Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Wat is een uniqueidentifier in SQL ?
Een reeks unieke identifiers ( aangeduid als " uniqueidentifiers " ) staan ​​tot uw beschikking als je het ontwerpen van een database . Sociale zekerheid nummers , telefoonnummers , en ordernummers kunnen allemaal helpen u meester tafels organiseren . Echter, je hebt detail tabellen die dubbele gegevens bevatten , en hebben geen manier om een bepaalde record te vinden . De uniqueidentifier gegevenstype een industrieel niveau oplossing voor dit probleem . Het garandeert dat elke record in de tabel krijgt een unieke waarde die niet is gedupliceerd , zelfs als u dezelfde database te gebruiken op veel verschillende computers . Doel

Sommige tabellen in de database kunnen vele rijen dubbele gegevens bevatten . Bijvoorbeeld , een klant heeft u drie keer op dezelfde dag genoemd . Uw " customer call " tafel heeft de datum , tijd en klant-ID . Een select statement met behulp van een van deze items zal waarschijnlijk terugkeren veel records . Oproep ID - - Als u een vierde punt voor deze tabel te maken met behulp van de uniqueidentifier soort gegevens , de computer automatisch een unieke waarde voor elke record . Door het specificeren oproep ID in je selecteren , bijwerken en verklaringen te verwijderen , kunt u dat geen twee computers overal toegang afzonderlijke records in de tabel .
Uniciteit

De uniqueidentifier garanties in de wereld zal dezelfde waarde te produceren . Naast een willekeurige code gegenereerd door de computer , de identificator bevat informatie van het netwerk van de computer en CPU klok. De gegarandeerde wereldwijde uniciteit is aantrekkelijk voor grote organisaties met databases op veel verschillende computers . Gegevens op een computer bewaard kan altijd onderscheiden worden van de gegevens op een andere .
Gebruikt

hebben van een unieke waarde in een tabel rij kunt u een item te vinden , wijzigt de inhoud ervan , of verwijderen. Als u meerdere exemplaren van dezelfde gegevens zonder unieke identifier , kunt u niet alleen een record te selecteren . Dus het bijhouden van registers is afhankelijk van het geven van uw administratie unieke waarden . Terwijl het doen van samenvoegreplicatie , een automatische database- onderhoud -functie , zal Microsoft SQL Server -software een wereldwijd unieke id toevoegen aan tabellen die een unieke ID missen . De unieke identificatie zorgt ervoor dat de replicatie correct kan worden uitgevoerd .
Nadelen

De uniqueidentifier datatype is een vrij lange ( 16 - byte) veld dat obscure waarden genereert alleen nuttig computer . Lezen door het op uw scherm ziet u zien geen verband tussen de inhoud en de inhoud van andere velden , zoals naam , datum , of beschrijving . Zijn willekeurig karakter betekent dat het niet volgen een voorspelbaar patroon dat u kunt gebruiken in uw toepassingen . Het kost extra tijd voor de server om de uniqueidentifier genereren , waardoor de verwerking langzamer wanneer u records toevoegt .
Alternatieven

Als u een record -id die uniek is voor nodig de tafel alleen , en hoeft niet te globaal uniek zijn, is het eenvoudiger om het opzetten van een geheel getal of lange integer type en stel de identiteit eigenschap . Dit levert een kleiner gebied dat is makkelijk te lezen . Je kan het in gebruik genomen als een sequentiële ordernummer of een ander vertrouwd product .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een Webi Report me…
·Hoe Access Rapporten maken met…
·Hoe maak je een aantal keren i…
·Hoe te Query te vergelijken Ve…
·Hoe te dupliceren Tabellen Mak…
·Hoe kan ik mijn Access Gegeven…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe je Wijs in Oracle R12 
·Hoe je FileMaker Pro leren 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te Effecten Take Off objecten in Ill…
·Hoe Fix Spellingscontrole in Word 2007 
·Hoe maak je een Border In Adobe Photosho…
·Hoe E-mail servers wijzigen 
·Avid Liquid 7 Tutorial 
·Hoe te verwijderen CRM Van DVR - MS 
·Hoe maak je een tijdelijk bestand te ver…
·Hoe je Multiple Remote Desktop Sessies i…
·Hoe je handmatig verwijderen Alle Symant…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com