Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Valkuilen in Relational Database Design
Het creëren van een effectieve ontwerp voor een relationele database is een belangrijk element in het opbouwen van een betrouwbaar systeem . Er is niet een "juiste" relationele database-ontwerp voor een bepaald project , en ontwikkelaars moeten keuzes maken om een ontwerp dat efficiënt zal werken te creëren . Er zijn een paar gemeenschappelijke ontwerp valkuilen die een database systeem kunnen schaden . Kijken uit voor deze fouten in de ontwerpfase kan helpen om problemen later te voorkomen . Onzorgvuldig Naming Praktijken

kiezen van namen
is een aspect van database-ontwerp dat vaak wordt veronachtzaamd , maar kan een aanzienlijke impact hebben op de bruikbaarheid en de toekomstige ontwikkeling. Om dit te voorkomen , moeten zowel tabel-en kolomnamen worden gekozen om zinvol en te voldoen aan de vastgestelde overeenkomsten , ervoor te zorgen dat de consistentie behouden over een systeem . Een aantal verdragen kan worden in relationele database namen , waaronder de volgende twee voorbeelden voor een record opslaan van een cliënt naam : " . Clientname " " clientnaam " en
Gebrek aan documentatie
< br

creëren documentatie > voor een relationele database kan een belangrijke stap in de bescherming van de toekomstige ontwikkeling. Er zijn verschillende documenten die kunnen worden gemaakt voor databases , en enkele database management systemen kunnen de documenten automatisch te genereren . Voor projecten waar formele documentatie niet nodig wordt geacht , gewoon met commentaar binnen de SQL- code kan nuttig zijn.
Het niet

Normalisatie
Normaliseren is een techniek voor het analyseren en verbeteren van op , een eerste database-ontwerp . Verschillende technieken zijn betrokken , waaronder identificatiekenmerken van een gegevensbestand, gegevensintegriteit in gevaar kunnen brengen , bijvoorbeeld gegevensitems die zijn opgeslagen in meer dan een plaats . Normalisering identificeert afwijkingen in een database-ontwerp , en kan design kenmerken die problemen zal veroorzaken wanneer data wordt opgevraagd , ingevoegd of bijgewerkt vooruit kan lopen .
Gebrek aan testen

Failure
om te testen een database-ontwerp met een monster van echte of realistisch kunnen ernstige problemen data in een database systeem. In het algemeen wordt de relationele database-ontwerp ging uit van een abstract niveau , op basis van simulaties om te komen tot een ontwerp . Het nadeel van dit proces is dat het ontwerp zal soms niet nauwkeurig hebben betrekking op de feitelijke gegevens , dat is waarom het testen zo belangrijk is .
Het niet SQL -voorzieningen

Exploit SQL heeft vele mogelijkheden die de bruikbaarheid en het succes van een database systeem kan verbeteren . Faciliteiten zoals opgeslagen procedures en integriteit controles worden vaak niet toegepast in gevallen waarin zij sterk konden verbeteren van de stabiliteit van een systeem . Ontwikkelaars kiezen vaak niet om deze processen uit te voeren tijdens de ontwerpfase van een project als ze niet een noodzaak , maar ze kunnen helpen om problemen in een later stadium te voorkomen .

Previous: Next:
  Database Software
·Soorten gescheiden bestanden 
·Hoe om uit het Reglement Memor…
·Tutorial voor Oracle SQL Plus 
·Hoe je uitschakelen Inheemse I…
·Hoe te lezen XML uit een veld …
·Hoe u rapporten in Access Gene…
·Hoe te Portaal Records sortere…
·MS Access Query Vs . MS Access…
·Hoe te Verstreken tijd bereken…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te Voeg meer dan een onderneming in …
·Hoe te kiezen Zowel de Naam & File Exten…
·Hoe maak je een Subdocument invoegen in …
·Hoe maak je een parabool te verdienen op…
·Skype Tricks 
·Hoe E-mail samenvoegen met Entourage 
·Hoe een bestand indienen voor een virus …
·Hoe te Decompilers gebruiken in Eclipse 
·Hoe te openen een . RAR File Extension 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com