Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Opties voor opslaan in Windows Movie Maker
Windows Live Movie Maker heeft een aantal instellingen en opties voor het exporteren van een voltooide video en op te slaan als een zichtbaar bestand . Met behulp van deze instellingen , gebruikers kunnen op maat van hun video's naar hun bestemming te passen . Instellingen te vergemakkelijken online streaming , gebruik in mobiele apparaten en zelfs bekijken op high - definition schermen . Deze instellingen zijn ingebouwd in Windows Live Movie Maker om gebruikers meer verfijnde controle over de eindresultaten van hun video ' toestaan ​​. Video- en audio-indeling

In tegenstelling tot eerdere versies van Windows Movie Maker , Live Movie Maker ondersteunt slechts een video-en audio -indeling voor het coderen - de Windows Media -formaten Windows Media Video en Windows Media Audio . Deze zijn verkrijgbaar bij variabele bitrates en resoluties . De bitrate bepaalt hoeveel data is gewijd aan elke seconde aan beeldmateriaal , dat kan invloed hebben op de algemene kwaliteit van de video en de uiteindelijke bestandsgrootte . Resolutie bepaalt hoe groot de video zelf verschijnt in het display , en heeft invloed op hoeveel het beeld kan uitrekken , vervormen of pixillate om een ​​bepaald scherm of venster tegemoet .
Vooraf ingestelde opties
< br >

Windows Live Movie Maker wordt geleverd met een aantal vooraf ingestelde codering opties ingebouwd in het programma , te vinden in de drop down menu onder de " Save Movie " knop . Deze instellingen zijn bedoeld om het beste werken met hun respectieve vermogen , en de controle van de bitrate , audio-encoding , en besluit om een ​​video met geluid , audio -en bestandsgrootte die het beste werkt met de beoogde speler of apparaat. Dit omvat " Aanbevolen voor dit project , " die varieert afhankelijk van de individuele projecten en de specifieke video bewerkt. Instellingen voor weergave op een high - definition beeldscherm , computer bekijken, formaat voor e-mail , en speciale instellingen voor Windows Phone en de Zune HD-apparaten zijn ook inbegrepen . Het branden van een video direct op een dvd is ook mogelijk .
Aangepaste instellingen

Windows Live Movie Maker biedt ook de mogelijkheid om volledig op maat video te maken , zodat u een breed scala van controle over uw project en de uiteindelijke codering resultaten . Instelbare functies zijn onder meer de hoogte en breedte van de video , het bit en frame rates voor de video , en een drop- down menu met een lijst van audio- encoding cadeautjes . Deze presets controle van de bitrates en frequentie waarop het geluid wordt gecodeerd , die direct invloed hebben op de geluidskwaliteit en duidelijkheid en de bestandsgrootte van de afgewerkte video . Vanaf de publicatie in juni 2011 , wordt alleen stereo audio ondersteund door Windows Live Movie Maker .
Sharing

Een andere optie is ingebouwd in Windows Live Movie Maker is de mogelijkheid om direct uploaden van een voltooid project om een online website . Preset upload bestemmingen zijn Facebook , SkyDrive , YouTube , Windows Live Groepen en Flickr . Het is ook mogelijk om plug - ins toe te voegen voor andere diensten , uitbreiding van het nut van deze functie nog verder .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·MPEG - 2 naar MPEG - 4 Convers…
·Hoe maak je Nest een sequentie…
·Verschillen van Video TS VTS B…
·Hoe te IVR -formaat convertere…
·Hoe kan ik een WMV converteren…
·Hoe maak je een DAT- bestand c…
·Hoe te Crossfade Afbeeldingen …
·Hoe maak je een DPG convertere…
·Hoe om Blank Slides In Photo S…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe de beeldverhouding van Corel WinDVD …
·Hoe maak je een lege pagina invoegen in …
·Hoe te SRT ondertitels streamen Met Medi…
·Hoe maak je visitekaartjes ontwerpen in …
·Hoe om te Externe HD naar Backup Broken …
·Hoe te verwijderen Desktop Sweeper 
·Cool Wat te doen met Microsoft Word 2003…
·Waarom zijn Spreadsheets Nuttig ? 
·Hoe maak en Compose Music Beats for Free…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com