Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Kunt u gebruik maken van een Apple ProRes 422 Met Adobe Premiere Pro ?
Apple ontwerpt de ProRes 422 videoformaat om specifiek te werken met de Final Cut Pro editing programma . Het is echter mogelijk ProRes bestanden met Adobe Premiere Pro bewerken . Omdat Adobe geen outfit Premiere Pro met alles wat het nodig heeft om te werken met ProRes , moet u extra software componenten en configureer de instellingen van het programma te krijgen voordat u kunt beginnen met bewerken . Aanvullende software

u wilt werken met een ProRes 422 -bestand , moet u de ProRes decoder . De beste manier om ervoor te zorgen dat je dit is de nieuwste versie van QuickTime te downloaden naar uw computer . Als u wilt dat uw bewerkte video op te slaan naar een nieuwe ProRes -bestand , moet u de ProRes encoder . Als je Final Cut Pro 6 of hoger , of Motion 5 of hoger op uw computer is geïnstalleerd , hebt u al de encoder . Zo niet , moet aankoop van een van deze twee programma's . Echter , als je gewoon wilt een ProRes bestand te openen en te bewerken , en je het niet erg te slaan op een ander formaat , je hoeft niet de encoder nodig .
Import

Voordat u een ProRes bestand in de Premiere Pro tijdlijn kan brengen , moet u de pixelafmetingen en de frame rate van de clip die u wilt bewerken weten . Je hebt dit nodig om een ingang ingesteld dat het bestand niet correct wordt geopend te maken . Om deze preset maken, begint een nieuwe Premiere Pro -project , selecteert u de optie Instellingen en stel de bewerkingsmodus in Aangepast . Dan kunt u de pixelafmetingen en frame rate voer in de juiste velden . Voor alle ProRes presets , voer 1,0 ( vierkante pixels ) onder Pixelverhouding ; Geen velden ( progressieve scan ) onder Velden en 48.000 Hz onder Audio . Klikken op de optie Voorinstelling opslaan maakt de preset beschikbaar op de Sequence paneel , zodat u het kunt selecteren wanneer u uw ProRes bestand opent .
Export

Wanneer u voltooien het bewerken van je video , Premiere vraagt ​​u welk formaat u wilt gebruiken voor de export . Als je wilt naar een andere dan ProRes formaat te gebruiken , selecteert u dat formaat uit de lijst Premiere biedt . Als je de video wilt exporteren als een ProRes bestand , moet u een ProRes uitgang voorinstelling te maken . U kunt deze preset maken door Exporteren te selecteren in het menu Bestand , het kiezen van Media , het formaat op QuickTime en te klikken op de optie Video . Dit biedt u een reeks velden die u toelaat om de instelling opgeven . Voer exact dezelfde waarden die u hebt ingevoerd voor uw input preset . Onder audio , stelt u het monster op 24 - bit .
Tips

Bij het maken van voorinstellingen die u van plan bent over het gebruik van meerdere keren , het helpt om belangrijke informatie op te nemen in de vooringestelde naam , zoals de pixelafmetingen en frame rate . Dit is vooral handig als u werkt met ProRes bestanden die verschillende dimensies en frame rates hebben , zoals u zult moeten afzonderlijke presets maken voor elk van deze . Als exporteren van uw video als een nieuwe ProRes -bestand , klikt u op Gebruik Previews onder het tabblad Video . Dit versnelt het exporteren , maar kan leiden tot een verlies van kwaliteit .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe naar Nero Digital converte…
·Hoe kan ik iets Verwijder uit …
·Hoe de lengte van een YouTube-…
·Hoe te downloaden Windows Movi…
·Hoe te MVI converteren naar Vi…
·Hoe te MP4s Met Avidemux Samen…
·Hoe maak je een movieclip in F…
·3GP naar MPEG Video Converter 
·Real Magic DVD instructies 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe te afdrukbare tekens gebruiken in Wo…
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe te Voorgedefinieerde stijlen gebruik…
Hoe maak je kolommen in een tekstverwerk…
  Software Articles
·Welke software is nodig om een Medical B…
·Hoe Gratis Fonts toevoegen aan een compu…
·Hoe het opzetten van een subdomein met D…
·Hoe te openen een Word- document in ASP …
·Hoe te AnyDVD gebruiken Met DVD Shrink 
·Software voor Linux te Ink Gebruik vermi…
·Hoe kan ik een database voor Your Mailin…
·Hoe te : Verticale tekst in een Word- do…
·Hoe te Voetnoot Referenties toevoegen in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com