Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Wat is het verschil tussen een Geometric Constraint & een numeriek Constraint ?
Constraints zijn opgelegde voorwaarden , regels of beperkende factoren . Geometrische en numerieke beperkingen optreden in engineering en computer - aided design , met toepassingen in een aantal mechanisch ontwerp gebieden , waaronder architectonische uitwerking en robotica . Er is een duidelijk verschil tussen een geometrische beperking en een numerieke beperking . Simpel gezegd , een geometrische beperking betrekking op andere delen van een geometrische figuur , terwijl een numerieke beperking is een bepaald aantal niet ten opzichte van andere delen van een ontwerp. Zowel geometrische en numerieke beperkingen bepalen de afmetingen van objecten in computer - aided design of CAD- , modellering systemen . Soorten Geometrische Constraints

Geometrische beperkingen
definiëren specifieke punten op geometrische objecten en bepalen hun oriëntaties naar andere objecten . Enkele voorbeelden van geometrische beperkingen zijn parallellisme , haaksheid , concentriciteit en symmetrie . Parallellisme Wanneer twee of meer lijnen of assen van curven onderling gelijke afstanden . Loodrechte is een beperking waarin lijnen of assen van curven snijden onder een rechte hoek. Rondloopnauwkeurigheid ontstaat wanneer twee of meer bogen , cirkels of ellipsen delen hetzelfde middelpunt . Symmetrie ontstaat wanneer geselecteerde lijnen of krommen symmetrisch raken beperkt rond een gekozen lijn . Een CAD ​​- gebaseerde methode genaamd " geometrische constraint solving " betreft het vinden van de configuraties van lijnen , punten , cirkels en andere geometrische figuren die beperkt onderlinge relaties moeten vaststellen .
Soorten numerieke beperkingen

Numerieke beperkingen
zijn simpelweg aantal waarden . Ze kunnen eenheden of algebraïsche vergelijkingen gebruikt om de afmetingen of de plaats van een geometrische figuur controleren . Een numerieke beperking kan verwijzen naar metingen zoals afstand en grootte , terwijl het beperken van het bereik van die mogelijkheden . De lengte , breedte en diepte van een geometrische figuur zijn voorbeelden van numerieke beperkingen . Numerieke beperkingen op te leggen beperkingen op ontwerpen omdat ze niet veranderen ten opzichte van andere geometrische objecten .
Geometrische Constraints in AutoCAD

Met behulp van de AutoCAD- software-applicatie , je kunnen twee geometrische objecten te beperken door het uitvoeren van bepaalde opdrachten . Bijvoorbeeld , kunt u een locatie op een cijfer te selecteren en selecteer vervolgens een locatie op een andere figuur die zal bewegen in de richting van de eerste tot de geselecteerden punten samenvallen . Totdat je de beperking te verwijderen , zullen deze objecten blijven deze relatie hebben . Als u een opdracht op een beperkt object , het beïnvloedt de andere objecten die afhankelijk zijn van de beperking . Bijvoorbeeld , wanneer je dwingen twee objecten symmetrisch te zijn , het draaien van de lijn van symmetrie zal de beperkte objecten ook roteren . De "Auto Constrain "-functie in AutoCAD geldt een set van randvoorwaarden automatisch , afhankelijk van uw keuze van de objecten .
Geometrische Constraints in TurboCAD

TurboCAD
is een andere computer - aided design programma dat beperkingen gebruikt . Specifieke beperkingen functie TurboCAD 's is het " Constraint Manager , " die het proces van het werken met verschillende soorten beperkingen automatiseert genoemd . Het staat u toe om de ruimtelijke relatie tussen objecten manipuleren en tijdens het ontwerpproces modificatieproces voorspellende uitkomsten ontwikkelen. Met behulp van beperkingen goed is een effectieve , tijdbesparende techniek als u uw ontwerp uit te voeren . Er zijn , uitgebreide tutorials beschikbaar zowel online als offline , het verstrekken van stap-voor - stap instructies over hoe om TurboCAD 's gebruiken " Constraint Manager . "

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te importeren in AutoCAD R…
·Hoe kan ik converteren . Prt b…
·UGS NX 5 Tutorial 
·Hoe te gebruiken Matlab te los…
·Silverlight Tool Tips 
·Hoe te SolidWorks converteren …
·Hoe te EPS importeren naar Aut…
·Hoe maak je een matrix in MATL…
·Boeken voor Net Certificering 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te stoppen met mijn McAfee uit Block…
·Verschil tussen MP3 , WMA en AAC formate…
·Hoe maak je 3D Shapes maken in Photoshop…
·Hoe je AVI bestanden te converteren naar…
·Hoe de Achtergrond opmaken in een Word- …
·Hoe te Arial uploaden Into Adobe Illustr…
·Hoe kan ik meerdere DVD's kopiëren op e…
·Hoe te Shrink de bestandsgrootte van een…
·Hoe kan ik zoeken in Acrobat 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com