Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Laptop Backup Devices
Als je gelooft in Murphy's Law ( of zelfs als je dat niet doet ) , vroeg of laat , zal je laptop crasht en al de gegevens op uw harde schijf verloren zullen gaan . Schade en diefstal zijn twee mogelijkheden die kan toeslaan op bijna elk moment . Foto's , muziek , video's , bestanden en persoonlijke gegevens worden meestal opgeslagen op laptops en kwetsbaar zijn computer crasht . Als uw laptop de gegevens voor u belangrijk is , back -up van gegevens van uw laptop met een verscheidenheid aan back-up apparatuur en opties . Externe harde schijf

Externe harde schijven
zijn populaire apparaten die worden gebruikt om back-ups laptop data . Ze komen in een verscheidenheid van prijsklassen en maten , meestal , de duurdere hebben ook meer ruimte om uw gegevens en programma's opslaan . Het zijn in wezen gewoon een andere harde schijf die u aansluit op uw laptop met een USB -kabel . U kunt eenvoudig al uw laptop gegevens van de harde schijf naar de externe harde schijf van uw laptop kopiëren en plakken . De meeste externe harde schijven kunt u software gebruiken om automatisch een back -up van uw hele harde schijf of bepaalde mappen op uw harde schijf naar het externe apparaat , dus je hoeft niet handmatig te doen . Software die u kunt gebruiken omvat SyncBack freeware , SyncToy en Second Copy ( zie het gedeelte Bronnen voor de links ) .

Zodra u een back- up van uw gegevens op een externe harde schijf , kunt u het station aansluiten op een andere computer te overdracht sommige of alle van de data . Als je laptop crasht , zullen alle gegevens en programma's intact op de externe harde schijf blijven . Zorg ervoor dat de externe harde schijf synchroniseren met uw laptop vaak om zeker te zijn van de gegevens op de externe harde schijf is het meest actueel . Met ingang van september 2010 , externe harde schijven beginnen op ongeveer $ 50 voor een 200 - gigabyte schijf en ga vanaf daar .
Cd's , dvd's en Flash Drives

U kunt gebruiken een verscheidenheid van media-apparaten om een ​​back -up van uw laptop data . Cd's , dvd's en flash drives kunnen allemaal kopiëren en opslaan van gegevens , zoals muziek , foto's en programmabestanden . Hoewel ze zijn goedkoper in aanschaf dan externe harde schijven , ze komen ook met nadelen . De hoeveelheid data die kan worden opgeslagen op deze apparaten is relatief klein , wat betekent dat je nodig hebt om gegevens op meerdere schijven of flash drives kopiëren om alles te kopiëren van uw harde schijf . Ook kan cd's en dvd krassen , waardoor de gegevens die zijn opgeslagen op hen nutteloos . Ze maken een goede tijdelijke opslag van bestanden en back-up optie , maar zijn niet ideaal voor permanente back-up .
Online Backup Services

Verschillende bedrijven
bieden online back-up diensten voor laptops en andere computers . De meeste diensten rekenen een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding op basis van de hoeveelheid opslagruimte die u nodig hebt , en kunt u uw gegevens over te dragen aan hun servers voor opslag en back-up . U kunt het internet gebruiken om de gegevens over te brengen , en veel diensten veelvuldig bellen naar de harde schijf van uw computer wanneer u online naar de meest recente wijzigingen automatisch gesynchroniseerd zijn zodat u niet hoeft te maken over het handmatig te doen . U kunt de gegevens overbrengen naar een computer op elk moment . Enkele voorbeelden van online backup diensten omvatten Mozy , Carbonite en Vault Logix ( zie het gedeelte Bronnen voor de links ) .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe maak ik een back-up van Ro…
·Hoe een eenvoudig Windows- bes…
·Backup Power Systems voor Comp…
·Externe Backup voor computers 
·Hoe een overschreven Backup he…
·Wat zijn de voordelen en nadel…
·Hoe je Nero Backup Restore 
·Hoe te kopiëren , back-up & R…
·Hoe kan ik mijn hele computer …
  Related Articles
Hoe te Marks opmaken op een laptop toets…
Hoe te kopiëren & plakken met een lapto…
Hoe je het eurosymbool gebruiken op mijn…
Hoe om notities te maken op een laptop 
Hoe om te achterhalen wat tekstverwerkin…
Hoe maak je een Sad Face Maak op een lap…
Hoe te Exponentials Typ op mijn laptop 
Hoe krijg ik Notepad als ik Ben StickyPa…
Hoe je met accenten Klinkers maken op ee…
  Software Articles
·Hoe te Etiketten Met Vista Zorg 
·Hoe kan ik AVI converteren naar AVC/H.26…
·How To : MicroStation naar AutoCAD Color…
·Hoe het invullen van een PDF -formulier …
·Hoe maak je een manen en staart op GIMP …
·Hoe te Notebook -bestanden converteren n…
·De beste video - editing software Met Ef…
·Hoe te Vocals Make Van Nummers Luider en…
·Hoe een eiland Brochure Maak 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com