Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Toegang krijgen tot een ODBC Query
Programma's zoals Microsoft SQL Server , Oracle of MySQL , zijn robuust databases en bieden een centrale locatie om grote hoeveelheden informatie op te slaan . Met het gebruik van Open Database Connectivity ( ODBC ) , kunt u toegang vragen of tabellen in een database en trek informatie in andere softwaretoepassingen . In dit artikel laten we gebruik maken van een van de meest gebruikte programma's te verbinden met een database : Microsoft Excel . Wat je nodig hebt
Excel 2007
Toon Meer Aanwijzingen
instellen ODBC op uw computer
1

Klik op de knop 'Start' , ga dan naar "Instellingen " en klik op ' Configuratiescherm'. In het "Control Panel" , dubbelklik op " Systeembeheer . " Dubbelklik op " Gegevensbronnen (ODBC ) om het te openen " ODBC Data Source Administrator " venster . Kopen van 2

Klik op de " System DSN " op te zetten ODBC voor iedereen die toegang heeft tot de computer je bent heeft gebruik . Als u de enige persoon die zal verbinden met de database , selecteert u het tabblad "User DSN " .
3

Klik op de knop " Add" en scroll naar beneden in de lijst totdat u bij vindt de driver die u nodig hebt voor de gegevensbron waarmee u werkt . In deze gids , selecteren we SQL Server . Klik op " Finish " en de "Create a Nieuwe gegevensbron maken voor SQL Server " wordt geopend.
4

Typ een naam die verwijst naar de gegevensbron in het vak "Naam" . Geef een beschrijving van de database en in de " Server " drop - down menu , selecteert u de SQL Server waarmee u verbinding wilt maken .
< br > 5

Klik op de knop "Volgende " om naar de authenticatie vorm Accepteer de standaardinstellingen en klik op de knop "Volgende " Klik op het selectievakje naast het label , " Wijzig de standaard database : " . . als je wilt om een ​​andere database te gebruiken . Klik op de knop "Volgende" . het laatste deel van de verbinding proces brengt u naar een formulier om instellingen zoals taal en codering aanpassen . Accepteer de standaardinstellingen en klik op " Finish ".
6

Klik op de "Test data Source ... " knop om te controleren of u bent verbonden met de server en database . Klik op ' OK ' als u klaar bent . de " ODBC data Source Administrator " verschijnt weer en de database- verbinding die zojuist is gemaakt moet worden weergegeven in de lijst met gegevensbronnen . Klik op "OK" om het formulier te sluiten .
verbinden met Excel
7

Klik op "Data " aan de bovenkant van het Excel venster . In de " Externe gegevens ophalen " van het lint op " Uit andere bronnen " en selecteer " van SQL Server . "

Type 8 de servernaam die Excel zal verbinden en klik op " Next . " in de" Database en tabel selecteren " formulier , klikt u op het drop-down menu aan de bovenkant van het formulier en kies de database die de gegevensbron . Klik op een vraag in de lijst die onder het drop - down menu verschijnt en klik op " Next . "
9

Voer een beschrijving voor de gegevensverbinding en klik op ' Finish '. het formulier " gegevens importeren " verschijnt met opties over hoe de gegevens en waar de gegevens plaatsen weer te geven . accepteer de standaardinstellingen en klik op "OK " om het Excel-werkblad bevolken .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe de volledige tekst van de …
·Hoe om gegevens van query's te…
·Hoe te Breuken in Access 2007 …
·Picture Managing Software 
·Hoe te openen SQL Enterprise M…
·Hoe te Highlight & kleur Een k…
·Hoe je formulieren in MS Acces…
·Datum stijlen in MS SQL 
·Hoe Access Query resultaten ex…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Get Rid van Crosshairs in Photosh…
·Hoe maak je een DTS 5.1 Speel in Windows…
·Hoe maak je een Zip Password Unlock 
·Hoe te wijzigen van een Tiff Afbeelding …
·Hoe maak je afdrukken een streepjescode …
·Hoe te openen IND -bestanden 
·Hoe maak je een gratis 3D- Avatar ontwer…
·Leuke RTS Games 
·Hoe maak je een harde pagina-einde in Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com