Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een film op Photo Story
, Microsoft Photo Story 3 een gratis download online beschikbaar is , is een eenvoudige , maar effectieve , software die gebruikers helpt het ontwerpen van een soort van digitaal plakboek . Georganiseerd in eenvoudig te volgen stappen , is Photo Story waarschijnlijk het beste geschikt voor leeftijden 12 en hoger . Hoewel filmclips niet kunnen worden gebruikt in het programma , met een combinatie van foto's en geluid , kan Photo Story mooie , creatieve video's voor persoonlijk of professioneel gebruik genereren . Instructies
1

Selecteer " Een nieuw verhaal beginnen " bij het openen van het programma , en klik op ' Next '. Nadat je verhaal is opgeslagen, kunt u

Klik 2 op " Foto's importeren " om beelden in het programma uploaden selecteer " Bewerken van een project" elke keer dat u wilt werken aan het opnieuw . . Dit opent een bestand doos waar je nodig hebt om de beelden die u wilt gebruiken te vinden. Houd de Ctrl -toets om alle afbeeldingen te selecteren , klikt u op " OK" en de foto's zullen verschijnen in een film strip over de bodem van de doos Photo Story . Klik op " Foto's importeren " om meer foto's toe te voegen .
3

Kies de " Remove zwarte randen " optie om overtollige randen bijsnijden en alleen het beeld op het scherm . Het programma toont u hoe de foto eruit zal zien na het bijsnijden van de randen te snijden . U beslissen of u wilt een beeld aan te passen door "Ja " of " Nee " Met behulp van deze optie geeft het uiteindelijke project een meer professionele uitstraling .
4

Regel uw foto's in de gewenste volgorde , door het ingedrukt houden van de cursor op een afbeelding in de filmstrip en het naar de juiste plek te slepen . Klik op de knop " Next" als u klaar bent .
5

Voeg een titel aan je foto's als je wilt woorden aan het beeld verschijnen over . Selecteer de afbeelding die u wilt schrijven op , kies links, midden of rechts uitlijnen , en beslissen of u de woorden op de top , midden of onderkant van het beeld . Typ uw woorden in het tekstvak en klik op de " A " om het lettertype, de lettergrootte en de grootte te kiezen . Selecteer een ander beeld uit de film strip en volgt u dezelfde stappen om meer tekst toe te voegen .

Add effecten 6 , zoals zwart -wit , diffuus gloed en sepia , om uw foto's door de foto te selecteren u wilt wijzigen en te klikken op het drop - down menu naast " Effect . " Klikken op een effect zal de afbeelding in het vak wilt wijzigen . Als u niet een effect wilt houden , kies " ( none ) " om de wijzigingen ongedaan te maken . Klik op " Next" als u klaar bent met die stap .
7

Narrate uw verhaal door het opnemen van een stem om te spelen terwijl een beeld wordt weergegeven . Je moet een ingebouwde of aangesloten microfoon voor uw computer te hebben om spraak op te nemen . Herhaal dit voor elk beeld , zoals gewenst . Kies " Preview" om naar te kijken en te luisteren naar het verhaal .
8

Selecteer de " Beweging aanpassen " knop onder het vakje uitzicht . In de tab Beweging en duur , kunt u kiezen in welke positie je wilt elke afbeelding wordt weergegeven op het scherm en in welke positie je willen dat het einde . Kies " start-en eindpositie van beweging " om dit te doen , en sleep de randen van het vak waar u ze wilt hebben . Klik op "Preview " om te zien hoe het eruit ziet , en de posities aan te passen als dat nodig is. Klik op " Opslaan" en de pijl vooruit te herhalen voor elk beeld .
9

Stel de tijdsduur van elke dia , dat is de hoeveelheid tijd die het zal blijven op het scherm . Photo Story zal automatisch de duur tot ongeveer vijf seconden voor elk beeld . Als je stem voor een dia hebt opgenomen , zal de duur overeenkomstig worden ingesteld . Als u wilt een bepaalde tijd in te stellen , klikt u op " Aantal seconden om het beeld weer te geven " en stel de tijd als je het wilt . Klik op " Opslaan" en de pijl vooruit te herhalen voor elk beeld .
10

Selecteer het tabblad ' Overgang ' te kiezen hoe elke dia zal veranderen naar de volgende. Kies de gewenste overgang en een voorbeeld wordt hierboven getoond . Klik op " Opslaan" en de pijl vooruit te herhalen voor elk beeld .
11

Klik op " Sluiten " nadat alle moties en duur zijn ingesteld . Hierdoor gaat u terug naar de belangrijkste Photo venster Story . Klik op " Next " om door te gaan .
12

Voeg achtergrondmuziek als er geen opgenomen stem . Selecteer de dia op de film strip waar je de muziek wenst te beginnen . Importeren van muziek van uw computer , klikt u op de " Select Music " knop . Kies het juiste muziekbestand --- WMA , MP3 of WAV bestandsformaten alleen --- en klik op "OK . " De muziek zal te zien zijn als een gekleurde balk aan de bovenkant van de filmstrook . Naar instrumentale muziek beschikbaar op Photo Story wilt gebruiken, volgt u dezelfde stappen , maar kies de knop " Maken Muziek " .
13

Klik op " Next " om door te gaan , en selecteer vervolgens de " Save Project " -knop onderaan het scherm . Dit bespaart het project als een Photo Story -bestand , zodat het kan worden bewerkt op een later tijdstip .
14

Bepaal hoe u wilt uw verhaal te sparen voor het afspelen als een videobestand . Selecteer de optie in het vak " Activiteiten" , dat is het meest geschikt . Klik op de knop 'Bladeren' om de locatie waar het bestand wordt opgeslagen identificeren , en klik vervolgens op " Next " aan de onderkant van het scherm .

Photo Story
zal uw video op te bouwen . Het kan een minuut of langer , afhankelijk van de grootte van het bestand . Als het klaar is , wordt u gevraagd om ' Bekijk uw verhaal ", " Maak een ander verhaal " of" Exit ".

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Netflix Show start niet op 
·Hoe je Final Cut Pro gebruiken…
·Hoe kan ik een dvd bewerken 
·Hoe de Nero Voorbeeld Disable 
·Hoe te converteren naar VOB Vr…
·Hoe te gebruiken Nero naar een…
·Hoe een AVCHD- schijf maken 
·Hoe een MPA converteren naar M…
·Hoe je video's branden op een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Trend Micro Anti - Virus…
·Hoe je dvd's gebruiken Cd Writer Softwar…
·Hoe kan ik Google LayOut importeren in I…
·Hoe gebruik Excel om Deadlines Track 
·Hoe je aangepast custom.css in Thesis To…
·Hoe het opzetten van QuickBooks voor Med…
·Hoe te installeren doPDF 
·Hoe SQL en MDF Bevestig 
·Hoe je document Stijlen bijwerken in Mic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com