Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe gebruik Excel om Multiple Regressie Compute
Wanneer de "Data Analysis -invoegtoepassing , " ook wel bekend als de ' Analysis ToolPak , " wordt geïnstalleerd in Microsoft Excel , kan een aantal statistische functies worden gebruikt op het werkblad , met inbegrip van multiple regressie . Een meervoudige regressie is een statistische techniek die de mate waarin een of meer variabelen kunnen worden gebruikt om een andere variabele scores voorspellen vertelt . Naast de gebruikelijke regressiegrootheden , kan ook leiden Excel een aantal grafische plots de gegevens vertegenwoordigen . Instructies

Load Microsoft Excel 1 . Als u al uw gegevens op een bestand , klikt u op de Microsoft Office- knop , en klik op 'Openen'. Navigeer door de locatie van uw gegevens , en dubbelklik erop . Als u nog niet hebt getypt in uw gegevens , gebruik maken van de in stap 2 beschreven formaat . Kopen van 2

Zorg ervoor dat uw data wordt op de juiste manier in te stellen. Leg elke variabele op een aparte kolom , met de eerste kolom wordt uw afhankelijke variabele - dat is , de variabele die u probeert te voorspellen - en de daaropvolgende kolommen zijn uw onafhankelijke , of " voorspellende " variabelen . Plaats een header aan de bovenkant van elke kolom met een beschrijvende titel voor die variabele .
3

Klik op "Data ", vervolgens " Data Analysis , " dan " Regressie . " Er wordt een dialoogvenster verschijnen . Klik op het pictogram naast de " Input Y Range " tekstvak , selecteer dan de eerste kolom in de tabel , inclusief de titel aan de bovenkant van de kolom . Klik op het pictogram weer . Doe hetzelfde met het pictogram naast de " Input X Range " tekstvak , alleen dit keer selecteert elke kolom behalve de eerste , waaronder opnieuw de titel cellen .
4

Definieer uw uitgang . Klik op de " Labels " tekstvak , en klik op een van de selectievakjes onder de " Residuen " en " Normal waarschijnlijkheid " dat overeenkomt met de percelen die u wilt .
5

Selecteer waar u wilt dat uw vermogen om te gaan . Als u het in een nieuw werkblad , klikt u op ' Nieuw werkblad Ply " onder het kopje " Output opties " , en geef het een naam in het tekstvak . Als u het in hetzelfde werkblad als uw gegevens , klikt u op het pictogram naast de " Output Range " tekstvak , klik vervolgens op de cel die u wilt de linkerbovenhoek van de output . Laat wat ruimte naar rechts en onder deze cel . Klik op het pictogram weer als je klaar bent .
6

Klik op " OK " om de analyse uit te voeren.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik converteren Open Of…
·Hoe om te doen Afgescheiden in…
·Hoe te Bereiken berekenen in E…
·Hoe kan ik Excel Formule Funct…
·Over Excel Macro's 
·Wat is het doel van een draait…
·De Ruimte voor Areaal conversi…
·Gebruik van Help in Excel 2007…
·Hoe maak je een Jaarlijks tijd…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je het volume van een clip in Window…
·Hoe te Avid Liquid Gebruik 
·Software voor Luchtvaart en 
·Hoe kan ik een gebruiken als toen verkla…
·Hoe TS map converteren naar de iPhone 
·Hoe eigen Flyers maken 
·Hoe een Effect Max voor Live Zorg 
·PDF naar VOB conversie 
·Hoe kan ik te ontdoen van Raidys Trojan …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com