Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak ik een boek Library Program Met behulp van Microsoft Access 2003 ?
Het opzetten van een programma om te documenteren uw persoonlijke boek bibliotheek is gemakkelijk te bereiken in Microsoft Access . Microsoft Access is een toepassing wordt gebruikt om databases te creëren . Databases zijn opgebouwd uit tabellen die records die gegevens opslaan bevatten . Het creëren van een tabel met al uw boek gegevens zoals titel , auteur en onderwerp is nuttig om bij te houden van uw bibliotheek inventaris te houden . U kunt ook query's en rapporten op basis van uw tabel gegevens te maken . Dit maakt het gemakkelijk voor u om samen te trekken een lijst van al je boeken over een onderwerp of van een auteur . Instructies

Open Microsoft Access 2003 en selecteer " File " en 1 " Nieuw . " Vanaf de zijkant navigatievenster links , selecteer " Lege database . " Een dialoogvenster zal een bestandsnaam te openen waarin u wordt gevraagd om uw bestand een naam .

Type 2 in de doos waar het zegt " File Name " en klik op "Create . " Misschien wilt u uw database " Book Library" of iets dat het doel van de databank geeft .
3

Dubbelklik op de naam " Table Maak met behulp van de wizard , " en de tabel wizard openen. De wizard zal u begeleiden in uw tafel creatie . In de wizard , selecteert u het keuzerondje " Persoonlijk , " voor het type database , en uit de lijst van de steekproef tabellen , selecteert u ' Books . "
4

velden toevoegen aan uw tafel door te kiezen uit de lijst met sample velden . Om elk veld te selecteren voor een, markeert elk veld en klik op de groter- dan-teken . Om alle steekproef velden te selecteren , selecteert u de symbolen met de twee groter-dan- tekens . U kunt een veld wijzigen door deze te markeren en te klikken op " Naam wijzigen , " en typen in de gewenste naam . Hernoem een van de bestaande velden die u niet zult gebruiken met " Author . "
5

Voltooi de wizard door " Next " en " Ja , stel een primaire sleutel voor mij " en " Enter gegevens rechtstreeks in het selecteren de tafel . " Klik op " Finish " en uw lege tabel wordt geopend , klaar voor uw data-entry . U kunt extra kolommen van de tabel verwijderen door het te markeren en met de rechtermuisknop op en kies " Kolom verwijderen . " U kunt ook de naam van uw kolommen en de volgorde van de kolommen wijzigen bij deze stap .
6

Voer gegevens over elk van uw boeken door het intikken van gegevens rechtstreeks in de tabel . Elk boek , op elke lijn , zal een nieuw record zijn. Bij het invullen van elke record , druk op " Enter " om naar het volgende record . Doorgaan invoeren van informatie over elk boek uit de bibliotheek in de tabel .

Druk op 7 op het pictogram 'Opslaan' wanneer voltooien . Als u een van uw tafel eigenschappen , zoals het maken van een aantal veld een tekstveld wijzigen , selecteert u het pictogram uitzicht vanaf de werkbalk en selecteer "Design View . "

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Maak een Medewerker Planning i…
·Voordelen voor Microsoft Acces…
·Hoe de Print Area op Excel zoe…
·Hoe maak je een rij Minus een …
·Hoe maak je een Cell bewerken …
·Hoe maak je een Microsoft Offi…
·Hoe maak je de Excel 2003 Colu…
·Hoe kan ik een Excel-werkblad …
·Hoe de Nullen in Excel 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe het opzetten van een Dedicated Steam…
·Hoe Gebruiker Beveiliging Instelling in …
·Hoe maak je een stippellijn Van Word voo…
·Hoe maak ik een aangepaste primaire sleu…
·Incremental Backup Software in Windows 
·Hoe je Dragon NaturallySpeaking met Wind…
·Hoe maak je een Screenshot van RealPlaye…
·Hoe maak je een iTunes- bibliotheek hers…
·Hoe te verwijderen van een fragment van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com