Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Mac Screen Recording Gereedschap
het scherm van uw Apple Mac computer opnemen is een geweldige manier om anderen te laten zien hoe u uw computer gebruikt , of om persoonlijke projecten die je hebt gemaakt te tonen . Er zijn een verscheidenheid van Mac - vriendelijke scherm opnemen tools beschikbaar , elk met hun eigen focus , en te beslissen welke de juiste is voor u hangt af van uw beoogde gebruik. ScreenFlow

ScreenFlow
is screencasting software , wat betekent dat het is bedoeld om video 's van je Mac 's webcam , evenals uw scherm , om video te produceren voor Internet sites als YouTube . Bijvoorbeeld , veel video bloggers gebruiken ScreenFlow tot instructievideo's te produceren waar ze gebruik van een webcam om zichzelf op te nemen invoering van een onderwerp , en volg dat met een opname van de acties op hun computerscherm . ScreenFlow bevat functies zoals Aantekeningen op het scherm , zodat de tekst kan worden geschreven op de top van een scherm opname , evenals ondersteuning voor het uploaden van video rechtstreeks naar YouTube vanuit de software-interface .
TechSmith Camtasia < br >

TechSmith Camtasia is een populaire scherm opname tool bedoeld voor eenvoudige opname en videobewerking van alle handelingen die u uitvoert op uw computerscherm . Camtasia is nuttig omdat het voert een verscheidenheid van formaten , en stelt u in staat om audio apart van video op te nemen , zodat u gesproken tekst synchroniseren naar de plaats waar u het wilt op een video . Camtasia is iets meer basic dan zijn concurrenten , maar nuttig voor iets delen op uw scherm .
Adobe Captivate

Adobe
Captivate is vooral een tool voor online ontwikkelen learning cursussen . De software registreert uw scherm , en kan worden gebruikt om video's te maken , evenals online quizzen dat scherm opnemen van video's te integreren . Het wordt vaak gebruikt voor de opleiding van gebruikers betreffende de software te gebruiken , en is populair om zijn vermogen om het scherm opnames integreren met dia's van Microsoft PowerPoint .
Jing

TechSmith
, de makers van Camtasia , bieden ook de Jing softwaretoepassing . Jing is gratis scherm opname software , en het beschikt over veel minder functies dan Camtasia , maar is voldoende voor basisscherm opnemen met audio . Jing video bestanden worden opgenomen in de Adobe Flash SWF-formaat , zijn beperkt tot vijf minuten in lengte en geen tekst of andere aantekeningen kan worden bedekt op output bestanden .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te converteren MP4 naar VO…
·Hoe te Ondertitels In VirtualD…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe om online video's voor Fre…
·Hoe maak je een clip Met Adobe…
·Hoe te Streaming Video Op een …
·Hoe kan ik YouTube video's dow…
·Zo plaatst GIF Animatie 
·Distortion Effect in Windows M…
  Related Articles
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe maak je een Screen Shot Make 
Hoe de schermresolutie in Microsoft Wind…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe CD etiketten op een Mac Creëren 
Hoe maak je een stroomschema op een Mac …
Hoe maak je een EM Dash op een Mac Make 
Hoe kan ik een Word 2008 formaat voor Ma…
Hoe maak je uitnodigingen op een Mac Cre…
  Software Articles
·Hoe kan ik een niet-opgeslagen spreadshe…
·Hoe kan ik spelen Mijn dvd- RS op Real P…
·Hoe te verwijderen Trojan Maliframe HTML…
·Hoe maak je een McAfee Stinger gebruiken…
·Hoe maak je een HD DVD Copy 
·Hoe maak je een dikke lijn maken in Auto…
·De Best Overall antivirus software 
·Hoe CD Tracks Kopiëren naar een harde s…
·Zal Skype Werk aan Google Voice ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com