Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
De Caleidoscoop Effect in GIMP
GIMP , of " GNU Image Manipulation Program , " is een freeware beeldbewerkingsprogramma voor Windows , Linux en Mac OS X -besturingssystemen . GIMP is compatibel met een breed scala aan filter plug - ins waarmee kunstenaars om complexe afbeeldingen te creëren met slechts een paar simpele muisklikken . De Caleidoscoop plug-in is een effect filteren die morphs afbeeldingen in symmetrische abstracte ontwerpen . Het installeren van de Effect

Nieuwe versies van GIMP vanaf juni 2011 , niet de caleidoscoop effect voorzien als een native filter . Download de caleidoscoop effect plug - in archief van de officiële GIMP plug - in Installer register ( zie bronnen ) , en voer de meegeleverde programma " Kaleidoscope.exe " . Het uitvoerbare bestand installeert de plug - in in de juiste directory . Als de GIMP applicatie draait terwijl de plug - in wordt geïnstalleerd , zal het effect niet zichtbaar in het menu filters zijn meteen. Herstart GIMP om automatisch te detecteren en registreren van de caleidoscoop plug - in .
Instellen van de Canvas

De caleidoscoop filter verandert een bestaande afbeelding , zodat u zal moeten importeren van een image-bestand voordat het effect . De caleidoscoop effect weerspiegelt een deel van het beeld van een opgegeven aantal malen rond een gekozen as , zodat bepaalde beelden beter werken dan anderen . Kies een beeld met 3-5 verschillende en levendige kleuren voor het beste resultaat . Om een ​​afbeelding te importeren in GIMP , selecteer 'Open' uit het File -menu drop-down en blader naar de gewenste map. Klik op de afbeelding die u wilt importeren en klik op "Open ".
Met behulp van de Caleidoscoop Effect

Selecteer "Filters " van het belangrijkste GIMP werkbalk en hoogtepunt " vervormt . " Selecteer " Caleidoscoop " uit de Distorts drop-down menu om het effect van de Caleidoscoop controles te openen . Elke afzonderlijke instelling wordt bestuurd door een schuif die verandert numerieke waarde van die instelling . Klik op een van de witte balken en schuif deze naar links of rechts om de positie van de schuifregelaar. Het vak aan de bovenkant van het venster caleidoscoopeffect controles toont een real - time preview van het effect als de gebruiker de instellingen verandert .
Kaleidoscope Effect Controls

De Hoek instellingswijzigingen de rotatie van de gespiegelde segmenten rond de middenas . Als u de schuifknop naar rechts draait de segmenten met de klok mee , terwijl u de schuifregelaar naar links roteert de segmenten in een tegen de klok in . De instelling segmenten bepaalt hoe vaak het imago van de gespiegeld wordt gedupliceerd rond de middenas . De instelling Center beweegt de positie van de middenas . De Offset instelling verandert de reflectie bronafbeelding het spiegelbeeld van .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe maak je een Layer in GIMP …
·Hoe je de sneeuw Effecten make…
·Hoe maak je een doek filteren …
·Hoe je Glitter Foto maken met …
·GIMP Is bevriezen 
·Hoe je Control + Ongedaan Een …
·Hoe te GIF gebruiken Resize GI…
·Hoe maak je een metalen of met…
·Waarom zijn de kleuren in GIMP…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te testen voor normaliteit in SPSS 
·Wat is QuickTime Player voor ? 
·Hoe kan ik een WAV -bestand inkorten ? 
·AVG kan niet worden geïnstalleerd & McA…
·Hoe kan ik XP Drivers , SATA Ondersteuni…
·How to Get Rid van een Google omleiden V…
·Hoe gegevens in Access 2007 Verzamel 
·Hoe verhoog ik Volume in Avidemux ? 
·Engineering Tekenen Software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com