Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe om notities te maken op een laptop
Laptops zijn populairder ( en draagbaar ) nu dan ze ooit geweest zijn . Of u nu een student of professional , zal aantekeningen maken nooit weggaan . Het nemen van goede aantekeningen heeft alles te duidelijk en beknopt met je gedachten en overbrengen die gedachten naar de pagina , maar laten we eerlijk zijn , niet iedereen heeft het beste handschrift . Een laptop kan een grote persoonlijke assistent te zijn , dus wees niet bang om het te gebruiken voor het maken van aantekeningen . Wat je nodig verhuur Volledig opgeladen batterij van de laptop ( optioneel ) of toegang tot een stroombron
tekstverwerking software
Need Toon Meer Aanwijzingen

Gebruik 1 van uw besturingssysteem tekstverwerker programma . Op een PC , de teksteditor is Note Pad en op een Mac is het TextEdit . Met behulp van een teksteditor is bijzonder goed voor als je tijd om een blog post te bereiden of een belangrijke e-mail nodig . Internetverbindingen soms niet , dus je wilt er zeker van zijn dat uw werk is veilig en gezond tot je klaar bent . Gebruik uw tekstverwerker is ook goed in de klas , omdat het past netjes op uw bureaublad en is onopvallend als je andere vensters tegelijk openen. Als je met afstandsonderwijs cursussen thuis , een tekstverwerker is handig wanneer u nodig hebt om selecties uit online materiaal te kopiëren en plakken . Enkel ben zeker om de URL te kopiëren , zodat je terug kunt volgen om uw notities te controleren , indien nodig . Kopen van 2

Neem uw aantekeningen in MS Word . Of u nu een pc of een Mac , MS Word is een geweldige manier om aantekeningen te maken . Met dit programma kunt u selecties , formaat speciale woorden of passages te markeren of verander de tekstkleur te maken tussen je woorden en je docent of de baas van woorden . Vergeet niet je nodig hebt om op je tenen want opmaak kan een seconde of twee duren . Ook iets wat MS Word doet dat uw tekstverwerker kan niet , is hyperlink URLs worden automatisch in wanneer u ze plakken . Wanneer u later terug te komen naar je werk en de noodzaak om te linken naar een site , klik dan op de link in MS Word en je komt er wel . Het enige nadeel aan het maken van aantekeningen in MS Word is venstergrootte . De MS Word werkruimte kan opdringerig zijn als u andere vensters tegelijk open .
3

Plaats uw notities op je blog . Niet alle blogs moeten zijn voor de wereld te zien . Als je liever je notities bij te houden voor uw ogen alleen , maar stel je blog te prive. Afhankelijk van uw onderwerp , zou het nuttig zijn om reacties van lezers uit te nodigen , maar of u ervoor kiest om uw notities via je blog uitgezonden , er zijn een paar goede redenen om deze methode te gebruiken . Als om wat voor reden dan ook niet je laptop bij je hebt en nodig hebt om uw notities blijven of te raadplegen , veel onderwijsinstellingen hebben computers voor algemeen gebruik ( net als internetcafes ) , dus je kunt altijd inloggen en uitloggen als dat nodig is. Het maken van aantekeningen via het web is ook handig omdat u uw smartphone kunt gebruiken om ze te zien , indien nodig .
4

gebruiken sociale netwerken om belangrijke notities te nemen . Sociale netwerken als Twitter ( nauwkeuriger , microblogs ) zijn ideaal voor het snel noteren van zin fragmenten of het bijhouden van webadressen op speciale conferenties of tijdens radio-of televisieprogramma's . Microblogs zijn ook goed omdat je kunt zien in real-time de toelichting van uw collega's of klasgenoten zijn posting. Dit stimuleert samenwerking en kan een inspiratie zijn wanneer u het meest nodig hebben . Vergeet niet , met Twitter heb je precies 140 tekens voor elk bericht , dus wees bondig !
5

Sla uw instant messages . Dit kan de notulist van keuze als je in de klas ( vooral omdat het vereist ten minste twee deelnemers ) niet , maar als je een student vraagt ​​je docent een moeilijke begrip uit te leggen , kan instant messaging een echte lifesaver . Veel instant messengers , zoals Skype , kunt u uw gesprekken te slaan . En omdat niet iedereen de beste bij het ​​typen kan zijn , Skype kunt u bewerken nadat u een bericht hebt gestuurd . Instant messenger chats ook meestal pick-up waar ze gebleven , zodat u toegang tot uw gesprek met weinig gedoe .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak ik een adreslijst in …
·Hoe te Rasterlijnen in Word 20…
·Hoe maak je een dikke lijn toe…
·Office 2007 Command Line Optie…
·Tekstverwerking lesplan Ideeë…
·Hoe maak je een eurosymbool ge…
·Verbinding maken met een Inter…
·Hoe te verbeteren Word Hulpmid…
·Hoe te beperken formatteren en…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te bellen via uw computer & Mic 
·Hoe te gebruiken Microsoft Powerpoint 
·Hoe te Thorium Farm in World of Warcraft…
·Hoe te downloaden van een gratis antivir…
·Hoe te Animation In Powerpoint 
·Hoe je ISO Maken in Nero 8 
·Hoe te Quicken Transfer voor pc naar Qui…
·Hoe te Rasterlijnen herstellen in Excel …
·Hoe te Vinyl opnemen naar een MP3 Met Fr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com