Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Software voor het maken van een cd- zaak Insert
Het maken van een cd-doosje insert is nu gemakkelijker dan ooit als je kunt kiezen uit een groot aantal software-opties om direct het ontwerpen en afdrukken van een plaats van uw computer thuis . Dit artikel bevat veel handige tips over de te gebruiken software en het ontwerp-proces , dat maakt het maken van een cd insert een veel soepeler proces . Kies een programma

Als uw computer al een schijf brand software geïnstalleerd , is de kans groot dat het een programma om cd-doosje inserts creëren. De meeste van de tijd , komt het CD artwork toepassingen gebundeld met het branden van schijven software . Bijvoorbeeld Roxio Toast Titanium geleverd met Disc Cover 2 RE . Als er geen dedicated CD kunstwerk programma wordt geïnstalleerd , zal grafische bewerkingsprogramma's net zo goed werken . Programma's zoals Adobe Photoshop en Adobe Fireworks zijn een goede keuze . Als die twee programma's niet beschikbaar zijn , dan kunt u gebruik maken van vele gratis applicaties . Twee volledig gratis programma's zijn Paint.net en Focus CD Maker . Zie het gedeelte Bronnen voor links.
Ontwerp een Cover

Veel grafische bewerkingsprogramma's , zoals Photoshop of Fireworks , mogelijk exclusief een template voor CD case inserts . Als dit de situatie , zet de doek grootte om 5,87 - inch breed en 4,62 - inch groot . Deze afmetingen zijn ideaal voor het creëren van een standaard formaat insteekmapje . DiskFaktory heeft vele CD creatie templates voor populaire toepassingen , zoals Illustrator en Photoshop . Gebruik deze sjablonen als het instellen van een doek grootte wordt het moeilijk . Als u gebruik maakt van een programma zoals Disc Cover 2 RE of Focus CD Maker , kunt u kiezen uit tal van standaard templates . Voor de echte CD kunstwerk , zowat alles is mogelijk . Probeer het gebruik van een standaard . Jpg of . Png fotobestand voor de achtergrond . Dan , experimenteren met de verschillende lettertypes op uw computer om een die goed combineert met de foto vinden .
Afronden en afdrukken

finaliseren van een cd gevaltussenvoegsel impliceert een grondige blik op het uiteindelijke ontwerp . Het ontwerp moet professioneel kijken , vooral als het wordt gebruikt op retail cd . Mensen zijn veel meer kans om een product te kopen als het ziet er visueel aantrekkelijk . Probeer het gebruik van standaard papier ( het is goedkoop ) om verschillende testen exemplaren van de af te drukken . Na elk ontwerp is afgedrukt , gebruik het om op het scherm te wijzigen . Als de CD gevaltussenvoegsel is perfect , afdrukken van een definitief exemplaar . Gebruik printerpapier premie voor de uiteindelijke afdruk omdat het dikker en niet gemakkelijk schuiven van de jewel case . Overweeg ook het gebruik van een dikke fotopapier als u een glanzende look . De meeste printers hebben de kwaliteit instellingen die kunnen worden aangepast. Instellingen een hogere kwaliteit zal het langer duren om af te drukken . Echter , zullen ze een betere baan van het injecteren van inkt doen , waardoor donkere kleuren donkerder en lichte kleuren lichter .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Glyph Breedte Vs . Lettertype …
·Hoe te Fliers maken voor een C…
·Hoe je te veel licht in Photos…
·Hoe maak je een corrupte Quark…
·Hoe maak je een Free Printable…
·Hoe maak je een Photoshop- bes…
·Hoe te Cards & Brochures Zorg 
·Hoe te converteren naar DivX 6…
·Hoe te Add Background Color op…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Gratis Address Label Software 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
  Software Articles
·Hoe Microsoft Progress Bar ActiveX-bestu…
·Hoe te openen een XLS Online 
·Hoe maak je een DB2 CAE Install 
·Hoe te Illustrator Vertalen naar EPS Onl…
·Hoe kan ik een MKV converteren naar een …
·Hoe je je cache wissen in Windows Media …
·Hoe kan ik Windows Media Player Krijg te…
·Wat is de extensie Patch ? 
·Hoe kan ik downloaden een MP4 Video op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com