Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe tot 3/4 Inch Beta video te converteren naar DVD
De voorganger van de Betamax thuis cassettespeler gebruikt 3/4-inch videobanden die onverenigbaar met elk ander videocassettespeler waren . Homevideo's of andere inhoud opgenomen op een 3/4-inch Beta tape wordt beter gediend door wordt omgezet in een dvd die kan worden afgespeeld op iedereen een dvd-speler . Het omzetten van de 3/4-inch Beta tape naar een DVD vereist eerst omzetten van de videoband in een digitale video- bestand op de computer . De digitale video -bestand van de 3/4-inch Beta tape kan dan worden gebrand op een lege beschrijfbare dvd met een programma dat draait op de Mac of pc computer . Wat je
3/4-inch Beta videospeler
videokabel
Audiokabel
Tape - naar-digitaal video-omzetter
Computer
webbrowser
internetverbinding nodig
lege beschrijfbare DVD -schijf
Toon Meer Aanwijzingen
Making The Digital video File
1

Zet de 3/4-inch Beta videospeler naast de computer en zet op . Bevestig een uiteinde van de videokabel aan op de video-uitgang van de 3/4-inch Beta videospeler . Bevestig de linker en rechter audio- stekkers van de audiokabel aan op de linker en rechter audio-uitgangen van de 3/4-inch Beta videospeler . Kopen van 2

Sluit het andere uiteinde van de videokabel aan op de video ingang van een tape - naar-digitaal video-omzetter , zoals de Roxio Easy VHS to DVD die werkt op zowel Macs als pc's . Het andere uiteinde van het snoer stekkers aan de linker en rechter audio ingangen van de tape naar digitale video converter . Sluit de USB-stekker van de tape - naar - digitaal video- omzetter in een USB-poort op de computer .
3

Werp de cassette lade van de 3/4-inch Beta videospeler . Zet de 3/4-inch Beta videoband in de cassette lade . Duw de cassette -lade weer naar beneden totdat het vastklikt gesloten .
4

Werp de disc-lade van de DVDCD - rom-station . Zet installatieschijf de tape - naar - digitale video converter programma 's op de disc -lade . Sluit de lade .
5

Dubbelklik op de schijf wanneer het verschijnt als een pictogram op het bureaublad van de computer . Dubbelklik op het installatieprogramma binnenkant van het venster dat verschijnt . Volg de aanwijzingen om de tape - naar - digitale video converter programma op de harde schijf van de computer te installeren . Herstart de computer na de installatie is voltooid .
6

Dubbelklik op het pictogram van de tape - naar - digitale video converter programma om het te lanceren . Ga naar " File " en selecteer " Setup Wizard " uit het drop down menu . Volg de menu aanwijzingen om de "Video " en "Stereo audio " -ingangen te selecteren . Noem het digitale video -bestand dat zal worden gemaakt van de 3/4-inch Beta videoband in de kolom "Naam" op het hoofdscherm van de tape - naar - digitale video converter programma 's .
7

Druk op de "Play" -toets op de 3/4-inch Beta videospeler . Druk op de "Record " knop op de tape - naar - digitale video converter programma . Druk op de toets "Stop" op de band - naar-digitaal video converter programma wanneer het 3/4-inch Beta videoband klaar is met spelen . Druk op de " Stop" op de 3/4-inch Beta videospeler . Werp de cassette -lade en verwijder de 3/4-inch Beta videoband . Koppel de kabels van de 3/4-inch Beta videospeler , de tape - naar-digitaal video converter en de USB -poort van de computer .
Making The DVD
8

Download een dvd brand programma op de computer , zoals de gratis Burn programma voor de Mac of de het gratis ImgBurn programma voor de PC . Dubbelklik op het pictogram van de dvd brand programma en volg de menu-instructies om het te installeren op de harde schijf van de computer . Herstart de computer na de installatie is voltooid .
9

Voer het dvd brand programma . Selecteer "DVD - Video" uit het menu "Format " op het hoofdscherm van het programma . Selecteer "DVD " in het menu " Disc " op het hoofdscherm van het programma . Noem de DVD in de "Naam" kolom aan de bovenkant van de dvd brand programma met dezelfde naam als de Beta tape .
10

Sleep het digitale video- bestand dat is gemaakt van de Beta videoband naar het pictogram van de dvd brand programma - het pictogram op het bureaublad of in het Dock onderaan of aan de linkerkant van het scherm
11

Werp de disc-lade van de DVD /CD . - ROM drive . Verwijder disc de tape - naar - digitale video converter programma 's en zet het weg . Plaats een lege beschrijfbare dvd op de disc -lade . Sluit de lade .
12

Druk op de " Burn " knop op de dvd brand programma . Wachten op de dvd- brandprogramma om de digitale video bestand op de lege beschrijfbare DVD -schijf te branden . Stoppen met de dvd brand programma nadat de schijf is gebrand . Werp de DVD .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Windows Media Player is traag …
·Hoe de DRM in Windows Media Pl…
·Hoe maak je een Flash-Stream I…
·Hoe kan ik AVI en MPEG convert…
·Kan Windows Media Player gebru…
·Hoe je Real Player Video -best…
·Hoe te Plugins in VLC Tweak 
·Hoe maak je een WAV- bestand o…
·Sound mijn iMovie Is Out of Sy…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik beveiligen met wachtwoord van…
·Hoe te Lagen Keep on Copy & Paste in Ill…
·Quark Vs . Indesign 
·Hoe kan ik een afbeelding insluiten in e…
·Hoe te SRT ondertiteling converteren 
·Hoe je twee audio -bestanden 
·Het Doel en kenmerken van een relationel…
·Hoe te tekenen in MS Word 
·Video Software Effects Editing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com