Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik downloaden en converteren DVD Clips om een iMac ?
DVD-video kan worden gekopieerd en geconverteerd naar diverse andere formaten op uw iMac . Dit kan worden gebruikt om video's naar een iPod of iPhone , of om digitale kopieën van uw DVD's op te slaan op uw harde schijf , zodat u de disc niet meer nodig hebt in je rijden naar de film te kijken . DVD en alternatieve videoformaten

DVD-video
wordt opgeslagen op de schijf in een formaat genaamd MPEG2 . MPEG is een afkorting voor Moving Pictures Experts Group . Er zijn veel MPEG -formaten , waaronder de populaire MP3 audio- formaat dat wordt gebruikt voor muziek in iTunes en op iPods . MPEG2 is specifiek voor DVD , maar geen optimale formaat voor harde schijven , en kan niet worden gebruikt op draagbare apparaten . Omzetten van video naar een ander formaat biedt veel meer flexibiliteit in de manier waarop het kan worden gebruikt .

Video kopiëren uit een dvd heet " rippen " en de meeste rippen software zal je ook toestaan ​​om het formaat te kiezen waarin de omzetten video . Handbrake is een uitstekende software applicatie te gebruiken voor deze op Macintosh , want het biedt een groot aantal automatische voorinstellingen voor point - and-click gebruiken . Start de handrem toepassing , dan plaatst u de DVD en selecteer deze in Handbrake als de videobron . Kiezen wat voor soort video-uitgang die u wilt gebruiken ( bijvoorbeeld , " iPod High - Rez " ) , en start de conversie . Afhankelijk van de snelheid van uw computer en de instellingen die u kiest , wordt uw video worden gemaakt in ergens tussen de helft en het dubbele van de tijd die het duurt om de dvd af te spelen een keer door.
Alternatieve bronnen voor DVD Video < br >

in sommige gevallen , DVD's worden gekopieerd in hun originele MPEG2-formaat en op het internet circuleert . Hoewel dit is illegaal om auteursrechtelijk beschermde video , het is een legale manier van circulerende video die niet onder het auteursrecht , zoals producties gemaakt door de Amerikaanse overheid . Het is ook wettelijk voor de eigenaar van het auteursrecht van een video om het te verspreiden op welke manier hij kiest . Converteren van DVD -video gedownload van het internet is vergelijkbaar met het omzetten van een DVD- disc: kies de map met de video in plaats van de DVD-disc als bron
Clipping DVD Video on .

Als u een filmclip van een DVD te maken , zul je eerst converteren naar een ander formaat , MPEG4 ( soms afgekort MP4 ) is een goede keuze . Maak een reservekopie van de geconverteerde video . Open de video in Quicktime Player om deze bij te snijden door het selecteren van het deel van de video die u wilt uitknippen en selecteer vervolgens Bewerken > Trim . Als je een fout maakt , kunt u Undo gebruiken om terug te gaan naar de volledige video , maar houd je back-up voor het geval u per ongeluk te slaan dan het origineel.

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een submix creëre…
·Hoe naar MPEG - 4-video bestan…
·Hoe te converteren naar Xvid S…
·Hoe DVD AutoPlay inschakelen i…
·Hoe de positie van de ondertit…
·Hoe te Dropped Frames Fix in D…
·Hoe MOD converteren naar MPG o…
·Hoe kan ik Ondertitels toevoeg…
·Hoe te gebruiken Ffdshow Codec…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe het opzetten van het Adres Kant van …
·Laptop Backup Devices 
·Hoe sluit ik twee tekeningen in Visio 20…
·Hoe te Query Tussen Data in Access 2007 
·Hoe te Verplichtingen betalen in QuickBo…
·Verschillen tussen MPEG 2 en MPEG 4 
·Hoe kan ik een document in Microsoft Wor…
·Hoe maak je een Virtual Audio Cable Unin…
·Hoe te AutoVormen in Excel gebruiken VBA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com