Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Niet in staat om marge Pas in Excel
Problemen met uw marge fouten door de toegang tot de marge gereedschappen in uw Microsoft Excel-werkblad . Marges zijn de lege ruimtes tussen de rand van uw tekst en de rand van het papier . Verschillende factoren hebben invloed op de marges , waaronder print gebied , kop-en voetteksten en marge-instellingen . Excel biedt verschillende hulpmiddelen voor het aanpassen van uw marge afstand . Pagina-indeling

Microsoft Excel
biedt verschillende populaire marge-instellingen die u snel kunt openen vanuit een drop- down box van het tabblad Pagina-indeling . De Marges keuzelijst biedt de meest recent gebruikte aangepaste instelling samen met Normaal, Breed en Smal instellingen . Als uw marges niet goed passen na het selecteren van een van deze opties , klik op de " Aangepaste marges " knop aan de onderkant van de Marge opties . Stel uw aangepaste marges en klik op de " Print Voorbeeld " knop om het te bekijken voor een goede indeling .
Pagina Break Bekijk

Excel-werkbladen weergave
in een continu-formaat , die het mogelijk maakt u eenvoudig nieuwe kolommen en rijen van informatie toe te voegen . In de normale weergave , kun je niet zien waar de pagina-einden voor . De plaatsing van uw pagina-einden kan resulteren in extra ruimte tussen uw gegevens en de marge . Klik op de " View " knop op het lint aan de bovenkant van de pagina en selecteer de " Pagina-einde View " knop . Pas de donkerblauwe lijnen om de plaatsing van uw pagina-einden wijzigen .
Koptekst en voettekst

Excel
biedt kop-en voetteksten , die zijn gespecialiseerd locaties voor tekst , berekeningen en numerieke waarden . Als je boven-en ondermarge te breed zijn , kan de kop-en voetteksten te nemen te veel ruimte . Klik op het tabblad 'Weergave' van het lint en selecteer " Pagina-indeling " op een bestaande kop-en voetteksten weer te geven. Als de kop-of voettekst bevat verschillende rijen lege ruimte , verwijderen rijen om hun ruimte verminderen en uw marges .
Print Area

Net als de pagina Break instellingen hebben invloed de afstand van de tekst ten opzichte van de rand, het afdrukgebied doet ook. Als de afdruk gebied omvat slechts een paar rijen of kolommen , zal uw afdrukvoorbeeld een grote hoeveelheid lege ruimte weer te geven . Markeer al je kolommen en rijen , klikt u op het tabblad " Pagina-indeling " van het lint en selecteer de " Print Area " drop - down box . Klik op "Set Print Area " aan het juiste bereik van cellen te resetten .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je naar VBA in Excel 2007 
·Hoe maak je een vel hernoemen …
·Hoe maak je een DTPicker aanle…
·Hoe de hoeveelheid Multiply om…
·Hoe te bekijken Excel-gegevens…
·Hoe te Arrows Teken in Excel 
·Hoe maak je een gesorteerde li…
·Het automatisch laden Excel So…
·Help met Formules in Excel 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Welke soorten ziekten kunnen Sims hebben…
·Hoe te Audio & Video die afzonderlijk Op…
·Hoe maak je een PDF -formulier Van Word …
·Hoe kan ik een watermerk op Visitekaartj…
·Hoe maak je een gepersonaliseerde Emotic…
·Hoe maak je een Firefox Quartz PDF Viewe…
·Hoe kan ik Verander de kleur van mijn He…
·Hoe te Rijen Van XLS zichtbaar maken 
·Hoe te Duur beheren Voordat de volgende …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com