Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe je tekst Diagonal in Fireworks
Veel van de huidige grafische toepassing pakketten bieden de mogelijkheid om de positie , vervormen en re-size tekst maken . Adobe Fireworks is misschien wel een van de meest intuïtieve en flexibele pakketten die momenteel beschikbaar zijn . Het biedt vele nuttige manieren om rijk , gestructureerd en schuine tekst voor uw brochures , banners en logo's samen te stellen. Het creëren van diagonale en schuine tekst is een fantasierijke manier om de aandacht van een lezer . Met behulp van de beschikbaarheid van rijke kleuren en lettertypen in Fireworks biedt u de creatieve flexibiliteit om uw eigen grafische stijl te ontwerpen . Instructies

Open Adobe Fireworks 1 en maak een nieuw document door het selecteren van " File " en vervolgens " Nieuw " uit het hoofdmenu of de "Ctrl" toets ingedrukt en druk gelijktijdig op " N " op je toetsenbord . De " Nieuw document " dialoogvenster verschijnt . In het veld ' Breedte ' , voer " 612 " als pixels en " 792 " in het veld "Hoogte " ook als pixels. Laat de doek kleur keuzerondje als witte en klik op "OK . " Een nieuwe, lege pagina wordt weergegeven . Kopen van 2

Selecteer de " Pen " met uw muis in het menu "Tools" of druk op " P " om het te activeren . Klik een keer met de linker knop van je muis in de linkerbenedenhoek van uw doek , laat de knop los en klik tweemaal op in de buurt van de rechterbovenhoek , het creëren van een lijn vier centimeter diagonaal in de lengte .
3

Kies de functie " tekst " in het hoofdmenu of druk op "T " om het te activeren . De "Eigenschappen " sub - menu verschijnt aan de onderkant van het scherm . Als het menu " Eigenschappen" niet zichtbaar is , dan houdt u de "Ctrl" toets en druk op de toets " F3 " in de linkerbovenhoek van uw toetsenbord .
4

Selecteer " Franklin Gothic Heavy " uit de " Font Family " drop-down selectie van tekst en " Regular" van de " Font Style " drop-down selectie en " 30 " voor de " Tekengrootte . " Typ de woorden " Dit type wordt diagonaal uitgelijnd " dicht bij de diagonale lijn die je zojuist hebt gemaakt .
5

Selecteer de " Pointer functie" van het " Tools" menu en gebruik je muis om zowel de lijn selecteren en de tekst door te klikken zowel terwijl de toets ' Shift ' ingedrukt te houden op uw toetsenbord . Houd de " Ctrl ", " Shift " en " key Y " tegelijk . De tekst zal vormen en stromen langs de bovenkant van de pad . U kunt de tekst en de grootte veranderen als u later wilt . U kunt ook de schuine hoek en positie door het selecteren van de " gereedschap Subselectie " ( het is de witte pijl in de rechterbovenhoek op het menu "Extra " ) , en een einde van de diagonale lijn te slepen na een keer klikken op het te veranderen .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een vrouw in MS Pa…
·Slideshow maken van software 
·Hoe maak je een Combo Box make…
·Hoe je twee aparte documenten …
·Hoe echt videobestanden bewerk…
·Hoe print ik mijn eigen CD eti…
·InDesign probleemoplossing voo…
·Hoe maak Mijn tools Blijf op I…
·Hoe maak je een stroomschema i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen WinRAR 
·Kan ik speel Rumble Fighter op een MacBo…
·Hoe te mailadressen samenvoegen in Envel…
·Hoe een Tattoo van Eagle Draw in Photosh…
·Hoe te verwijderen van een fragment van …
·Hoe te knippen en plakken van het Klembo…
·Hoe te Virtumonde gebruik van een repara…
·Hoe te Vingerafdruk in PowerPoint 
·Hoe de Franse brieven in Microsoft Word …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com