Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe maak je een discussie maken in Solidworks
Sommige modellen , zoals schroeven en flessen water , zijn niet compleet zonder dunne strengen van vezels bekend als threads . In SolidWorks , ingenieurs en ontwerpers gebruik van de driedimensionale CAD-software om onderwerpen toe te voegen aan een buisvormige vorm . Ontwerpers hebben de mogelijkheid van het toevoegen cosmetische threads innerlijke diameters van gaten , of het toevoegen van spiraalvormige draden om buitenoppervlakken . In tegenstelling tot andere kenmerken , worden draden ingebed in de delen waaraan zij gehecht . Daarom is de zichtbaarheid , weergave en afmetingen van de draad afhankelijk zijn van de bovenliggende onderdeel . Instructies
Helical Thread
1

Maak een spiraalvormige draad als u wilt dat de draden zichtbaar aan de buitenkant van het oppervlak 's . Maak twee cirkels van elke dimensie gecentreerd op de oorsprong in de sketch modus op het Top vlak . Afmeting ze 2 mm van elkaar . Selecteer " OK " om de sketch te verlaten . Kopen van 2

Maak een " Extruded Boss /Base" in de functie -modus en selecteer een diepte van 50 mm . Druk op "OK " om de extrusie af .
3

Trek het tabblad "Invoegen " en selecteer " Reference Geometry - Plane . " Klik op de bovenzijde van het oppervlak . Stel de afstand tot vijf millimeter in de " Plane PropertyManager . " Vink het vakje " achteruit " om ervoor te zorgen dat je vliegtuig ligt onder het bovenste oppervlak. Druk op "OK " om het vliegtuig te verlaten verwijzingen .
4

Selecteer " Sketch" en klik op de buitenkant cirkel . Open het menu "Extra " en kies " Sketch Tools - Offset Entities . " Selecteer een afstand van vijf millimeter in de PropertyManager . Controleer de " Reverse " vakje en klik op de knop "OK " .
5

Trek de " Insert " tab en kies " Curve-Helix/Spiral . " Check the " ; Sperrichting " aankruisvak in het " helix PropertyManager " zodat de helix spiralen naar beneden . Se de toonhoogte tot 15 mm , kies dan de " Pitch Variable " knop . Wijzig het vakje " Parameters " om ervoor te zorgen dat uw parameters overeenkomen met die in het schema van Referenties 1 . Druk op "OK " om parameters als je eenmaal klaar bent met het wijzigen .
6

Voer schetsmodus en trek een trapezium aan de rechterkant vlak bij het ​​punt waar threading begint . Druk op " Pierce " in de "Eigenschappen PropoertyManager " om de trapezoïde vestigen als een profiel om de draad weg . Druk op " OK".
7

Selecteer het trapezium en klik op de " Boss /Base Swept " knop in het tabblad " Eigenschappen " . In de " Sweep PropertyManager , " het vakje " Path " en selecteer vervolgens de spiraalvormige draad . Druk op "OK " om de beheerder te verlaten .
8

Observeer de spiraalvormige draad op de buisvorm . Klik op de knop "Terug" om uw draad te wijzigen , indien nodig .
Cosmetic Thread
9

Kies de cirkelvormige rand op een cilindervormige features , zoals een snee , gat of een baas extrusie waar u de draad te plaatsen.
10

Selecteer de " tabblad invoegen " en kies " Aantekeningen " , gevolgd door de " thread Cosmetic " optie .
< br >

Druk 11 " OK " om af te sluiten . Rechtsklik op de threading en selecteer " Feature Edit" om uw cosmetische draad te wijzigen , indien nodig .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Wat is het verschil tussen een…
·Wat zijn Dynamische Mirrors ? 
·Hoe de Dimscale Set om Archite…
·Windows CAD programma's 
·Autocad LT Systeemvereisten 
·Hoe te importeren in SolidWork…
·Hoe te Photoshop converteren n…
·Hoe kan ik Weergave Google Ima…
·Software voor papier naar CAD …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Verbinding maken met Windows XP Met een …
·Hoe je titel Style is gevestigd in MS Wo…
·Hoe kan ik een Remote Desktop in registe…
·Hoe een PDF Show Make Up on GIMP 
·Educatieve Computer Games voor Aardrijks…
·Hoe te Installeer Windows Defender 
·Hoe stel ik Likert gegevens in SPSS ? 
·Hoe maak je een MIME-type aan een bestan…
·Hoe maak je een logo toevoegen in QuickB…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com