Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je visitekaartjes ontwerpen voor Advocaten
Als je net voorbij de bar en zijn klaar om te beginnen procederen , moet u uw contactgegevens te krijgen in de handen van mensen op zoek naar een advocaat . Een visitekaartje is een handige manier om uw gegevens en , in vergelijking met jaren van de rechtenstudie , eenvoudig te ontwerpen over te brengen . Met een paar klikken door een van een aantal verschillende computerprogramma's , bent u klaar om uit te gaan en krijg je nieuwe klanten . Wat je nodig hebt
Microsoft Publisher
Windows Paint
Digitale afbeelding
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen
behulp Uitgever
1

Open uitgever , klik op " Publicaties voor Print " en selecteer "Visitekaartjes . " Blader door de beschikbare opties en dubbelklik op een om het te openen in de Publisher werkruimte . Kopen van 2

Klik je cursor in de eerste regel van de tekst op de kaart, die wordt gemarkeerd . Typ direct over het met uw naam en de benaming , zoals Esq . Herhaal deze te typen over de rest van de lijnen op de kaart met uw bedrijf /firma naam , adres , mobiele telefoonnummer , e-mailadres en website . Voeg alle andere informatie, zoals " Law Review " of " Moot Court concurrent . "
3

Rechtsklik op de placeholder afbeelding op de kaart , selecteer " Change Picture " en kies " Clip Art . " Typ een woord of zin , zoals " advocaat ", " schaal", " schalen van rechtvaardigheid " of " hamer " in de " Zoeken naar " en klik op "Go ". Blader door de opties en dubbelklik op een afbeelding , die in de plaats op de kaart verschijnt .
4

Klik op de " Color Schemes " link op de "Business Card Options " venster aan de linkerzijde van de scherm . Blader door de kleurgroepen naar een die past bij uw bedrijf of kleur voorkeuren en dubbelklik op het te vinden ; . De kaart automatisch updates op het scherm
5

Klik op de optie " Meerdere " onder de " Kopieën per " sectie van de " plaat Visitekaartje Options " venster . Dit zorgt ervoor dat je meerdere advocaat kaarten af ​​te drukken in plaats van slechts een enkele per pagina . Open het menu "Bestand " , klik op de " Opslaan als" optie en typ een naam voor de kaart . Selecteer een bestemming om de kaart op te slaan op uw computer en klik op de knop "Bewaar" .
Met Paint

Open Paint 6 , pull down het menu " File " en klik op ' openen '. Blader naar een digitale afbeelding op uw computer , zoals uw bedrijf bestand head shot of een schets van de schalen van rechtvaardigheid . Dubbelklik op het bestand , die opent in Paint . Klik op de " Select " tool, die eruit ziet als een doos gemaakt van stippellijnen . Teken de omtrek rond de afbeelding die u zojuist hebt geopend , klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'.
7

Klik op het menu "Bestand " opnieuw en selecteer "Nieuw . " Open het menu ' Beeld ' en selecteer ' Eigenschappen '. Stel de afmetingen 3,5 inch met 2 inch en klik op "OK . " Wanneer de witte visitekaartje ruimte opent , klik met de rechtermuisknop en kies ' Plakken '. De afbeelding plakt in , sleep het op zijn plaats aan de linkerkant van de kaart met uw cursor
8

Klik op de functie " Tekst " , die eruit ziet als een "A " en klik op de witte ruimte van . de kaart. Als je niet ziet een werkbalk verschijnen , klikt u op het menu " View " en selecteer " Tekst Toolbar . " Selecteer een bezadigde lettertype , zoals Times New Roman , en typ uw naam en de benaming , zoals " associate " of " partner. " Druk op de toets ' Enter ' en typ uw bedrijf . Blijf op de " Enter " -toets om naar een nieuwe regel , het toevoegen van uw contactgegevens .
9

Geef je kaart een achtergrond kleur door te klikken op de functie " Emmertje " en het selecteren van een van de kleuren van de " Color Picker " aan de onderkant van het scherm . Klik ergens in de witte ruimte van de kaart, die zich vult met kleur achter uw tekst en afbeelding .
10

Open het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", typ een naam voor de kaart en kies een plaats om het op te slaan op uw computer .
behulp van Word

Open Word 11 , pull down het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Wanneer de " Nieuw document " venster opent op de rechterkant van het scherm , type " visitekaartje " in de " Online zoeken naar " en klik op "Go ". Blader door de resultaten , klikt u een voorvertoning koppeling en klik op de knop "Download" , het openen van een pagina van de kaarten op het Woord werkruimte .
12

Klik je cursor in de linker kaart en markeer de tijdelijke aanduiding tekst . Typ uw eigen naam , functie , bedrijf , adres , website , telefoon , andere contactgegevens en andere informatie , zoals "First in de klas aan de Harvard Law . " Gebruik de werkbalk tekst aan de bovenkant van het scherm om de woorden ' lettertype , grootte, positie en kleur te veranderen .
13

Klik eenmaal op de placeholder afbeelding op de kaart om deze te markeren en druk op de " Delete "-toets . Open het menu " Invoegen" en selecteer "Afbeelding . " Als u uw eigen afbeelding te gebruiken voor de kaart , klikt u op " Uit bestand ", blader naar het en dubbelklik erop om het te brengen op de kaart. Selecteer anders " Clip Art " en blader naar een term om te zoeken naar toe te voegen aan de kaart .

Highlight 14 alle van de nieuwe tekst en de afbeelding op de kaart met uw cursor . Druk op de " Ctrl " en " C " toetsen om het te kopiëren . Beweeg je cursor naar de volgende kaart op de pagina en markeer al die tekst en de grafische . Druk op de " Ctrl " en toetsen " V " om uw gegevens direct over de template plakken . Herhaal dit tot alle van de sjabloon kaarten te vullen op de pagina met uw gegevens .
15

Open het menu "Bestand " en selecteer " Opslaan als. " Geven de kaarten een naam en kies een plaats om ze op uw computer opslaan .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te InDesign gebruiken 
·Hoe je MS Word converteren naa…
·Hoe de iWork 2009 Trial Delete…
·Hoe maak je een Doc convertere…
·Hoe te Graffiti naam Posters C…
·HP Photo & Imaging Editor star…
·Hoe te Tickets maken voor een …
·Professional Business Card Des…
·Hoe te Bijschriften toevoegen 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te upgraden Only One Song naar Pl…
·Hoe te verwijderen Trojan - spy.HTML.Ban…
·Hoe Word 2010 Met Windows 7 Aanmelden 
·Hoe maak je een CD Audio Track wijzigen …
·Hoe kan ik XP Antispyware verwijderen 
·Hoe te Streaming Video Op een DVD 
·Hoe te Leeftijd berekenen in Excel met b…
·Hoe te roteren een Canvas Windroos in Ph…
·Hoe PDF converteren naar Mobipocket 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com