Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe je opnemen met Windows Media Center
Muziek , foto's , video's , films , en zelfs live tv zijn allemaal toegankelijk op een handige plaats op uw computer via Windows Media Center . Het Centrum kan ook gebruikt worden als een DVR om tv-programma's op te nemen als u een tv-tuner op de computer en als deze is aangesloten op de wandcontactdoos in uw huis . Windows Media Center kunt live-tv opnemen en u kunt ook aangeven opnames net zoals u zou doen op een DVR . Wat je nodig hebt verhuur TV tunerkaart
coaxkabel
Toon Meer Aanwijzingen
instellen van de tv-tuner in Windows Media Center
1

Plaats uw TV tuner kaart in een USB -slot als uw computer niet is uitgerust met een interne tuner . kopen van 2

Sluit het ene uiteinde van een coaxkabel aan op de kabelaansluiting in uw huis en het andere uiteinde op de kabel aansluiting op de tv-tuner in uw computer .
3

Open Windows Media Player door te klikken op de knop 'Start' op uw bureaublad , het intikken van " Windows Media Player " in de zoekbalk , en op Windows media Center .
4

Ga naar het menu " Taken " aan de onderkant van de Windows media Center -scherm en klik op " Settings " en vervolgens "TV , " en vervolgens " Set Up een tv-signaal . "
5

Klik op de knop "Volgende " om de set -up te beginnen . Windows Media Center zal de regio van uw kabel toegang te detecteren . Bevestigen dat de regio juist door te klikken op het vakje "Ja " is . Klik op de knop "Volgende " . Op het volgende scherm klikt u op het vakje naast "Configure mijn tv-signaal automatisch , " en klik op de knop "Next " om de set af te maken .
6

Klik op de knop "Ja" om het te downloaden programmagids. Klik vervolgens op de knop "Volgende " om de gids te installeren .
Opnemen met Windows Media Center
7

Ga naar het menu " TV + Films " op de Windows Media centrum startscherm . Klik op " Handleiding " om de elektronische programmagids bekijken .

Klik 8 op een show die al aan de gang , wacht tot de show te beginnen met het spelen op de computer , Beweeg de muis naar de onderkant van het scherm , en klik op de opnameknop om te beginnen met opnemen van het programma .
9

Plan een opname door te gaan naar het menu " Guide " , de rechtermuisknop op een show die u wilt opnemen , en te klikken op " Record " uit het menu dat verschijnt . Het programma zal worden opgenomen wanneer het wordt uitgezonden .

Record 10 een hele serie door te gaan naar het menu " Guide " , met de rechtermuisknop op een programma , en te klikken op " Serie opnemen " uit het menu dat verschijnt . Iedere keer dat de serie uitgezonden van de aflevering zal worden opgenomen .
11

Bekijk uw opgenomen programma's door te klikken op "TV " op de Windows Media Center startscherm , klikken op " Tv-opnamen , " en vervolgens te klikken op het programma dat u hebt opgenomen die u wilt bekijken .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te scrollen Credits verdie…
·Videora instructies 
·Hoe. Ram Files Lees 
·Hoe je video's kunt afspelen m…
·Hoe je Mini DV Tapes importere…
·Hoe te snijden in Final Cut 
·Hoe naar WAV converteren naar …
·Adobe Video Effects 
·De beste instelling om ze te u…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Vocals bewerken op een MP3 Adobe …
·Hoe te Subscripts verdienen op WordPad 
·Hoe maak je een Combinatieschema in Micr…
·Hoe maak je een PDF-bestand te zetten in…
·Hoe te gebruiken VLC naar FLV video's co…
·Hoe te bewerkbare PDF- bestanden van ges…
·Hoe te Tabs converteren naar Spaces 
·Hoe kan ik Flash Games embedden 
·Hoe maak je een Checkmark In een cel in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com