Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik een Excel-werkblad converteren naar een Word- tabel
Microsoft Excel is een spreadsheet-applicatie programma dat gebruikt wordt voor het analyseren en samenvatten van gegevens. Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma gebruiken om brieven , memo's , rapporten etiketten en andere documenten te creëren . Gegevens kunnen worden gekopieerd van het ene programma naar het andere vrij naadloos . Door het volgen van deze paar korte stappen kunt u uw spreadsheet te converteren naar een Microsoft Word-tabel en profiteren van alle Microsoft Word-functies . Omdat de gegevens worden in een tabel die bestaat uit kolommen en rijen , zult u in staat zijn om het terug te boeken naar een Excel-spreadsheet , indien nodig . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start het Microsoft Word-programma door dubbel te klikken op snelkoppeling van het programma op het bureaublad , of door het selecteren van het Microsoft Word- programma van de programma's of Alle programma's menu. Maak een nieuw document of open een bestaande . Dit te bereiken door te klikken op Bestand op de menubalk , of de Office-knop in de linkerbovenhoek van het programmavenster en het selecteren van Open . Word-documenten kunnen ook worden geopend door met de open knop op de werkbalk . Zoek het bestand dat u wilt openen , selecteer het en klik op de knop Openen . Het bestand te dubbelklikken zal ook openen . Kopen van 2

Start het Microsoft Excel -programma . Volg dezelfde stappen gebruikt om Microsoft Word te starten , behalve dat je Excel in het menu Programma's . Open het spreadsheet bestand met de gegevens die u wilt converteren naar een tabel . Nogmaals , volg de stappen gebruikt om Word- document te openen , behalve selecteer het Excel-bestand .
3

Selecteer de cellen in het Excel-werkblad dat je wilt hebben omgezet naar een tafel door te klikken in de eerste cel in de linkerbovenhoek van uw bereik, en terwijl u de Shift- toets op het toetsenbord , klikt u in de laatste cel van uw assortiment in de rechter bovenhoek . De cellen kunnen zich ook door in de eerste cel van het bereik , en terwijl de linker muisknop te slepen ingedrukt te houden /te wijzen op de andere cellen in uw gewenste bereik worden geselecteerd .
4

Kopieer de geselecteerde cellen door ga naar Bewerken op de menubalk en selecteer vervolgens kopiëren of door te klikken op de knop Kopiëren op de werkbalk . Dit brengt de data op het klembord . Het klembord is een tijdelijk bedrijf ruimte voor inhoud die wordt gekopieerd of geknipt ( een manier om gegevens van locatie te verplaatsen naar een andere ) .
5

Breng je Microsoft Word-document op de voorgrond , zodat er geen andere vensters bovenop het.
6

Klik een keer met de linkermuisknop waar u de tabel wilt invoegen in het Microsoft word-document . Klik op Bewerken op de menubalk en selecteer plakken, of klik op de knop Plakken op de werkbalk . U moet nu de geselecteerde cellen uit uw spreadsheet in een Microsoft Word- tabel . U kunt nu ten volle te profiteren van de tafel en de andere functies van Microsoft Word te bieden heeft .
7

Sla je document door te klikken op de knop Opslaan op de werkbalk of door te gaan naar een bestand op de menubalk en selecteren opslaan .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te decimalen Drop Zonder A…
·Hoe kan ik invoegen Animatie I…
·Hoe te Financiële modellen te…
·Hoe kan ik dubbele e-mailadres…
·Hoe kan ik Excel integreren me…
·Hoe te Connect VB naar Excel 
·Hoe te Teach Met behulp van Ex…
·Hoe te Grafieken In Excel 2007…
·Doelstellingen van Microsoft E…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·CyberLink PowerDVD Installatie-instructi…
·Items om uw eigen screensaver maken 
·Hoe je verloren bestanden in PowerPoint …
·Vergelijking van Antivirus & Spyware 
·Hoe te uploaden van afbeeldingen in Acce…
·Hoe krijg ik Kleuren voor een penseel in…
·Hoe je je iTunes Balance Delete 
·Hoe Word- velden invoegen in MS Word 
·Hoe maak je een Motion titel Net Optic G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com