Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te Wipe Out Inschrijving in Quickbooks
Alle QuickBooks software wordt geleverd met een 30 - dagen bedenktijd van toepassing vóór de inschrijving nodig bij de fabrikant , Intuit wordt . De aankoop van de QuickBooks software bevat de registratie , maar er kunnen een of meer redenen om te willen om de noodzaak van registratie weg te werken, bijvoorbeeld als uw QuickBooks software is beschadigd , ontbreekt u een verbinding met het internet of u software die al was aangekocht geregistreerd bij een ander bedrijf . Wat de reden ook is er een manier om de registratie te elimineren , zelfs als het een beetje lastig . Instructies
1

Maak een reservekopie van uw bedrijf QuickBooks bestand naar een flash drive of cd - rom . Dit doe je door te klikken op de knop "Bestand" in de bovenste menubalk en scrollen naar beneden naar " Make kopiëren of back-up . " Volg de aanwijzingen die je krijgt om aan te geven waar u deze back-up bewaren . Klik op de kleine pijl die naast de lege doos en de mappen waarin de verschillende locaties op de computer wordt geopend . Vind de flash drive of cd - rom en klik erop en klik vervolgens op " OK . " Als het klaar is , zet u deze reservekopie opzij voor later gebruik . Als dit een nieuwe kopie van de software , kunt u wachten tot de 30 - dagen termijn is up of dicht bij zijn en het scherm waarschuwing verschijnt dat niet zal toestaan ​​dat u toegang tot de QuickBooks programma.
< Br >

Klik 2 op de knop "Start " in de linker benedenhoek van het scherm . Klik op ' Configuratiescherm'. Wanneer het "Configuratiescherm " wordt geopend , vindt de " Add /Remove " knop en scroll naar beneden om de installatie van QuickBooks vinden . Klik op de " Wijzigen /toevoegen " knop en dan op " Uninstall QuickBooks . "
3

Herhaal dit proces voort te zetten het verwijderen van alle Intuit programma's die automatisch zijn geïnstalleerd op uw computer systeem . Als alle programma's zijn verwijderd , plaatst u de installatie-cd QuickBooks , niet het bedrijf bestand cd , in de computer .
4

Installeer QuickBooks . Als u gebruik maakt van de installatie-cd , zorg ervoor dat je de oorspronkelijke enveloppe de schijf kwam in de identificatie van het product en het serienummer afgedrukt op de achterkant met een helder gele sticker . Als je de software hebt gedownload rechtstreeks van Intuit , mag deze oplossing niet werkt voor u , en u moet contact opnemen met de QuickBooks Klantenservice lijn als het niet . Voor degenen die de software gedownload , zou de identificatie van het product en het serienummer zijn verzonden aan u in een e-mail .
5

Volg de aanwijzingen tijdens de installatie proces . Of je gebruikt de installatie-cd of gedownload van de software , het proces is identiek in de installatiefase . Het kan zo lang als 20 tot 30 minuten om de installatie af te nemen . Wanneer het proces voltooid is , begin dan niet een nieuw bedrijf of start de "Easy Step Interview . "

Klik 6 op de knop "Bestand" in de bovenste menubalk . Scroll naar beneden en klik op de knop " Restore Backup " . Wanneer het venster verschijnt waarin u wordt gevraagd voor de locatie van waaruit u de back-up bestand te openen , op zoek naar de locatie van het bestand in een van beide het flashstation of de cd - rom . Klik op die locatie en open dat bestand

Vervolgens wordt u gevraagd naar de locatie waar de nieuwe werkkopie slaan ; . Kiezen voor uw bureaublad of een externe harde schijf . Klik op " Ok . " De registratie moet nu worden teruggezet op de oorspronkelijke 30-dagen aftellen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe maak ik verzoenen een Cred…
·Hoe te Quicken upgrade naar Qu…
·How to Set Up een Capital Equi…
·Hoe je titels toevoegen aan ra…
·Hoe Set Up Quicken te Controle…
·Hoe kan ik corrigeren Mijn omz…
·Hoe krijg ik mijn activeringsc…
·Hoe te Quicken verplaatsen naa…
·Hoe te gebruiken Quickbooks om…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een envelop met een logo in …
·Hoe de W32 wormen te verwijderen 
·Hoe te verbergen in een PowerPoint Anima…
·Resetten van MS Word- document nummer 
·Hoe maak je een eenvoudige Budget Maak i…
·Welke browsers Silverlight ondersteuning…
·Hoe Software License afdwingen 
·Hoe maak je een werkblad te beschermen i…
·Photoshop Elements 6 voor beginners 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com