Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
De beste instelling om ze te uploaden naar YouTube met behulp van Windows Movie Maker
Windows Media Player is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem waarmee u importeren , bewerken en exporteren van een video op het internet of opslaan op een DVD disc . U kunt ook de video opslaan op uw computer en deze uploaden naar YouTube . Bij het opslaan van uw video voor YouTube , verandert de instelling van de video 's op " Hoge kwaliteit video ( grote ) " of "Voor high - definition scherm . " Deze instellingen leveren een duidelijke video dat is makkelijk uit te breiden tot full- screen modus op iedereen computer . Windows Movie Maker

Nadat je klaar bent met het bewerken van je video in Windows Media Player , klik op " File " en "Save Movie File . " Klik op "Deze computer " en klik op " Next . " Klik op " Next " en selecteer de map waarin u wilt uw video op te slaan . Klik op " Andere instellingen " en vervolgens " Hoge kwaliteit video ( groot) . " Klik op " Next" om de besparing te starten . Windows Movie Maker zal u vragen wanneer het proces is voltooid .
Windows Live Movie Maker

Als u Windows Live Movie Maker , beschikbaar op Windows 7 en Vista systemen , klikt u op " File " en "Save film . " Click " voor high - definition scherm . " Klik op de pijl naast het vak aan de linkerkant van de ' Zoeken Mijn video's ' rubriek . Selecteer de map die u wilt uw video op te slaan in Voer een naam in het vak " Bestandsnaam " en klik op " Opslaan " om de besparing te starten . Windows Live Movie Maker zal u vragen wanneer het proces is voltooid .
Uploaden naar YouTube

Navigate van uw computer Internet- browser op youtube.com en klik op de " Aanmelden " link in de rechterbovenhoek bovenhoek van het scherm , als je nog niet bent aangemeld bij de dienst . Als u niet beschikt over een YouTube- account hebt , klikt u op de link " Create Account " en volg de aanwijzingen op het scherm om de registratie te voltooien . Klik op de " Upload" link in de rechterbovenhoek hoek. Klik op de "Upload Video " knop onder het kopje "Video bestand uploaden . " Navigeer naar de map met uw Windows Movie Maker video . Dubbelklik op de bestandsnaam om het uploaden te starten . Voer informatie over uw video , zoals de titel , omschrijving , specifieke tags en zoekwoorden die mensen helpen je video te vinden in de vakken onder de rubriek "Video informatie en privacy-instellingen . " Klik op de " Wijzigingen opslaan " knop om uw video- informatie op te slaan . Klik op de link onder de " Uw video is live " om uw video te bekijken .
YouTube Beperkingen

Je video kan niet langer dan 15 minuten in lengte op YouTube tenzij je hebt een directeur , Cabaretier , Musicus of Goeroe YouTube-account . De video hosting website heeft ook een grootte beperking van 100MB tenzij je gebruikt Je Advanced Video uploaden toepassing Tube 's , toegankelijk door te klikken op de " Try Now " link onder de " Advanced Video uploaden ' rubriek op de video bestand uploaden scherm . Aan te melden voor een directeur , Cabaretier , Musicus of Goeroe YouTube-account , klikt u op uw gebruikersnaam in de rechter - bovenhoek van YouTube homepage en klik op ' Channel . " Klik op de " Instellingen " en klik op de pijl omlaag om de rechts van ' Channel Type . "Klik op het type account dat u wilt en klik op de " Wijzigingen opslaan " knop .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe om Legally Kopieer een fil…
·Hoe kan ik video bestanden te …
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
·Hoe te Fade Out Music in Windo…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe zet ik een video vanaf de …
·Hoe maak je een Dual Audio Spe…
·Hoe je Samsung Omnia videobest…
·Hoe te converteren Movie ISO n…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Verscheidene PowerPoint-presentat…
·Hoe te installeren & Een probleem oploss…
·Hoe maak je een lege DVD Herken 
·Hoe te Photo Galleries in Maak Photoshop…
·Hoe te verbergen Notes in Microsoft Powe…
·Hoe AVI Playable maken op DVD-spelers 
·Hoe maak je links in een PDF ( Acrobat )…
·Wat is de extensie KMP ? 
·Hoe maak je een Dual Layer DVD Met behul…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com