Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
De definitie van Mathematical Functions voor Excel
Excel wordt gebruikt voor de behandeling van nummers , en Excel heeft meer dan 300 functies , allemaal verteld . Een subset van de functies van Excel zijn de wiskundige functies , die variëren van het eenvoudig en duidelijk te abstract operatoren gebruikt in engineering en het wetenschappelijk onderzoek . Documentatie Excel bevat meer dan 60 functioneert als wiskundige en trigonometrische functies , en zelfs meer die statistische functies . Wiskundige Operatoren wiskundige operatoren

Excel's
beginnen met eenvoudige rekenkundige operatoren , zoals optellen ( " + " ) , aftrekken ( " - " ) , vermenigvuldigen ( " * " ) , afdeling ( " /" ) en machtsverheffen ( " ^ " ) . Zij hebben ook betrekking op verschillende categorieën van vergelijkingen waarde , van gelijken ( " = " ) , niet gelijk ( " < > " ) , groter dan ( " > " ) , minder dan ( " < , " ) en groter dan of gelijk aan en kleiner dan of gelijk aan ( " > = " en " < = " ) . Alle Excel-formules beginnen met een " = " om aan te geven dat de inhoud van de cel worden bepaald .
Basic Mathematical Functions

Basic wiskundige functies
het best omschreven als sneltoetsen om tijd te besparen en fouten te verminderen . Zo is het mogelijk om alle nummers tussen cellen A1 en A10 , 000 toevoegen door te typen in een formule in cel B1 , dat begint als volgt : = A1 + A2 + A3 + A4 ... totdat je elke celverwijzing hebt ingevoerd omhoog tot A10 , 000 . Als je een typografische fout gemaakt , zou je nooit merken een waarde ontbreekt in het assortiment . Daarentegen , het gebruik van de = SOM ( A1 : A10000 ) functie doet hetzelfde met minder toetsaanslagen en houdt geen enkele cel waarden binnen het bereik niet missen
Geavanceerd Mathematical Functions
.

Waar elementaire wiskundige functies te verminderen fouten bij het ​​bijschaven van toetsaanslagen , enkele wiskundige functies krijgt resultaten die echt niet kan worden gedaan met een combinatie van wiskundige operatoren . Nuttige voorbeelden van dit soort functie bereik van de ABS -functie, die de absolute waarde van een celverwijzing terugkeert , om een ​​breed scala van goniometrische functies , zoals BOOGCOSH en BOOGTAN2 , en de functie COMBINATIES , die combinatorische permutaties tracks in een reeks van getallen .
Wiskundige Functie Groepen

Excel
heeft functies gegroepeerd per type . Klik op het tabblad " Formula " en je ziet Excel logische functie bibliotheek over de bovenkant van de applicatie . Een van de functie -bibliotheken wordt vermeld als Math en Trig - klikken op dit geeft je een drop- down menu van de functies in alfabetische volgorde . Sommige van deze zijn vrij eenvoudig te achterhalen - de functie PI retourneert de waarde van de geometrie constante voor het omgaan met cirkels . Sommige zijn een duidelijk uit context : SIN ( ) en COS ( ) zijn eenvoudig trigonometriefuncties . Sommige zijn gerelateerd aan iets minder vaak voor wiskundige bewerkingen , zoals FACT en DUBBELE.FACULTEIT , welke faculteit serie terug te keren binnen de gespecificeerde parameters . Anderen , zoals de vloer en het plafond , worden gebruikt om de aanvaardbare waarden beperken in vergelijkingen , terwijl de ROUND familie van functies wordt gebruikt om het aantal decimalen de functie terugkeert beperken .
Other Mathematical Functions < br deling van wat wel en wat niet een wiskundige functie >

Microsoft's
is enigszins arbitrair , er zijn functies die worden weergegeven in het Statistical and Engineering functie bibliotheken , zoals SOM.ALS en AANTAL.ALS , die effectief wiskundige functies met extra functies zijn . Het is in het Statistisch bibliotheek die u functies die de grootste of kleinste getal in een bepaald bereik , en de engineering bibliotheek die de functies voor het omgaan met imaginaire en complexe getallen , die zijn kritische concepten in de hogere wiskunde bevat terug zult vinden .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe te delen een Excel 2003 -w…
·Hoe je Broken Links in Excel 2…
·Hoe te Roster Personeel behulp…
·Voordelen & Nadelen van Micros…
·Hoe Standard Deviation op Micr…
·Hoe te Macro's in MS Excel en …
·Hoe een eenvoudig cirkeldiagra…
·Hoe te vullen in de Auto Data …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
  Software Articles
·Hoe te Snuit Knippert maken in Film Edit…
·Hoe maak je een Photoshop Driebladige Cr…
·Hoe maak je een Mac Keychain Gebruik 
·Hoe kan ik een Anime in Photoshop Inkleu…
·Hoe een PDF in PowerPoint 
·Kenmerken van Advanced Excel & Solver 
·Hoe maak je een zip-bestand met vergeten…
·Hoe maak je kopieën van Word- Perfect M…
·Typische MP3 File Size 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com