Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe kan ik opnemen Phone Conversations on a computer?
Opnemen telefoongesprekken op een computer vereist de beschikbaarheid van een luidspreker , microfoon en een paar software programma's . Terwijl in sommige gevallen moet je geld te besteden aan de daadwerkelijke telefoongesprek , kan de opname- software gratis te downloaden of u kunt de software die wordt geleverd met uw standaard desktop computer te gebruiken pakket . Skype

Begin met het downloaden van Skype van het internet . Dit is een gratis video -en audio- oproep website waarmee u Skype - naar - Skype plaatsen - of computer - naar - computer - gesprekken , evenals gratis bellen , gratis . Om een Skype - naar - Skype bellen , moeten beide partijen gedownload op hun computers dit programma hebben . Een Skype- oproep naar een vaste lijn of een mobiele telefoon , echter , zal geld kosten . De facturering tarieven zijn redelijk , afhankelijk van de lengte van het gesprek dat u wilt maken . U moet vooraf betalen met een creditcard een traditionele telefoonnummer op Skype te bellen.
Luidspreker en microfoon

Uw computer moet uitgerust zijn met luidsprekers en een microfoon om een ​​gesprek met Skype te voeren . Wanneer u het bellen met Skype , zal de stem van de persoon die u belt komen uit de luidspreker van uw computer . Uw stem wordt door de ingebouwde microfoon worden ontvangen en doorgegeven aan de persoon aan de telefoon . De microfoon zal verdubbelen als een opname-apparaat voor uw opname software; . Het zal uw stem en het geluid van de persoon die u spreekt om zo overgebracht via de luidspreker opnemen

Als uw computer niet beschikt over een ingebouwde microfoon , controleren of er een microfoon aansluiting . U mag in staat zijn om aan te sluiten op een externe microfoon . Als uw computer niet beschikt over een luidspreker , je ook in staat zijn om aan te sluiten op een externe luidspreker aan een audio-aansluiting .
Recording Software

meeste computers geleverd met een gratis audio- applicatie . Op Macs , is deze software bekend als Sound Studio . Pc's maken gebruik van een programma genaamd Cool Edit . Elk programma heeft elementaire opnemen /pauze /play -functies . Als uw computer een basisgeluid programma niet heeft, kunt u gratis software uw gesprek via Skype te downloaden , zoals Audacity , vanaf het internet .

Place
. Voordat de persoon antwoorden , klikt u op "record " op uw audio -software . De software zal alle geluiden die de microfoon van uw computer pikt opnemen . Zorg ervoor dat uw luidspreker en microfoon niet zijn geblokkeerd door iets aan de best mogelijke geluidskwaliteit te ontvangen .
Ethische overwegingen

Voor het opnemen van een telefoongesprek , vertel de persoon die je bent het opnemen van het gesprek . Mensen opnemen zonder dat hun kennis is , in sommige gevallen illegaal .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe kan ik een Auto-Tune Effec…
·Hoe maak je een Voice Chat in …
·Hoe toevoegen of verwijderen T…
·Hoe te nemen met Bezemsteel Ba…
·Hoe te DirecTV DVR Opslaan op …
·iTunes Echo Effect 
·Hoe kan ik VHS Tapes converter…
·Hoe te downloaden Logic Pro 8 
·Hoe te exporteren Van Encore n…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe MP3 bestand converteren naar woorden…
·Hoe te Adresstickers maken 
·Hoe om bestanden te herstellen vanaf een…
·Hoe kan ik een PDF- afbeelding in een Ou…
·Hoe maak je een handleiding testplan sch…
·Hoe te datums en getallen in een MS Word…
·Hoe te OpenOffice 3.2 voor Linux 
·Hoe je alle bladen beveiligen in een wer…
·Hoe doe ik Input informatie in een Excel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com