Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe je baan kosten in Quickbooks Enter
Job costing is een boekhoudkundige techniek voornamelijk gebruikt in de bouw -en productiebedrijven . Job costing impliceert de toewijzing van de kosten voor de kosten van verkochte goederen , arbeid en materialen om een bepaalde taak of project . De techniek maakt het mogelijk een bedrijf om winst of verlies op bepaalde banen te bepalen , zodat ondernemers kunnen bepalen welk deel van een bedrijf is het maken van de meeste winst en die de oorzaak is van de meeste schade . Kosten baan in QuickBooks invoeren is een multi - genivelleerd proces dat flexibel genoeg is om uw zakelijke behoeften past . Instructies
1

Voer Status Job beschrijvingen in het venster " Preferences " . Klik op de knop 'Bewerken' op de bovenste menubalk , scroll naar beneden naar de " Preferences "-knop en klik . In het bovenste midden van dit venster zijn er twee tabbladen , klikt u op het tabblad "Vennootschap Voorkeuren ' . U kunt ervoor kiezen om de standaard beschrijvingen te houden of te veranderen om de behoeften van uw bedrijf past . De beschrijvingen bevatten " In afwachting van , " " Bekroond , " " In Progress , " " Closed , " en " Niet toegekend . " " In afwachting " is voor een baan waar een schatting is gegeven , maar is niet door de klant is geaccepteerd . " Toegekend " verwijst naar de aanvaarde raming voor de baan , maar is voorafgaand aan het ontvangen van betaling of begin werk . " In Progress " verwijst naar alle banen die momenteel worden gewerkt . " Closed " verwijst naar alle voltooide opdrachten . " Niet toegekend " verwijst naar de banen die de klant tegen heeft besloten of er een andere provider gekozen .

Klik 2 op de " Sales & Klanten "-knop in het venster ' Voorkeuren ' . Klik op het tabblad 'Mijn Voorkeuren " en kies de " Vraag wat te doen "-knop . Wanneer u een factuur in te voeren voor een klant die baan kosten reeds ingevoerd heeft , zal deze functie een venster gevraagd om open vragen als u wenst om deze kosten toe te voegen aan deze factuur . Als u de optie " Vragen om tijd /kosten om toe te voegen " zul je dat snel of er een baan of tijd kosten in verband met de klant u maakt de factuur voor te krijgen .
3

Maak een baan onder de Klant in de klantenlijst . Bij het maken van een baan voor een specifieke klant , opent u de klantenlijst en klik op de naam van die klant . Zoek de " Toevoegen Klant /Job " knop en klik erop . De " Job Add New " venster zal openen met de naam aan de top . Noem de baan, " keuken te verbouwen " of " Spare Room , " bijvoorbeeld . Maak een nieuwe baan voor elk project wordt gewerkt voor elke klant .
4

Toewijzen alle rekeningen voor die baan met behulp van de " klant /Job" kolom in de " Enter Bills " scherm . Wanneer u betaalt geen rekeningen rechtstreeks verband houden met de taak die u hebt gemaakt , of het nu voor lasten of items zoals kosten van goederen , gebruikt u de "Klant /Job " kolom en klik op de baan dit wetsvoorstel is voor . Dit zal deze kosten voor die bepaalde job toewijzen . Als deze kosten worden door de klant op een later tijdstip te betalen , klikt u in het vak " Billable " en dat bedrag zal op de eerstvolgende factuur voor die klant .
5

toewijzen arbeidsuren van werknemers om de baan . Als u gebruik maakt van de " Intuit Payroll "-functie , zal dit een stuk makkelijker . Open het venster " Payroll Center " . Klik naast de naam van elke werknemer die u betaalt voor de loonperiode . Klik op "Toon Paycheck Detail . " Wanneer het eerste scherm werknemer wordt geopend , voert u het aantal uren dat de werknemer werkt op die baan in de kolom ' Hours ' , dan in de laatste kolom met de naam " Klant : Job " klik op de kleine pijl en scroll naar beneden om de juiste baan te vinden . Op deze manier kunt u uren toewijzen aan elk project dat iedere werknemer werkte in dezelfde week . Klik op ' Opslaan en Next " om hetzelfde te doen voor de volgende werknemer .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Verleng uw Tax Disc Onl…
·Hoe te QuickBooks gebruiken vo…
·Hoe te Quickbooks exporteren n…
·Erp Systeemvereisten 
·Hoe maak je een Checkbook Bala…
·Hoe je Sales Tax Scheid op een…
·Hoe te Quicken samenvoegen met…
·Hoe maak je een Quickbooks Dat…
·Hoe maak je een Geschonken vas…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een drie - Month Calendar In…
·Hoe maak je een Vignet maken in Photosho…
·Hoe kan ik een paginanummer in OpenOffic…
·Hoe maak je een rits Window Media File 
·How To File installeren : Dazzle 
·Hoe je Drupal installeren eCommerce 
·Hoe maak je een digitale folder te maken…
·Hoe te Letters in Word Omkeren 
·Hoe kan ik een AutoCorrectie- bestand op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com