Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe je SD Video bewerken
Een SD ( standard definition ) video is een filmbestand met een horizontale resolutie van minder dan 720 lijnen ( meestal 576 lijnen of minder ) . Hoewel dit soort video heeft niet zo veel beeldkwaliteit als HD-videobestanden , is het mogelijk om de film inhoud bewerken op de computer met de vooraf geïnstalleerde Windows Movie Maker . Zodra de bestanden zijn ingevoerd in de software , het bewerkingsproces is niet anders dan het snijden elkaar ( meerdere video clips editing ) een high - definition film . Instructies
1

Klik op ' Start' en vervolgens ' Alle programma's ' en kies " Windows Movie Maker " ( " Windows Live Movie Maker " in Vista en Windows 7 ) . De video-editing programma laadt op het scherm . Afhankelijk van hoe u de Windows Live -toepassingen ( voor Windows Vista en 7 ) moet u mogelijk eerst , selecteer " Windows Live- " en kies vervolgens " Windows Live Movie Maker kopen van 2

Kies " File ", " geïnstalleerd import , " kies dan de SD-video bestanden die u wilt bewerken ( klik op" Add " in " Windows Live Movie Maker , " kies dan de video die u wilt toevoegen ) . het bestand invoer in Windows Movie Maker , dan laadt in de videotheek aan de linkerkant van het programmavenster .
3

Dubbelklik op het videobestand dat u wilt bewerken . het verschijnt in het display aan de rechterkant van het scherm .
Goedkope 4

Druk op de " Play " knop direct onder de video- viewer en de SD- film begint . Klik op de " Mark In " tab op het eerste frame van de gewenste clip te selecteren , druk dan op de " Mark Out " tab te kiezen voor het laatste frame van de clip . Dit benadrukt het gebied tussen de twee klemmen . ( de twee knoppen bevinden zich naast de " Play "-toets . )
5

Sleep de bewerkte clip naar de tijdlijn . Dit is de eerste bewerking in uw video . Herhaal dit proces met alle videoclips die u wilt toevoegen aan de film .
6

Klik en houd de linker muisknop op een van de clips die u in de tijdlijn . wil je de volgorde van de clips die u kunt de clip die u naar een andere locatie op de tijdlijn hebt geselecteerd slepen veranderen . de video automatisch editor voegt het tussen de twee klemmen ( als de video beweegt tussen twee verschillende bewerken van clips op de tijdlijn ) of automatisch gekoppeld aan het einde van de bewerkte tijdlijn . wilt u een clip uit de tijdlijn te verwijderen , klikt u op de clip eenmaal om deze te markeren , en druk vervolgens op 'Verwijderen' om het te verwijderen uit de tijdlijn .

klik op " file ", 7 " Film opslaan als , " dan is de titel van de video- bestand, selecteer een locatie om het bestand op te slaan en klik op "OK " om de afgewerkte video te exporteren .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe Microsoft Media Center Rep…
·Hoe Video opnemen Dat ik bekij…
·Hoe kan ik een video op een we…
·Hoe maak je een Screensaver Va…
·Hoe de snelheid van een niet-g…
·De systeemvereisten voor WinDV…
·Hoe je Nero 7 installeren op W…
·Rivet Niet te zien op PS3 
·Hoe kan ik Windows Movie Maker…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Drupal Core bijwerken van de ene …
·Hoe te Geïmporteerde Blender Modellen F…
·Can You Conference Met Skype ? 
·Hoe te kleurinstellingen in Photoshop Ve…
·Hoe te TurboTax Install 
·Voorheen Macromedia Fireworks - - Hoe ma…
·Wat is de extensie Ctm ? 
·Hoe je Drupal Get Out van onderhoud 
·Hoe je zondag Zoek met T - SQL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com