Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Lijst van Software Onderhoud Gereedschap
Software onderhoud tools zijn programma's die worden gebruikt door software engineers om hun productiviteit te verhogen voor het verzamelen van gegevens , het opsporen bugs en het beheer van hun software . Zonder deze hulpmiddelen , zou het bijna onmogelijk voor deze ingenieurs te gaan door duizenden regels code om fouten te vinden of te bepalen waarom een ​​bepaalde server ging naar beneden . Bugzilla

Dit programma
wordt gebruikt door duizenden softwarebedrijven als een " defect tracking -systeem . " Het programma houdt bugs die opduiken in een software product en stelt individuen of groepen ontwikkelaars in staat om te communiceren en het oplossen van de problemen . Bugzilla stelt software engineers tot kwaliteitsborging , spoor bugs te beheren en in te dienen bug -fixing flarden te herzien . Het programma is technisch vrij , maar ze rekenen voor uitgebreide ondersteuning te vragen . Bugzilla is een veilig programma dat de mogelijkheid om database- inconsistenties te scannen en te corrigeren heeft .
HP Quality Center

Deze web - based applicatie helpt software engineers zetten hun programma's via de beltoon door het testen van hen voor verschillende bugs en fouten . HP Quality Center heeft het vermogen om te plannen en te plannen testen , resultaten analyseren en beheren van problemen en defecten . Er zijn drie versies van het programma de ruimste waarvan het vermogen om te gaan met honderden aanvragen tegelijk met management de wereld verspreid . De starter editie is verkrijgbaar met een gratis te downloaden van de website van HP .
IBM Rational Quality Manager

De IBM Rational Quality Manager is vergelijkbaar met de HP Quality centrum in dat hij over proeven met een internet - based applicatie . Het programma laat gebruikers aanpassen van de manier waarop de informatie wordt gepresenteerd door middel van op maat ontworpen dashboards , en het laat hen hun software testen te plannen met de verschillende leden van hun team . Deze tests kunnen worden geautomatiseerd of handmatig gebeuren als er een bepaald gebied van de software engineers de wensen om een kijkje te krijgen op . Het programma omschrijving staat dat het project planningen zal versnellen en ervoor zorgen dat de aanvragen aan de doelstellingen van het bedrijf . De express editie is beschikbaar voor download op de IBM- website .
Micro Focus SilkPerformer

Micro Focus SilkPerformer
is een programma dat kan worden gebruikt door grote enterprise - class bedrijven aan software- applicaties te ontwikkelen door middel van uitgebreide tests . De Micro Focus website staat dat het programma de oplossing van problemen kan versnellen door ze te vroeg in de ontwikkeling cycli vinden . SilkPerformer heeft volledige ondersteuning voor alle Web 2.0 -toepassingen en efficiënte testcycli en test maken . Het programma voert load tests die in vele omgevingen kunnen worden bekeken in een poging om snel te bepalen of er omstandigheden die laten crashen . Een proefversie van het programma is beschikbaar op de Micro Focus website .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Wat is Autodesk ? 
·De beste PCB Design Software 
·Hoe te Rhino Opslaan als Sketc…
·Hoe je filters in Labview toev…
·3D Digitizing Software 
·Hoe te Dsf converteren naar DW…
·Computer Eisen voor CAD 
·Hoe te Zeros Extract in Matlab…
·CAD Design Tutorials 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe kan ik een lijst in Works Alfabetise…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
  Software Articles
·Hoe maak je een functie in Excel Build 
·Hoe te wijzigen het aantal tekens in een…
·Hoe te converteren 2 - D DWG naar 3 - D 
·Hoe om PDF- bestanden te lezen in Linux 
·Hoe te Constraints in SQL 
·Hoe te verminderen Fraps Bestandsgrootte…
·Hoe maak je een Leugendetector Machine M…
·De voordelen van het gebruik van een ele…
·Wat is Mdf SQL ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com