Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Side Reel Setup om TVersity
SideReel is een online directory van links naar volledige afleveringen van tv-programma's . Hoewel het niet een streaming video service , kunnen gebruikers terecht op de website om te zoeken naar de lange vorm inhoud geplaatst op het internet . Het is mogelijk om SideReel integreren met media server applicaties zoals TVersity . Het softwarepakket stelt gebruikers in staat te streamen van video -inhoud van hun computers voor UPnP-apparaten . Een afkorting van " universele plug-and - play , " UPnP-apparaten omvatten de Sony PlayStation 3 , Microsoft's Xbox 360 en de Nintendo Wii . Instructies
1

Start een Internet browser en laadt de SideReel website . Blader naar de volledige aflevering tv-show die u wilt bekijken op TVersity . Kopieer de directe link naar de streaming video .

Download 2 en installeer TVersity . Volg de instructies op het scherm om het instellen van de applicatie . Akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en selecteer een bestand directory voor de toepassing .
3

Selecteer de "Run de Configuration TVersity Wizard " en klik op "Volgende . " The TVersity Configuration wizard geopend .
4

Selecteer de "Start TVersity automatisch na reboot " optie onder " Auto-Start Auto - Detect . " ( Selecteer de " Disable Windows SSDP Discovery service " optie als u Windows Vista) . Controleer of de " Windows Firewall moet het mogelijk maken TVersity om media te dienen om apparaten op mijn thuisnetwerk " optie is geselecteerd onder 'Windows Firewall . "Program uw voorkeuren te delen in het menu" Media Sharing " . TVersity zal lanceren zodra deze instellingen worden geprogrammeerd .
5

Selecteer het tabblad ' Bibliotheek ' op het hoofdscherm van het programma . Ga naar het menu " Sources " en kies "Internet Media . " Selecteer "Internet Video" en klik op de " Item toevoegen " knop . Een venster " Add Media Source " wordt geopend .
6

Plak de directe link naar de streaming video in het veld "Video URL " . Voer de clip naam in het veld " Titel " en relevante zoekwoorden toe te voegen aan het veld ' Tags ' . Klik op de knop 'verzenden' . De full - aflevering tv-show die werd vermeld op SideReel zullen worden opgeslagen in TVersity . De video kan nu worden gestreamed naar UPnP-apparaten .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe Set Up DVD Decrypter 
·Hoe kan ik muziek toevoegen aa…
·How Do You Overdracht Mini DV …
·Hoe te Photo Slide Shows Zorg 
·Hoe kan ik meerdere video's op…
·Hoe maak je een MP4 Media Play…
·Hoe te converteren MPEG4 naar …
·Help met een DVD43 Freeze 
·Hoe te converteren Van iTunes …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een QuickBooks File Unlock 
·Hoe naar Macromedia Flash Player 7 besta…
·Corel R.A.V.E. 1.0 Tutorial 
·Hoe te Keynotes bewerken in PowerPoint 
·Hoe te Opruimen Achtergrond Geluiden in …
·Hoe een stamboom maken op Excel 
·Hoe te Tabellen maken en bewerken in Mic…
·Hoe te Slow Mijn Processor Down to Old S…
·Hoe maak je een Voice Record & Veranderi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com