Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een grafiek voor Density in Excel te maken met Microsoft
Dichtheid grafieken zijn een goede keuze voor het visueel weergeven van de resultaten van de dichtheid vergelijking " dichtheid = massa /volume . " De resultaten worden weergegeven als een lineair plot , met massa op de y - as en de x volume . Het creëren van een dichtheid grafiek in Microsoft Excel is niet moeilijk , maar vereist meer dan alleen maar een paar stappen naar de vergelijking te voltooien en plot de grafiek correct . Begin met het invoeren van de dichtheid vergelijking waarden in twee kolommen van een Excel-spreadsheet , met Y-waarden in de kolom aan de linkerzijde en de X- waarden in de kolom aan de rechterkant , en dan maken en formatteer de dichtheid grafiek . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel 2010
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer de twee Excel- spreadsheet kolommen die dichtheid grafiek gegevens bevatten , en klik vervolgens op de " Insert " . lipje op het hoofdmenu Excel kopen van 2

Stel de Excel- grafiek om een " Scatter met slechts Markers " soort door deze optie te selecteren uit het drop - down menu op de " Grafieken : Scatter " sectie van het menu Excel-lint . Dit is de beste optie voor een dichtheid grafiek , niet alleen omdat u vergelijkt paren van waarden , maar ook omdat elk paar is een aparte meting .
3

Klik met de rechtermuisknop op de grafiek , en kies " gegevens selecteren " uit de resulterende pop - up venster . Het venster " Gegevensbron selecteren " wordt geopend , en " Series 1 " zal verschijnen als de enige vermelding in de kolom Legend Serie aan de linkerzijde .
4

Klik de Series 1 ingang, en vervolgens klikt u op de knop Bewerken om het venster " Gegevensbron selecteren " sluit , opent u het venster "Edit Series" , en schakel Hulpmiddelen voor grafieken op het Excel-lint . Controleer of de massa gegevens over de data y-as en het volume is op de x - as
5

Zoek en open de set van Diagramtypen Layout - . Het derde deel van links op het lint - door te klikken op de pijl-omlaag . Selecteer Lay-out 9 .
6

Dubbelklik op de Grafiek titel om de standaard titel te veranderen naar een die is meer geschikt. Klik op en de verticale y-as titel veranderen naar Massa ( g) en de horizontale x - as titel om Volume ( ml ) , vervangen meeteenheden als de jouwe zijn iets anders dan gram en milliliter .
7

Trek een rechte lijn - een zogenaamde trendlijn - door de gegevens door met de rechtermuisknop te klikken op een datapunt en het selecteren van " toevoegen Trendline " uit de resulterende pop - up box
8

kiezen . " Lineaire regressie , " check de intercept box set , en stel het onderscheppen op nul . Deze actie zal zorgen voor de trendlijn is de beste oplossing voor uw gegevens . Standaard zal Excel de vergelijking waarmee u werkt op de grafiek en de waarde R2 geven . Deselecteer deze dozen als u niet wilt dat deze informatie weer te geven .
9

Maak laatste aanpassingen aan uw dichtheid grafiek , met behulp van " As opmaken " en " Format Size " -opties . Hiermee kunt u de lijndikte en de kleur te veranderen , en de grootte van de grafiek .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de Color Palette Reset in …
·Hoe kan ik een Excel-werkblad …
·Hoe te UPC opmaken in Excel 
·Hoe je het percentage van twee…
·Hoe de Skew van een verdeling …
·Hoe maak je Center een werkbla…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe maak ik gebruik Excel drop…
·Hoe gebruik je een Excel- lijs…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Default Settings in MS Word 2007 …
·Hoe te Macro's in een Excel Sheet Schrij…
·Hoe maak je een Adobe PDF- document creë…
·Wat is de extensie voor een video in Rea…
·Hoe te Slow Motion Maak in Movie Maker 
·Hoe te DVDFab 6 bijwerken 
·Hoe maak je een icoon voor Mijn Spreadsh…
·Hoe maak je een website met behulp van Z…
·Hoe te LimeWire installeren voor Vrij om…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com