Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Advanced Video Effects
Geavanceerde video-effecten kunnen worden gemaakt door gebruik te maken van niet- lineaire editors zoals Avid en Final Cut Pro , en ook geavanceerde videocamera technieken . Effecten zoals slow motion video , multi-camera editing en schieten en de dolly zoom kan worden gebruikt om speciale en verbeterde video te maken , en kan worden geperfectioneerd met constante praktijk . De Vertigo Shot

De vertigo video-effect , beroemd gemaakt door in de film " Vertigo , " van Alfred Hitchcock , is ook een geavanceerde effect dat de praktijk zal duren om te perfectioneren . Ook bekend als de dolly zoom , wordt het effect gecreëerd met behulp van een videocamera in te zoomen op het onderwerp , zoals een persoon voor een berg , terwijl achteruit bijhouden op dezelfde snelheid als de zoom , waardoor de achtergrond groeien kleiner en omvatten meer als het onderwerp blijft dezelfde grootte .
Slow Motion

Slow motion
in video vereist geavanceerde vaardigheden , ongeacht de methode die wordt gebruikt om het te maken . Volgens Videomaker , kunt u gebruik maken van een videocamera om meer frames per seconde , gevolgd door het spelen terug op een normale snelheid , waardoor de gave van een slow motion effect vast te leggen . Ook beschikbaar zijn geavanceerde video- editing tools zoals Avid en Final Cut Pro , waarin een editor kan slow motion maken met behulp van een paar eenvoudige stappen . De editing software maakt een kopie van frames , die worden gebruikt voor de slow motion effect , terwijl de videocamera daadwerkelijk vangt echte extra frames .
Multi - camera bewerken

Multi - camera editing is een geavanceerde techniek die meer dan een camera nodig . De eerste stap om te nemen met multi - camera's is te synchroniseren van de tijd codes bij het opnemen , of zorg ervoor dat een klepel wordt opgenomen aan het begin van elke camera opname hercoderen , tegelijkertijd . De video kan vervolgens worden gesynchroniseerd , terwijl in de montage baai . Editing software zoals Avid en Final Cut Pro bieden gereedschappen om elke camera opname, zelfde tijd , zelfde scherm te bekijken . Dit zorgt voor de redactie om te kiezen tussen een close - up , long shot , buiten of enige andere schot dat is opgeslagen zonder een beat te missen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren een SUP aan…
·Hoe te gebruiken InterVideo Wi…
·Hoe te Animated Slide Shows Zo…
·MKV Embedded Ondertitels worde…
·Hoe maak je een hoofdmenu keuz…
·Hoe je Dual Layer DVD's Split 
·Hoe u de grootte van een AVI- …
·Hoe te converteren naar AVI JP…
·Hoe kan ik upgraden naar een A…
  Related Articles
Hoe Video toevoegen aan Microsoft Publis…
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Geavanceerde Word Tutorial 
Tekst Effecten in Word 2007 
Video Spelers die kan draaien in Word-do…
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Hoe streaming video in Windows Media Pla…
Hoe kan ik een video van Windows Media P…
  Software Articles
·Hoe om te leren Photoshop CS3 Extended 
·Hoe te openen UAX Files 
·Avast Systeemvereisten 
·Hoe te Capture & Burn streaming audio op…
·Wat is de bestandsextensie . RWG ? 
·Instructies over hoe om iMovie Sounds te…
·Hoe te Duplicate Data in Excel zoeken 
·Hoe maak je een berekend besturingseleme…
·Hoe je het Woord proefversie Unlock 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com