Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Tutorials voor Quickbooks Pro voor advocatenkantoren
Een deel van de boekhoudkundige taken meeste advocatenkantoren voeren heeft betrekking op vertrouwen van klanten accounts . Deze rekeningen houden geld dat toebehoort aan uw klant , zoals een cash settlement of geld in escrow als vooruitbetaling voor diensten , en dat uw bedrijf bezit gescheiden van bedrijf fondsen . Gedurende de tijd dat fondsen zijn in de derdenrekening , uw juridische firma beheert transacties van de fondsen in en uit het vertrouwen en communiceert met de klant ten aanzien van rekening -activiteit . Advocatenkantoren kan gebruikt QuickBooks Pro voor het opzetten en beheren van een client derdenrekening . Opzetten trustrekeningen

U kunt vertrouwen accounts van uw bedrijf beheert in aparte betaalrekeningen voor elke klant of gebruik een betaalrekening naar meerdere clients te beheren . Samengevoegd, of Interest op Advocaten trustrekeningen ( IOLTA ) komen vaak voor lager saldo of korte termijn rekeningen en vormen een middel voor de financiering van charitatieve juridische programma's als banken vooruit de renteopbrengst van IOLTA rekeningen tot stand IOLTA financieringsprogramma's .

het opzetten van een IOLTA derdenrekening in QuickBooks Pro , voeg een "Client Trust Account" om uw " Rekeningschema " . Voeg de rekening in het menu Lijst , selecteer " Bank " als het account en geef het de naam "Client Trust Accounts . " Maak vervolgens een " Aansprakelijkheid Account" van uw " Rekeningschema " voor het vertrouwen dat geld je vasthouden . Voor dit account , selecteert u " Overige vlottende aansprakelijkheid ", zoals het type account en noem deze " Fondsen Gehouden in vertrouwen . "
Behulp trustrekeningen

Betalingen
gemaakt van het vertrouwen rekening kan worden controleert uw bedrijf schrijft aan een derde partij of controles geschreven om uw bedrijf voor verleende juridische diensten . Voor het schrijven van cheques van een IOLTA rekening , zorg ervoor dat de klant heeft middelen om de controle en dat deposito's van de ontruimde de bank opdrachtgever te dekken . Als u dit niet doet , kan je gebruik maken van de middelen een andere klant om de controle en de meeste staten dekken van mening zijn dat een schending van de regels en ethiek .

Gebruik het venster " Write Controles " in het tabblad " Banking " van het hoofdmenu . Om ervoor te zorgen informatie over de check verschijnt in een eventuele controle rapporten die u maakt , bevatten een nota aan de check gebruik beschrijven in het memo gebied , in de controle gezicht , in plaats van de memo gebied in het detail venster cheque . In de check detail gebied , verbinden de cheque aan de juiste klant en rekening ( Fondsen Gehouden in Trust ) en te printen of schrijf de cheque .

Als de controle is om uw bedrijf , neem een ​​" Ontvangen Betalingen " transaction van de " Ontvangen betalingen " venster op het tabblad " Banking " van het hoofdmenu . Selecteer de cliënten naam , voer het bedrag van de cheque schreef je , en plaats een vinkje naast de factuur waarvoor je solliciteert de betaling . Selecteer " Deposit " om de cheque storten op zichzelf , of selecteer " groep met andere niet- gedeponeerde middelen " om de check-in een grotere groep behoren .
Reporting voor trustrekeningen

u kunt de factuur van de klant als normaal , maar je hoeft niet om de factuur print en mail , als je al geld te betalen in de derdenrekening te dekken . Voorkomen dat de factuur van het gaan naar de printer door het selectievakje " Voor afdrukken " check-box voor het selecteren van " Opslaan en sluiten . "

Maken en gebruiken van een "Client Trust Ledger Report " om informatie te bekijken over vertrouwen transacties voor een periode die u opgeeft . Om parameters in te stellen voor dit rapport , selecteert u " Accountants & Belastingen " van het tabblad " Rapporten " in het hoofdmenu , en selecteer vervolgens " Transactie Detail door Account " als het verslag . Pas het verslag aan de informatie die u nodig hebt worden weergegeven door te klikken op " het " Modify Report " knop, en kies deze kolommen op het tabblad" Weergave " door het plaatsen van een vinkje naast de volgende gebieden : Type , Datum , Num , Naam , Memo , Split , Bedrag , en Balans . Filter het rapport om alleen derdenrekening informatie door het tabblad "Filters " , vervolgens " Account " en vervolgens " Client Trust Accounts . " Voeg een titel voor het rapport en klik op de " Memorize " knop om het rapport op te slaan op uw lijst .
Een woord over ethiek

Bescherm u en uw advocatenkantoor van straffen , boetes of sancties met betrekking tot verkeerd gebruik van client trust accounts met een grondige kennis van de staat wetten en ethiek regelgeving . Opzetten , beheren , en de monitor client vertrouwen accounts legaal en met een hoge mate van integriteit . Actuele informatie is altijd beschikbaar vanaf uw State Bar Association .
< br >

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Categorie Stop automati…
·Hoe te importeren Van Quicken …
·Hoe klanten & leveranciers inv…
·Hoe te Boekhouding Software ge…
·Hoe te Tags Vervang in Quicken…
·Hoe maak je een ontvangstbewij…
·Hoe de Quickbooks Timer Gebrui…
·Hoe te Restitutie maken in Qui…
·Hoe te Turn Off Sound in Quick…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe te Laageffecten in Photoshop 
·Hoe te RA converteren naar WAV 
·Hoe kan ik een Access 2007- database com…
·Hoe maak je een query uit te voeren van …
·Hoe te Hyperlinks in Flash Filmpjes Creë…
·Hoe een bestand in HPUX Unzip 
·Hoe om DRM te verwijderen van Rhapsody i…
·Hoe krijg je Mahogany Logs in RuneScape …
·Hoe maak je een Microsoft Word- document…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com