Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> gegevenscompressie >> Content
Hoe een PDF maken met compressie
De meeste export instellingen in Adobe Acrobat bieden vooraf ingestelde niveau van PDF-compressie . De instelling " Kleinste bestandsgrootte " , bijvoorbeeld , levert een hoge mate van compressie automatisch . Bovendien is PDF-tekst optimaal standaard gecomprimeerd . Echter , sommige gebruikers willen de mogelijkheid om precieze niveaus kiezen en kiezen voor kleur , grijstinten en zwart-wit beelden . Pas de PDF-export instellingen Adobe om deze compressie niveaus beheersen . Instructies
1

Open het PDF-instellingen bedieningspaneel . Met uw document te openen , klikt u op "Bestand" in het menu aan de bovenkant van je scherm en selecteer " Afdrukken. " Kies " Adobe PDF " van de Printer Name drop- down menu, klik op de knop "Properties " . Zoek de "Default Settings " drop - down menu en klik op de knop 'Bewerken' ligt ernaast . Klik op de map met het label " Afbeeldingen " op het volgende scherm om beeldcompressie opties te bekijken . Kopen van 2

Pas downsampling instellingen , waarvan het aantal pixels in een afbeelding afneemt . Acrobat kunt u dit type compressie uit te voeren om een bepaalde pixelwaarde , voor beelden boven een bepaalde drempelwaarde . Ook kunt u kiezen uit drie downsampling methoden . Bicubisch downsamplen is de langzaamste maar meest nauwkeurige methode , terwijl Subsampling is snel , maar zorgt ervoor dat beelden minder glad verschijnen . De resultaten van gemiddelde downsampling zitten ruwweg tussen de andere twee methoden . Selecteer de gewenste methode in het menu drop-down . Geef uw pixel drempels in de aangrenzende gebieden , door het invoeren van een aantal klikken op de bijbehorende pijlen omhoog en omlaag .
3

compressiemethode instellingen aanpassen . Acrobat biedt twee compressie methodes : JPEG -en ZIP . Het JPEG -instelling is ideaal voor de meeste afbeeldingen , kleur en grijstinten . Het verwijdert beeldgegevens , lichtjes verminderen van het niveau van de beeldkwaliteit , maar kan bestandsgrootte aanzienlijk verminderen . Het ZIP- methode is ideaal voor afbeeldingen met grote gebieden van een kleur of herhalende patronen . De werkwijze wordt verliesloze geacht omdat het geen beeldgegevens te verwijderen . Als gevolg hiervan wordt de beeldkwaliteit niet beïnvloed door ZIP -compressie , maar bestandsgroottes worden gereduceerd tot een veel kleinere mate . Kies uw gewenste methode uit het drop - down menu label " Compression . "
4

beeldkwaliteit instellingen aanpassen . Acrobat biedt vijf opties voor beeldkwaliteit : minimum , laag, gemiddeld , hoog en maximum. Klik op het drop - down menu label " Beeldkwaliteit " om het kwaliteitsniveau dat uw compressie behoeften past.
5

Exporteren naar PDF . Na bevestiging van uw compressie-instellingen , klik op "OK " om de PDF-instellingen dialoogvenster te sluiten . Klik op " OK " om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten en terug te keren naar het menu Print . Klik op " OK " een laatste keer om het document te exporteren in gecomprimeerde PDF-formaat .

Previous: Next:
  gegevenscompressie
·Hoe te comprimeren en decompri…
·Hoe te Double Click & Unzip ee…
·Hoe je Zip bestanden formaat n…
·Compressie en decompressie alg…
·Hoe de juiste postcode zoeken …
·Opslagcapaciteit van een Zip D…
·Hoe kan ik opmaken Mijn Iomega…
·Hoe de Windows Zip Utility Geb…
·Hoe maak je een Zip Drive Fix 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te markeren en notities toevoegen aa…
·Hoe te Papier Krullen maken met Photosho…
·Hoe te openen een Word Perfect document …
·Hoe te converteren MDE om een MDB 
·Hoe kan ik een MDF-bestand op de SQL Ser…
·Hoe een Autoplay DVD Burn 
·Hoe originele Audio Driver van uw comput…
·De Geplakt beeld is de verkeerde maat in…
·Het upgraden van Camtasia Studio 6 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com