Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
MS Works 8.0 Database instructies
Een database- programma wordt gebruikt om trackinformatie te helpen op een flexibele , bruikbaar formaat . Microsoft Works 8.0 -database is een afgezwakte versie van Microsoft Access , die veel meer krachtige functies heeft . Zelfs zo , Works is een nuttig programma voor mensen op zoek naar eenvoudig te gebruiken software om hun gegevens te organiseren en hun leven te vereenvoudigen . Maak een Outline

Het creëren van een overzicht op papier van hoe u wilt uw gegevens georganiseerd voordat zelfs het programma openen bespaart u een enorme hoeveelheid werk in het creëren van uw database . Bijvoorbeeld , als je probeert om een ​​lijst van verkoop vertegenwoordigers voor uw bedrijf en hun relevante informatie te organiseren , schrijf een lijst van wat er moet worden opgenomen over elke sales rep . Elk item in de lijst wordt een veld . Uw lijst zou omvatten gebieden zoals voornaam , achternaam , adres , stad , staat, postcode , telefoonnummer , fax , e-mail en de datum van de huur .

Zodra u uw lijst op papier , als andere mensen zal worden met behulp van de database die u op Works heb ze herzien . Zij kunnen extra velden hebben ze graag aan de lijst toegevoegd .

Als je dat later moet vinden nadat de database is gemaakt in Werken die u nodig hebt om een extra veld toe te voegen is er geen zorgen te maken . Velden kunnen worden toegevoegd of verwijderd op elk moment.
Zoek een sjabloon

Sjablonen
zijn premade databases die u kunt gebruiken en aanpassen aan uw eigen doeleinden . Ze bespaart u een enorme hoeveelheid tijd, omdat je niet hoeft om de databases te creëren vanuit het niets . Werken omvat verschillende template mogelijkheden met het programma, zoals Overzichten , Recept Boeken en Inventarissen . Als je niet ziet een template die bij u past , kunt u een bezoek Microsoft.com en vind extra sjablonen . U kunt sjablonen eDOT ze op maat voor uw specifieke behoeften .
Maak een Custom File

Als u een aangepaste database -bestand , de eerste stap te maken is om de velden op basis van de lijst die u hebt gemaakt te noemen. Velden worden elk toegewezen aan een formaat dat de inhoud overeenkomt . Formaten zijn tekst , getallen, datums en tijden .

Wanneer de database is gemaakt en gegevens zijn ingevoerd , gebruikt u de " Report Schepper "-functie , gelegen in het menu "Extra " naar een verslag van uw gegevens te maken . Het " Rapport Schepper " loopt u naar een tovenaar die je vraagt ​​om de gewenste resultaten te kiezen . Bijvoorbeeld , kunnen numerieke velden hebben de som van alle vermeldingen toegevoegd aan de onderkant van het verslag .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te SQLite 3.7.0 Installere…
·Hoe maak je een SQL cumulatiev…
·Welk type van SQL Heeft MS SQL…
·Hoe maak je een voettekst make…
·Hoe het opzetten van een wisse…
·Hoe te Multiply naar Fields in…
·Hoe maak je een identiteit Vel…
·Valkuilen in Relational Databa…
·Procedures en functies in DB2 
  Related Articles
Hoe maak je een Works document converter…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe kan ik een brochure in Microsoft Wor…
Hoe kan ik een boek Cover verdienen met …
Hoe te Headers maken in Works 
Hoe te openen een Wordpad document in Mi…
Hoe te openen CAL Bestanden in Microsoft…
  Software Articles
·Hoe kan ik een document te zetten in een…
·Hoe je PST bestand converteren naar Exce…
·Stappen van System Analysis naar een bib…
·Hoe je ID Numbers In Records in Excel 
·Hoe naar Mount Mijn File System in RAM 
·Hoe te Ruimte en Paragraaf markeringen v…
·Hoe te Brochures maken voor uw ministeri…
·Hoe je het geluid van een MKV -bestand t…
·Hoe je pagina's in een Acrobat PDF- Dele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com