Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Thema's voor Drupal 7
Drupal werkt net als andere content management systemen doordat haar gebruikers om de algehele look en feel van hun site . Vanwege open gemeenschap Drupal 's , kunnen individuen hun eigen modules of add -ons , evenals thema's of sjablonen coderen en deel ze met anderen . Drupal heeft een lijst van deze thema's op haar site , en de lijst blijft groeien . Sommige van Drupal thema's zijn onder andere Zen , Fusion , Marinelli en Acquia Prosper . Zen

Zen
is het startpunt thema voor Drupal en werkt goed voor beginners en degenen die nieuw zijn de Drupal -software . Gebruikers kunnen kiezen tussen een schone een- , twee - of drie - kolommen lay-out , afhankelijk van hun behoeften . Ze kunnen ook kiezen tussen een vaste breedte of vloeibare breedte , waarbij de layout te zijn de volledige breedte een pagina bestrijken . Vanwege Zen 's flexibiliteit , hebben gebruikers de mogelijkheid om een ​​beetje HTML-codering zijn voordat de sidebars om hun zoekmachine optimalisatie verhogen . Overall , Zen is een zeer geschikt thema voor zowel beginners als mensen op zoek naar werk uit een basis thema.
Fusion

Fusion
werkt het beste als een basis of ouder thema . Gebruikers maken een kind of sub- thema en maken al hun veranderingen binnen dat sub - thema. De ouder Fusion thema wordt nooit aangeraakt , als een gebruiker messes up coderen , de basis blijft intact . Fusion wordt geleverd met een CSS - enabled " starter " thema voor beginners samen met zijn installatie . Veel van de andere thema's beschikbaar voor Drupal zijn gemaakt met behulp van deze basisthema .
Marinelli

De Marinelli thema
beschikt over drie kolommen en een header die overspant de breedte van de pagina . Het is ideaal voor mensen op zoek naar een schone , frisse vormgeving . Het biedt een unieke drop-down menu , evenals een systeem van geïntegreerde roterende banners die gebruikers in staat stelt om de banner op hun site te veranderen wanneer ze maar willen . Elke banner kan wijzen naar een andere pagina van de site , waardoor dit thema ideaal voor blogs op zoek naar " gekenmerkte " berichten aan de top van hun pagina op te nemen .
Acquia Prosper

Individuen gebruiken Acquia Prosper als basis voor e - commerce sites door te bouwen op de Ubercart e - commerce thema. Acquia Prosper heeft Fusion als een kern basis, die gebruikers in staat stelt om blok stijlen positioneren vanuit Drupal 's gebruikersinterface . Acquia Prosper heeft verschillende thema instellingen en stijlen en een commentaar systeem , en het is ideaal voor wie op zoek is naar een online storefront met hun eigen web hosting en domeinnaam te creëren .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe maak je een Drupal Vertali…
·Hoe te Profile_Values ​​Handle…
·Hoe je Drupal Core bijwerken v…
·Hoe je Drupal Wiredtree Instal…
·Hoe je Drupal opnieuw installe…
·Hoe kan ik een update in Drupa…
·Hoe maak je een mobiele versie…
·Hoe te bespoedigen een Drupal …
·Hoe te Acquia Drupal installer…
  Related Articles
Hoe te Themes gebruiken in Word 2007 
Hoe Word 2007 Document Thema's bewerken 
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
  Software Articles
·Hoe te McAfee Security installeren 
·Microsoft SQL Server 2005 Performance Tu…
·Hoe het opzetten van Microsoft Word voor…
·Hoe te Sound Toevoegen aan knoppen in Fl…
·Wat is de HP Smart BHO Class ? 
·Hoe te Voorbeeldweergave in Microsoft Pu…
·Hoe maak je een lettertype insluiten in …
·Hoe kan ik Excel 's COUP.DAGEN Functie G…
·Verbinding maken GMX mail met Thunderbir…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com