Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Problemen met Sonic Update Manager
Als u een van Roxio RecordNow -software op uw pc is geïnstalleerd , hebt u waarschijnlijk een Update Manager . De Sonic Update Manager is ingebouwd in bepaalde Roxio programma . Het is ontworpen om een gebruiksvriendelijke manier van het houden van uw software worden bijgewerkt . Als je niet koopt Roxio , het werd waarschijnlijk vooraf geïnstalleerd wanneer u het apparaat hebt gekocht . Eerdere versies van de Sonic Update Manager had zijn aandeel van bugs . Herhaal Downloads

Soms zal de Sonic Update Manager herhaaldelijk proberen om updates te downloaden . Het probleem is dat oudere versies van de software niet toestaan ​​dat de gebruiker om de frequentie te beperken . Nieuwere versies , echter , laat je helemaal opt-out . Om dit te doen , opent u Roxio en ga naar Extra > Opties > Algemeen . Onder de sectie ' Start Up ' , is er een doos met " Controleren op updates . " Klik op het vinkje het en klik op "OK . "
Ontbrekende CD /Files

na een herstart , de Sonic venster Desktop Manager zegt dat je nodig hebt om een cd genaamd " Sonic voegen Update Manager . " Of het zal zeggen dat de Update Manager ontbreekt een bestand genaamd " sguard.msi " of " um.msi . " Dit zou kunnen wijzen op de Update Manager wordt onsuccesvolle poging om zichzelf te updaten . Om dit te verhelpen , verwijdert u het via het Configuratiescherm van Add /Remove Programs . Het kan worden vermeld als " Sonic Update Manager " of " Roxio Update Manager . " Na het verwijderen , kunt u upgraden naar de meest recente versie beschikbaar op de website van Roxio .
Uninstall mislukt

Als de Update Manager niet te verwijderen , het heeft te handmatig worden verwijderd . Om dit te doen , moet je de Microsoft Cleanup Utility ( zie link in Resources ) . Na het installeert , start het programma en kiest u ' Sonic ( of Roxio ) Update Manager "uit de lijst . Klik op " Verwijder " om de Update Manager te verwijderen . U zult ook moeten handmatig twee installatie mappen te verwijderen . Ga naar Deze computer en vervolgens " C : \\ \\ Program Files \\ Sonic . " Als u de map Update Manager zien , verwijderen. Tot slot vindt de map Update Manager zich op " C : \\ Documents and Settings \\ " gebruikersnaam " \\ Application Data \\ Sonic " en verwijder het. Voor Vista-gebruikers , zal deze map te vinden , hetzij op " C : \\ Users \\ ' gebruikersnaam ' \\ AppData \\ Local \\ Sonic " of op " C : . \\ Users \\ ' gebruikersnaam ' \\ AppData \\ Roaming \\ Sonic " < br >

Als je niet deze mappen te zien , zijn ze waarschijnlijk verborgen. Open een willekeurige map in Windows en van boven , klikt u op Extra > Mapopties > Weergave> Verborgen bestanden en mappen . In Vista , klikt u op Organiseren > Map > Search Options .
Advertenties

meeste problemen
kan door het installeren van een bijgewerkte versie van de software worden vastgesteld . Als advertenties zijn popping up via de Update Service of wilt u gewoon af te zijn van de Update Manager , kan deze worden verwijderd door middel van Add /Remove Programs . Het verwijderen van het zal niet van invloed op uw andere programma's , en het is niet een verplicht onderdeel van de Sonic /Roxio -software .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe te branden ISO-bestanden i…
·Hoe je opnemen op een externe …
·Het kopiëren van muziek -cd's…
·Hoe te ontgrendelen een Fruity…
·Hoe kan ik dit oplossen van de…
·Hoe maak je een CDG creëren V…
·Hoe de Play Orde van Songs op …
·Hoe meer Volume Get Out van Vo…
·Hoe te DirecTV DVR Opslaan op …
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te Wijzigingen bijhouden gebruiken m…
  Software Articles
·Hoe maak je een plasma bal maken in Phot…
·De Beste PC Backup Software in 2009 
·Hoe om te Get Macromedia Flash 
·Hoe te Torn Photographs in GIMP Repareer…
·Hoe maak je afdrukken een lege pagina 
·Hoe te Fare in SQL Syntax Verhoog 
·Hoe je donkere kringen verwijderen onder…
·Hoe om te doen toevoeging in Excel 
·Hoe PowerPoint converteren naar een iPho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com