Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Tally Data Recovery Tools
Tally is een krachtige financiële administratie en voorraadbeheer programma dat helpt bij het beheren bedrijven rekeningen . Maar van tijd tot tijd , Tally databases kunnen worden beschadigd en dan niet kunnen worden geopend als gevolg van diverse problemen , zoals stroomuitval , oneigenlijk systeem shutdown , virus infectie of media corruptie. De boekhoudkundige en financiële gegevens zijn cruciaal voor bedrijven dus moeten ze data recovery tools om belangrijke gegevens te herstellen en te laden van de beschadigde bestanden . Data back-up en herstel in Tally Software
Data Recovery tools kunnen opgeslagen Tally gegevens ophalen die schijnbaar verloren gaat .

Data back-up is een cruciaal proces voor boekhoudkundige software zoals Tally . Er wordt gesuggereerd dat gebruikers gegevens opslaan kopieert op externe harde schijven en het is ook een goede gewoonte om back-ups elke dag uit te voeren . De back-up bestanden , die vaak hebben namen geformatteerd als " TBK900.002 , " moet worden overgebracht naar externe opslagapparaten . U kunt herstellen als dat nodig is door te klikken op " Company Info " en vervolgens "Restore , " het instellen van de bestemming en de bron map en druk op " Enter " om te beginnen .
Database Recovery Tools of the back-upbestanden < br

Tally > is een database - gebaseerde applicatie en is ODBC ( Open Database Connectivity ) compliant , zodat elke ODBC - compatibele software zoals Microsoft Excel , SQL Server en Oracle 11g kan gegevens van Tally via data -connectiviteit delen . De gegevens in deze ODBC- bronnen kunnen worden teruggevonden in geval van verlies van data in Tally -software . Nucleus Kernel database recovery tool ondersteunt Microsoft Access , DBF , Paradox en SQL-databases . Kernel kan gegevens herstellen van corrupte database- bestanden en kan ook bestanden die niet kunnen worden geopend repareren . Kan het herstellen van beschadigde tabellen of tabelgegevens . Recovery Toolbox for SQL Server is een data recovery tool die kan worden gebruikt om gegevens van beschadigde databases in SQL Server -formaat te herstellen . Het stelt u in staat om cruciale gegevens te herstellen en voorkomen dat deze met zeer weinig zoeken, scannen , analyseren en repareren stappen .
Optimale data recovery tool

In sommige omstandigheden , zoals wanneer bestanden kunnen zelfs niet worden geopend , zal een externe data recovery tool nodig . Optimum is shareware en is een handige data recovery tool voor software als het herstelt alle bestanden en mappen van beschadigde FAT ( File Allocation Table ) -drives . Met behulp van deze tool is het mogelijk om data te wijten aan disk falen of verlies van gegevens door een virus infectie te herstellen . Alle bestanden type zal worden hersteld met inbegrip van beeldbestanden , muziekbestanden en databasebestanden . Deze tool draait op de meeste Windows-platforms .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe gegevens in Edge Raiser 's…
·Computer Gereedschap Gebruikt …
·Hoe opzetten voor niet - Inven…
·Hoe kan ik Flash Player 7 inst…
·Hoe je alles verbergen in twee…
·QuickBooks Systeemvereisten 
·Hoe te gebruiken Quickbooks om…
·Index Trading Software 
·Hoe maak je een Data Transfer …
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Hoe om gegevens van een Tekstverwerking …
Hoe maak ik Tally Marks in een Word- doc…
Hoe vul ik een Word- tabel met Access ge…
Hoe te Document Recovery in Word uitscha…
Hoe kan ik een Word- document Data Colle…
Hoe maak je een FDF- gegevens File Creë…
Microsoft Office Product Key Recovery 
  Software Articles
·Hoe maak je een codec op een MPEG - 2 Ac…
·Hoe kom ik erachter de grootte van een O…
·Hoe te Camtasia bestanden exporteren als…
·Hoe te ActiveX GPO Install 
·Hoe maak je een song uit een Media Playe…
·Hoe te gebruiken FFmpeg om informatie ov…
·Hoe je gebeurtenissen die langer duren d…
·Hoe maak je een back-up schijf voor mijn…
·Hoe kan ik een document op verschillende…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com