mijn Skype Dienst deactiveren…
·Wat is de CAD -formaat ? 
·Hoe maak je een muziek video te maken do…
·Hoe maak je een watermerk in Excel maken…
·Hoe maak je een regel toevoegen aan een …
·Hoe te Capture als tekst van het scherm 
·Instructies te kopiëren & plakken Image…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com