Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Adobe InDesign CS3 Basics
InDesign CS3 Adobe's is onderdeel van de Creative Suite 3 pakket , die een verscheidenheid van desktop publishing-programma's , waaronder Illustrator , Photoshop en Bridge omvat . Met ingang van april 2011 , InDesign was in zijn negende generatie als onderdeel van de CS5.5 pakket . InDesign CS3 was de eerste Mac- versie van de software voor Intel-processors ondersteunen . Geschiedenis

Adobe's
InDesign-software vervangen vorige desktop publishing software van het bedrijf , PageMaker . Door de late jaren 1990 , werden PageMaker gebruikers overschakelen op de Quark XPress software vanwege zijn superieure functies en functionaliteit . In 1998 , Adobe reageerde door de invoering van InDesign 1.0 als een tegenaanval om de inspanningen Quark's de rechten kopen om PageMaker . Naar aanleiding van de release van InDesign 2.0 in 2002 , Adobe gekozen om veel van zijn desktop publishing -programma's te combineren in een suite : Creative Suite . InDesign CS3 werd uitgebracht in 2007 .
Eigenschappen

Van de vele mogelijkheden van InDesign CS3 , misschien niemand is nuttiger dan de directe plaatsing functie die grafische bestanden mogelijk maakt , zoals zoals foto's en illustraties , te worden gesleept en direct liet zich in het document . InDesign CS3 kunt u ook maken en toepassen aangepaste kleuren voor tekst en vormen met behulp van functie van het programma palet . Voor het ontwerp en de lay-out gemak InDesign CS3 kunt u lagen te maken binnen elk document naar tekst , grafische en vorm elementen plaatsen op verschillende lagen te bekijken of te verbergen , terwijl het ontwerpen van het document .
Gereedschap < br >

InDesign CS3 wordt geleverd met een verscheidenheid aan instrumenten , met inbegrip van type , pen en verloop. Het type instrument kunt u tekstkaders die kan worden gewikkeld graphics en vergroot of verkleind te creëren . De pen tool kunt u aangepaste vormen waarin naar afbeeldingen plaatsen of bevatten unieke contouren voor tekstuele inhoud te creëren . Met de gradiënt tool, kunt u meer dan een kleur toepassen op een vorm of achtergrond door het instellen van meerdere kleuren in de doos van de range . Bijvoorbeeld , kan de vorm beginnen met rood , fade naar wit en vervagen weer naar blauw naar een patriottische thema te maken en op zoek naar uw document .
Afbeeldingen

Met InDesign CS3 , kunt u roteren , bijsnijden en masker afbeeldingen zonder meerdere frames of geopend andere software te creëren . Bijvoorbeeld , kan een foto geplaatst in InDesign CS3 worden bijgesneden met behulp van de selectie-instrument om de randen en hoeken van het frame aan te passen aan uw gewenste afmetingen passen . Dat meervoudige en identieke vormen met afbeeldingen , kunt u de grafische afbeelding in de vorm en het gebruik van het gereedschap Handje of gereedschap Direct selecteren om de afbeelding binnen de vorm te verplaatsen zonder veranderende grootte van de vorm . Dit proces is vooral handig voor het maken van documenten die rijen van portretten , zoals een jaarboek of atletische spelprogramma bevatten .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Uitleg foto Deluxe Work on Win…
·Hoe maak je een wenskaart make…
·Hoe kan ik een afbeelding voor…
·Hoe maak je een Personal Broch…
·Hoe je Adobe Indesign Fonts in…
·Hoe te openen PMD -bestanden 
·Hoe sluit ik twee tekeningen i…
·Hoe maak je een Cartoon Foto o…
·Hoe u een bewerkbaar visitekaa…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Microsoft Word Online Gebruik 
·Runtime Error Program C in Windows 
·Hoe de Waves Bundle in Ableton 
·Wat is het verschil tussen een tekstverw…
·Wat is een Virus Scan ? 
·Hoe kan ik een afbeelding ontwerp in Ado…
·Hoe te wissen op Photoshop 
·Hoe je Photoshop Pictures 
·Hoe maak je een RealPlayer Converter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com