Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe kan ik een document in Microsoft Word Herstel
Het verliezen van een Word-document kan een frustrerende ervaring zijn , en er zijn vele redenen waarom je dit probleem . Misschien heb je per ongeluk verwijderde het bestand of opgeslagen in een andere map dan waar u normaal uw documenten op te slaan . Word maakt veel tijdelijke en automatisch herstel bestanden terwijl u aan een document werkt en verschillende methoden beschikbaar om u te helpen een verloren document te vinden . Instructies

Klik op 1 van de prullenbak . Als het document is in de prullenbak , klikt u op het pictogram om het te markeren en klik op de link "Restore dit item " in de buurt van de bovenkant van het venster vervolgens . Dit zal het bestand terugzetten naar de map waarin u normaal Word-documenten opslaan . Kopen van 2

Klik op de knop "Start " en typ de bestandsnaam van het document in de zoekbalk . Als u Windows XP gebruikt , klikt u op ' Zoeken ' en typ de naam van het document in het vak naast ' Zoeken naar bestanden en mappen met de naam . " Als de zoekactie vindt het document , zal de locatie worden opgenomen onder het Word-pictogram voor het document . Klik met de rechtermuisknop op het document en klik op "Open file location" in het menu dat verschijnt . Dit zal de map waarin het document zich bevindt.
3

Klik op de knop "Start " en type " . Asd" in het zoekvak te openen . Als u gebruik maakt van XP , klikt u op de optie "Zoeken " . ASD -bestanden zijn Word automatisch opslaan van bestanden . Als een van deze worden opgeslagen op uw computer , kunt u dubbelklikken op hen om ze te openen in Word en kijk of een van hen is het document dat u zoekt .
4

Klik op de knop Start en typ " . tmp " in het zoekvak . Nogmaals, als u gebruik maakt van XP moet u de optie ' Zoeken ' klikt . TMP -bestanden zijn tijdelijke bestanden op uw computer opgeslagen . Deze methode is alleen nuttig als u onlangs hebt gewerkt op het bestand of u weet de datum dat u het laatst gewerkt op het bestand , want je moet om de afstemming van het dossier bij de datum en het tijdstip dat u werkte het.
< Br > 5

Probeer om het document te vinden door middel van automatisch herstel door te rechtsklikken op de taakbalk en klik op "Start Taakbeheer " uit het menu dat verschijnt . Klik op het tabblad " Processen " en scroll naar beneden om te zien of u bestanden draaien onder kan vinden " WINWORD.EXE . " Klik op het bestand en klik op de " Proces beëindigen " toets . Zodra u alle Word- processen , geopend Word weer beëindigd . Alle bestanden die zijn gevonden zal worden getoond aan de linkerkant van het scherm .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je speciale Plakken in Mic…
·Hoe om verwijderde items in Mi…
·Hoe de beveiliging te verander…
·Hoe maak je een Afbeelding Beh…
·Hoe maak je een tabel maken in…
·Microsoft Word Outline convert…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Ik kan een Microsoft Works Tek…
·Hoe naar Eigenschappen in MS W…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te branden van videobestanden van mi…
·Verschil tussen ANSI Code & Unicode 
·Wat betekent Untar Mean wanneer Omgaan m…
·Hoe maak je een Gradient Glimlach in Com…
·Hoe te Loops spelen met een MIDI -contro…
·Wat is de extensie OXT ? 
·Over Microsoft Interactive Training 
·Hoe een bestand te gebruiken WinZip Comp…
·Hoe maak je een Flash- video te gebruike…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com