Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
VLC Ondertitel Opties
VLC is een gratis mediaspeler die ondertitel tracks ondersteunt . U kunt schakelen of de ondertiteling meespelen met uw weg als de ondertiteling worden standaard meegeleverd , en load ondertitel bestanden die niet zijn opgenomen in de video . Afhankelijk van welk formaat je ondertitel spoor gebruikt , kunt u ook in staat zijn om het lettertype , grootte en kleur veranderen . Waardoor Ondertitels

VLC schakelt ondertitels
standaard . Schakel de ondertitels in een ondersteund videobestand door te gaan naar " Video " > " Ondertiteling Track . " Sommige video's kunnen meerdere ondertitel tracks hebben met beschrijvende tracknamen , terwijl anderen alleen zal je de opties "Uitschakelen" en " Track 1 . " Selecteer uw ondertitels spoor . Een ondertitel spoor bestand moet in dezelfde map als uw video en hebben dezelfde bestandsnaam om te worden erkend door VLC automatisch . Als de ondertitel spoor niet wordt weergegeven , kunt u "Open File " te selecteren om te kiezen een ondertiteling volgen handmatig .
Geavanceerd Ondertitel opties

Zet de grootte en positie van de ondertitels voor een enkel bestand door te gaan naar " bestand " > " Advanced Open file " en selecteer "Use Ondertitels file . " Klik op " Bladeren " om de ondertiteling bestand te kiezen , onder dat de lettergrootte uit het drop down menu ( een gradiënt van " kleinere " naar " Groter " ) en de uitlijning voor uw ondertiteling . Om de opties voor alle ondertitels te wijzigen , gaat u naar 'Extra' > ' Voorkeuren ' > ' Ondertiteling & OSD . " Vanaf hier kunt u het lettertype, de grootte , de kleur en de nadruk van de ondertiteling te veranderen .
Ondersteunde Ondertitel bestanden

VLC
ondersteunt ondertiteling op DVD's en SVCD's , hoewel de tekst op deze ondertitels kunnen niet worden geformatteerd met behulp van VLC 's opties . OGM en MKV video's zijn ook opties voor ondertiteling ondersteund. Zes indivudal ondertitel bestandsformaten kunnen worden gebruikt met uw VLC video : SubRip ( SRT ) , MicroDVD ( SUB ) , SubViewer ( SUB ) , SSA , SAMI ( SMI ) en VobSub ( SUB of IDX ) op Twitter < br . > Soorten ondertitels

ondertitels
op een DVD of SVCD , of de ondertiteling die de VobSub -formaat te gebruiken zijn eigenlijk beelden in plaats van tekst , als zodanig , kunnen ze niet worden gewijzigd als andere tekst ondertitel formaten . De andere ondertitel formaten gebruiken weergegeven tekst en kan worden aangepast met behulp van geavanceerde opties voor ondertiteling van VLC .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te installeren FFMPEG X264…
·Hoe Apple 's Compressor Gebrui…
·Hoe te openen ISO -bestanden v…
·Hoe te Vongo verwijderen 
·Hoe te verwijderen van de vali…
·Hoe te Ondertitels toevoegen a…
·Hoe maak je een Dual Layer DVD…
·Hoe je DVD's met Windows Media…
·How Do You Normaliseren de Aud…
  Related Articles
Notepad EXE Command Line Opties 
Office 2007 Command Line Opties 
Hoe te AutoAanvullen Opties in Word 2007…
Print Opties in Word 2007 
Hoe naar Opties op het lint Zoek in Word…
AutoCorrectie-opties in Word 2007 
Word 2007 spellingcontrole Opties 
Macintosh Word Processing Opties 
De Startup Opties voor Word 2007 
  Software Articles
·Hoe te Football Game Posters Zorg 
·Hoe je Master Pages Verwijder uit Powerp…
·Hoe Bewerken een afbeelding met GIMP Fre…
·Hoe te Schuine Vector Art Maken Met Illu…
·Hoe te openen een wachtwoord ZIP Zonder …
·Hoe te Database Solutions behulp van Mic…
·Een back-up van uw gegevens met dvd Disk…
·Hoe PowerPoint converteren naar Visio 
·Hoe te Window Skins Met ShellWM 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com