Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Wat is MS Access 2007 ?
Microsoft Access 2007 is de databasesoftware applicatie meegeleverd met de Microsoft Office Suite ( Professional of hoger edities) . Net als met andere Microsoft Office Suite -toepassingen , wordt Access ondersteund door Visual Basic for Applications ( VBA ) voor het bellen vele variëteiten van objecten en Windows- besturingssysteem functies . Toegang is in staat om te importeren of koppelen aan gegevens in de meest gebruikte formaten en toepassingen . De oorspronkelijke Microsoft Access ( versie 1.0 ) werd uitgebracht in 1992 en is sterk geëvolueerd door de jaren heen . Functionaliteit

Microsoft Access 2007 biedt een intuïtieve grafische gebruikersinterface om de toegankelijkheid zorgen voor nieuwe gebruikers , evenals krachtige ontwikkeltools voor geavanceerde gebruikers en programmeurs . De tabellen in Access ondersteunen vele veld en types index met referentiële integriteit . Binnen Access , kunnen gebruikers query's binnen een eenvoudige interface te creëren , alsook data entry formulieren , beeldscherm sjablonen en afdrukbare rapporten .

Access
maakt het eenvoudig voor nonprogrammers om taken met behulp van macro's door middel van point - and-click -opties te automatiseren . De applicatie maakt het mogelijk meerdere gebruikers gemakkelijk gegevens zonder gevaar voor overschrijven te delen en bij te werken . Een "runtime " versie van Access 2007 is beschikbaar als gratis download via de website van Microsoft , die het mogelijk maakt niet- eigenaars te openen en bekijken oplossingen gecreëerd en gedistribueerd door Access 2007-gebruikers .
Interface
< br

Access 2007 > introduceerde een nieuwe gebruikersinterface die de processen vereenvoudigt voor het maken, wijzigen en het werken met databases . Microsoft verbeterd vele beperkingen van eerdere versies van Access naar typische workflow te stroomlijnen en de resultaten te verbeteren . Alle geopende objecten binnen Access 2007 verschijnen op tabbladen in het hoofdvenster , zodat overlappende vensters niet zijn verborgen en het werkgebied blijft overzichtelijk . De interface ook intelligent geeft alleen de opdrachten die aan de taken van de gebruiker is het uitvoeren op elk gewenst moment relevant zijn . De uitgebreide collectie van vooraf gebouwde database- applicaties is naadloos geïntegreerd in de interface , zodat sjablonen voor gemeenschappelijke behoeften , zoals contactpersonen, gebeurtenissen , problemen , activa en taken intuïtief kan worden aangepast en bijgehouden .
Information Management

Naast elementaire database templates , Access 2007 bevat vooraf gedefinieerde toepassingen voor geavanceerde informatie verzamelen en beheren . Andere Microsoft Office-toepassingen , in het bijzonder Outlook 2007 , kan worden gebruikt voor het verzamelen en delen van gegevens met andere gebruikers . Access 2007 biedt eenvoudig te - filter te wijzigen opties voor tekst , numerieke en datum data types . Het ondersteunt complexe gegevenstypen zodat meerdere waarden kan worden opgenomen in een enkele cel . Veel soorten bestanden kunnen eenvoudig worden bevestigd aan de individuele records in databases, waaronder foto's , documenten en spreadsheets . Access 2007 comprimeert alle data tot beheersbare bestandsgrootte te behouden .
Organisatie

De Access 2007 navigatiedeelvenster consolideert gerelateerde tabellen , formulieren , query's en rapporten om het gemakkelijk te maken te beheren en aan te passen databases als behoeften veranderen . Gebruikers kunnen maken en automatisch aanpassen tafels door simpelweg te werken binnen een datasheet . Het is mogelijk om lay-outs te wijzigen en aan te passen op het scherm , previewen als je ontwerp . Dit vereenvoudigt het gebruik van rich text binnen tabellen om de juiste data voor een professionele uitstraling te benadrukken.
Formulieren en rapporten

Interactieve gereedschappen
in Access 2007 waarmee gebruikers eenvoudig ideaal formulieren maken en rapporten met volledig klantgericht , vooraf gebouwde ontwerpen . U kunt lay-outs te manipuleren tijdens het bekijken van uw werkelijke gegevens , om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke formulier of rapport past bij uw behoeften zowel functioneel als cosmetisch . Rapporten zijn gemakkelijk toegankelijk en exporteerbaar naar andere toepassingen , en kunnen gegroepeerd worden op geen enkele manier om veranderingen duidelijk te bekijken zoals de databank evolueert .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een Scavenger Hunt…
·Hoe maak je een Read - Only Ac…
·Gratis Database Query Gereedsc…
·Verschillen tussen RAND & ASEL…
·Hoe toegang tekstvak en Toolti…
·Hoe te Field Limit Fix voor Ac…
·Lijst van Computer Database Pr…
·PHP & MySQL Bent Niet Updaten …
·Hoe te FOL bestanden converter…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een PDF-bestand wijzigen om …
·Hoe maak je een wachtwoord in Word 2007 …
·Hoe te openen Meerdere Windows Media Pla…
·Hoe maak je een SWF van Flash Project Fi…
·Hoe te werken in teams aan Powerpoint 
·Hoe te verwijderen van een Norton Protec…
·Hoe te AutoAanvullen selecties in Word w…
·Hoe te AntiSpyware & AntiVirus 
·Hoe te Lagen draaien in Photoshop CS3 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com