Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een afbeelding insluiten in een Word- document
Inbedding afbeeldingen in uw Microsoft Word-documenten kan een goed document om te zetten in een die echt opvalt . Om een ​​afbeelding in een document insluiten , plaatst u de afbeelding en sla het document op . Via het tabblad " Opmaak " in Microsoft Word , kunt u alle elementen van een document met inbegrip van grootte , vorm, kleur en uitlijning bewerken . Instructies
1

Klik op het tabblad ' Invoegen ' en selecteer de "Beeld" icoon in de sectie " Illustraties " om een foto toe te voegen van uw bestanden naar uw document . Navigeer naar de afbeelding die u wilt invoegen in uw document . Dubbelklik op de afbeelding om deze in te voegen in het document . Kopen van 2

Format het beeld met behulp van de opties op het tabblad " Opmaak " opties . Selecteer de afbeelding en gebruik de tab -formaat te kleuren , resize , positie , randen toevoegen , effecten toevoegen , sluiten , te regelen , te hervormen en de afbeelding bijsnijden . Klik op het pictogram " Opslaan" in de " Snelle toegang " werkbalk om het document op te slaan met de afbeelding ingesloten .
3

Klik op het tabblad ' Invoegen ' en selecteer de " Art Clip " -pictogram in de sectie " Illustraties " om de " Clip Art " rechter zijpaneel te openen om een afbeelding "Clip Art " toe te voegen aan uw document . Vul de " Zoeken naar " tekstvak , selecteert u de collecties in het "Zoeken in " veld en selecteer mediatypen in de " Resultaten moeten zijn ' veld . Klik op de " Go " knop in het " Clip Art " rechter zijpaneel . Dubbelklik op de afbeelding die u wilt invoegen in uw document . Selecteer de afbeelding en gebruik het tabblad " Opmaak " te kleuren , resize , positie , randen toevoegen , effecten toevoegen , sluiten , te regelen , te hervormen en de afbeelding bijsnijden . Houd de toets " Ctrl " en druk op de "S " -toets om het document op te slaan met de afbeelding ingesloten .
4

Ga naar de website en zoek de afbeelding die u wilt kopiëren naar uw Word-document . Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding op de webpagina en selecteer " Afbeelding kopiëren " in het submenu om de afbeelding te kopiëren van de website . Klik in het Word-document waar u de afbeelding wilt laten verschijnen , klik met de rechtermuisknop en selecteer " Plakken " om de afbeelding plakken in uw Word-document . Selecteer de afbeelding en gebruik het tabblad " Opmaak " te kleuren , resize , positie , randen toevoegen , effecten toevoegen , sluiten , te regelen , te hervormen en de afbeelding bijsnijden . Klik op het pictogram " Microsoft " en selecteer "Opslaan " om het document op te slaan met de afbeelding ingesloten .
5

Klik op het tabblad "Invoegen " , selecteer " Vormen " en selecteer de vorm die u wilt invoegen in uw document uit de " Shapes " gallery . Klik op de linkerbovenhoek waar u de vorm wilt plaatsen en sleep naar beneden en naar rechts om de grootte van de vorm . Formatteren van de vorm met behulp van de " Hulpmiddelen voor tekenen " opties die verschijnen wanneer u de vorm te selecteren . Zij omvatten het bewerken van de " Shape Styles , " "Shadow Effects , " " 3 - D effecten , " " Size ", " Regeling " en " Position . " Klik op het pictogram " Opslaan" in de " Snelle toegang " werkbalk om het document op te slaan met de afbeelding ingesloten .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe een bestand vergeten? 
·Trouble activeren Wordperfect …
·Hoe te Line Breaks converteren…
·Hoe kan ik een brochure over W…
·Dragon Dictate Tutorial 
·Word 2007 en Werken met Styles…
·Hoe te Exponenten Zet in Word 
·Hoe je Links Klik in Office 20…
·Stap-voor - stap aanwijzingen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Get Gesloten bijschriften op een …
·Waarom kan ik niet verwijderen en opnieu…
·Hoe de Voetnoot Separator in Word wijzig…
·Hoe maak je een lijn in 3D Matlab Plot 
·Wat is de Download Snelheid van Skype ? 
·Hoe naar WMV converteren naar H264 
·Hoe te Resolutie instellen voor Illustra…
·Waarom mensen Design in PowerPoint 
·De voordelen en gevaren van een Schijfop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com