Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een raster in Photoshop CS3 Zorg
The Grid in Adobe Photoshop CS3 is slechts een functie om steun je opbaren elementen . Omdat het rooster wordt gelijkmatig verdeeld met onderverdelingen , kunt u snel uitlijnen objecten en tekst symmetrisch . Om dit raster zien , selecteer " View > Show > Raster . " Hoewel dit is een nuttig instrument , zo nu en u kan nodig zijn om een raster in Photoshop CS3 , dat is meer flexibel te maken . Met behulp van rasters die variëren in grootte en kleur kan een interessante stijl toe te voegen aan uw ontwerp . Daarnaast kunt u een raster gebruiken om u te helpen een beeld effectief te schalen . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop CS3
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw document dat is de grootte van elk rooster vierkant . Deel de horizontale afmeting van het uiteindelijke raster door het aantal vakjes en de omvang van elk vierkant bepalen . Bijvoorbeeld, als je wilt 10 vierkantjes in je rooster en het document is 640 pixels breed , open een document dat is 64 x 64 pixels ( 640/10 = 64 ) . Kopen van 2

Vul het plein met achtergrondkleur voor het raster . Kies de kleur van de ' Color Picker '. Selecteer vervolgens het gereedschap " Emmertje " en klik in het vierkant .
3

Druk op "Control + A " op een PC of " Command + a " op een Mac naar het hele plein te selecteren . Druk rechts en omlaag pijltjestoetsen een keer om een pixel van de linkerkant en een pixel uit de top van het plein op te heffen. Als u wilt dikkere lijnen hebben , kunt u op de pijltoetsen meerdere malen om de aantallen pixels te vergroten dat u de optie .
4

Selecteer " Select > Inverse " om het gedeelte dat u selecteert gedeselecteerd . Vul deze selectie met de lijn kleuren voor uw raster . Kies de kleur van de ' Color Picker '. Selecteer vervolgens het gereedschap " Emmertje " en klik in de selectie .
5

Selecteer het hele plein opnieuw en definiëren als een patroon . Met de vierkante geselecteerd , selecteer "Edit > Define Pattern ... " Noem het patroon " Grid " of een andere beschrijvende naam zodat u deze later terug te vinden .
6

Open een nieuw document dat is de grootte die u wilt voor uw raster .
7

Vul het document met het rooster . Selecteer het gereedschap " Emmertje " . In de "set bron voor fill " drop-down box Selecteer " Patroon . " Merk op dat het waarschijnlijk zal zeggen: " voorgrond " standaard . Selecteer het rasterpatroon van het patroon drop-down box . Klik in het nieuwe document op de grid te creëren .

Alternatief kunt u " Beeld > vullen" uit het menu . Verander de " Gebruik: " drop-down box op patroon . Selecteer vervolgens uw rasterpatroon van de " Custom Pattern : " drop-down box

.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Patronen installeren in…
·Hoe je toe in tekst van een li…
·How To Stamps gebruiken in Pho…
·Hoe te gebruiken Adobe Photosh…
·Hoe maak je een Splatter in Ph…
·Hoe maak je een geleidelijke f…
·Hoe te tekenen over een foto i…
·Hoe kan ik bestanden opslaan a…
·Hoe je speciale Letters invoeg…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint objecten converteren naar…
·Hoe maak je HTML-documenten converteren …
·Hoe kan ik mijn iTunes Reset ID 
·Hoe te Toegang tot SQL Express Move 
·Hoe te Mailing Labels converteren naar k…
·Hoe te Illustrator -bestanden importeren…
·Hoe maak je een afbeelding Tileable Met …
·Hoe Word gebruiken als een HTML -editor …
·Hoe je het karakter te veranderen in 3D …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com