Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Ideeën Rock Poster Design
Of je band nadert zijn eerste optreden of heeft een lange tijd besteed fanbase , krijgen bewoners enthousiast voor een aanstaande prestaties met een poster . Posters zijn een ideale manier om aandacht te trekken en roer tot een weinig enthousiasme , maar ze hebben niet om al je creatieve energie sap te produceren . Harnas dat rock and roll spirit en laat de affiches het woord doen ; sla uw stem voor de show . Denk binnen de Doos

Zelfs als je rock band staat aan de afgrond van de nieuwste geluid en stijlen , ontwerpen van een rots poster met old school flair kan een nostalgische publiek vast te leggen . Houd het simpel en ongecompliceerd met alleen tekst en een paar kleuren op de poster , beschouwd als " boksen " stijl , volgens de D. Koning Gallery . Deze posters eigenlijk gewoon kondigen de band en /of de namen van de bandleden " , de datum van de show , de locatie , ticketprijs en eventuele beperkingen voor leeftijd . Experimenteer een beetje met de kleuren en de grootte van de tekst , en zie hoe alleen een beetje gaat een lange weg .
Grappige Foto's van

Uw band kan de verste ding uit zijn de stijl van het Victoriaanse tijdperk , maar overwegen grijpen een artistieke techniek uit die tijd om een spetterend effect op band posters te maken . De Victorianen genoten van een foto stijl genaamd fotomontage , waar foto's werden gesneden en samen met een aantal foto's om humoristische scènes , zoals het hoofd van een man op het lichaam van een baby of een afbeelding van een hond in de lucht te creëren . Zet bandleden vooraan in het midden in grappige situaties op posters die te maken voorbijgangers twee keer kijken creëren . Verwissel hoofden bandleden ' voor dieren , zoals apen en katten , of overdragen full - body foto's om onwaarschijnlijke plaatsen zoals velden met klaprozen of robotica fabrieken . De grappiger , hoe beter , en hoe meer aandacht u zult ontvangen. Gebruik een computer grafisch programma of gewoon knippen en plakken met de hand, en maak dan kleurenfotokopiën .
Super Symbolen

Brainstorm door teksten van de groep nummer, album deksels of website voor een afbeelding of icoon die echt uitsteekt . Deze toevoegen aan uw poster . Immers , op een punt , Pink Floyd 's vliegende varkens en de Rolling Stones ' gigantische rode mond waren ooit hersenspinsels van de verbeelding van een ontwerper . Indien fans een favoriete liedje of thema hebben opgepikt of uw groep wordt vaak vertegenwoordigd door een bepaald beeld , zet het front en center op uw poster te herkennen, te creëren .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te paginering in FrameMake…
·Hoe maak je een InDesign docum…
·Software voor het maken van ba…
·Hoe te Sjablonen in PageMaker …
·Hoe een boekje in Microsoft Of…
·Hoe te Holiday Gift Certificat…
·Hoe kan ik een Word- document …
·How Do I Aantal pagina's in Mi…
·Hoe maak je een land Brochure …
  Related Articles
Ontwerp een logo in Word Met Embedded Te…
Hoe maak je een 3 - kolom Flyer ontwerp 
Hoe te Tickets ontwerpen Online 
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
Hoe maak je visitekaartjes ontwerpen met…
Hoe Ontwerp uw eigen Raffle Tickets 
Wat is Poster afdrukken in Word ? 
Hoe maak je een bedrijfslogo in Word 200…
Hoe je documenten te ontwerpen met een t…
  Software Articles
·Hoe je de volledige versie van Cake Mani…
·Hoe kan ik een Non Break Hyphen in Word …
·Hoe kan ik een RMVB File Download 
·Hoe kan ik invullen en opslaan als PDF-b…
·Hoe je Game Montages maken 
·Hoe kan ik een SMS behulp Kannel Stuur 
·Hoe te downloaden SWF Ingebed in Javascr…
·Hoe te MVI bestanden verzenden 
·Waarom heeft Excel 2003 Keep Het toevoeg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com