Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Autocad tekening Border Ideeën
AutoCAD , het toonaangevende software voor computer - aided design , is een populaire keuze voor veel ingenieurs , architecten en ontwerpers , grotendeels als gevolg van robuuste technische aanbod van de toepassing. Dan technische details, zoals weegschalen en sterkteberekeningen , AutoCAD biedt ook een aantal aantrekkelijke usability en esthetische details. Grenzen, bijvoorbeeld , vertegenwoordigen een functie die kan worden geraadpleegd via het menu " blok " . Randen toevoegen van een professionele touch aan AutoCAD ontwerpen en kan zelfs worden gebruikt om verschillende soorten informatie over te brengen . Met behulp Grenzen voor versiebeheer

Elk ontwerpproces , van kleinschalige projecten zoals meubilair op hele huizen , omvat een reeks van versies en tocht , vaak met inbreng van verschillende stakeholders en klanten begeleiden van het herzieningsproces . Daardoor kunnen verschillende versies van hetzelfde ontwerp ophopen in techniek en architectonische studio's , waardoor het identificeren van de meest recente versie van een administratieve hoofdpijn . Gelukkig kan AutoCAD randen worden gebruikt als een snelle visuele hulpmiddel om elke versie van het ontwerp te identificeren . Een bar , bijvoorbeeld , zou een eerste ontwerp aanwijzen , terwijl de extra bars opeenvolgende ontwerpen zou wijzen tot een vaste bar wordt gebruikt voor de definitieve versie .
Gaan voor Looks

Randen kunnen ook worden gebruikt als een zuiver decoratief element . Wanneer het proberen om de plannen uit te leggen aan klanten die niet per se de technische informatie in het ontwerp te begrijpen , kunnen dergelijke esthetische accenten drastisch verhogen de visuele professionaliteit en aantrekkelijkheid van uw werk . Voor een persoonlijke touch , kunt u ook ontwerpen die specifiek zijn voor uw studio of persoonlijke outfit , zoals logo's in de hoeken van een grens of een specifiek patroon dat je consequent te gebruiken in je werk zijn .
met behulp Borders als key

Iedere architect en ingenieur kent de frustratie van het kijken door enorme stapels van vloer - plannen om een ​​bepaald onderdeel van een groter project te vinden . Een van de grote voordelen van het gebruik van grenzen om bepaalde informatie over te brengen over uw ontwerpen is dat je snel door de bochten van de gedrukte ontwerpen kunt bladeren zonder titels te lezen of te interpreteren plannen bij het zoeken naar een specifieke pagina . Verschillende grens ontwerpen kunnen worden gebruikt om plannen uit een specifiek deel van een groter ontwerp aanwijzen - bijvoorbeeld , de eerste verdieping van een gebouw - of een bepaalde functie , zoals sanitair diagrammen voor een huis . Deze categorieën maken het organiseren van grote projecten veel gemakkelijker en het vinden van specifieke designelementen een snelle , visuele proces .
Tekst toevoegen

tekst toevoegen aan een grens ontwerp , een functie die kan gemakkelijk worden bereikt door een nota toe te voegen aan het blok ontwerp u kiezen uit het menu , breidt het gebruik van grenzen als een organisatorische of informatieve tool. In grote studio's , kunnen deze aantekeningen bevatten vaak de naam van de laatste ontwerper aan de plannen of de datum van de herziening te herzien . Vele grenzen kan ook bedrijfsnamen of project titels, waaronder ondertiteling naar het specifieke deel van een ontwerp te zien in elke afgedrukte plan wordt opgenomen.

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te Negatieve Revolutie bew…
·AutoCAD Commando Tutorial 
·AutoCAD Architecture 2007 Tuto…
·Hoe te converteren naar DLG Sh…
·Hoe te gebruiken SolidWorks 
·Hoe installeer ik Java op een …
·Hoe te Zend installeren met WA…
·Hoe de Hoop en de Memory in Ec…
·Hoe te Solidworks Upgrade Van …
  Related Articles
Hoe maak je een pagina Border in Word 
Hoe maak je een tabel Border in Word 
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
Hoe maak je een tekening van Microsoft a…
Hoe je rand ontwerpen maken op Apple Pag…
Hoe maak je een Border invoegen in Word …
Hoe kan ik een aangepaste rand Breng een…
Hoe maak je een Border in Microsoft Publ…
Hoe maak je een Fancy Border In een Word…
  Software Articles
·Hoe maak je een herschrijfbare cd met Wi…
·Hoe je marges maken 
·Hoe maak je een Gimp Grid Draai 
·Hoe maak je een PDF als JPG 
·Hoe maak je een Publisher document wijzi…
·Hoe maak je een Layer Mask in Photoshop …
·Hoe kan ik invullen en opslaan als PDF-b…
·Hoe maak je een raster in Photoshop CS3 …
·Hoe maak je een 3 - D animatie Photoshop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com